+3 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (3,553 puan) tarafından

Ben acaba yanlis mi yaptim oglumu yakinimdaki devlet okuluna gecen yil gondermistim 3 ogrtmen degisti sinerji tutmadi vs pisman oldm 

Simdi e devletten evime daha yakin olan baska anaokulu cikti ama bu sefer daha adi duyulmus bir okula gondereyim dedim 5 yas ilkokula da hazirlik yili olacak yine en iyi devlet anaokulu degil ama yine ismi duyulmus okul oraya yaptrmak istiyorm 15 20 dk uzaklikta servis de uygun olur diye dusnuyorm cok uzak olmadigi icin

Ama esim diyo ki sanki ilkokul lise vs mi.yakini koyup uzaga gonderiypsn en iyi anaokulu eve yakin anaokuludur diyo siz ne dusunuyorsunz

13 Cevaplar

+2 oy
(3,553 puan) tarafından

Yorum yapan niye kimse olmuyo postlarima 

(3,599 puan) tarafından

Senlik bir durum değil ki ilgilerini çekmeyince yorum yapmıyorlar sadece veya fikri yoktur yorum yapmıyordur

(3,553 puan) tarafından

Post acinca da insan yorum bekliyo ve de gicik oluyo insn

(3,599 puan) tarafından

Evet haklısın ama yapacak bir şey yok bişey dediğin zaman kaos yaratıyorlar boşver 

(3,553 puan) tarafından

Yapacak bisey yok malesef 

-Reklam-
+2 oy
(1,541 puan) tarafından

Bence eşin haklı 

(3,553 puan) tarafından

Bende bilemedm ki bide ilkokula bagli anaokullari cik iyi olmuyo diyolar

+2 oy
(1,126 puan) tarafından

Bence de evine yakın olmalı daha küçük en ufak bir şeyde gidebilirsin

(3,553 puan) tarafından

Buraya da gidebilirim 15 20 dk uzaklikta

(1,126 puan) tarafından

Sen bilirsin o zaman 

+2 oy
(7,735 puan) tarafından

Bende yakına gönderirdim. Eşim haklı

(3,553 puan) tarafından

Gecen sene p kadar yiprandm ki pisman olmaktan da korkiyprm bi yansdan 50 adim uzaktaki okul dururken uzakta sacma geliyo

+2 oy
(17,101 puan) tarafından

Ben uzak ama kaliteli olanı tercih ederim. 2 sene o şekilde yolladim kizimi. Hergün eşim götürüp getirdi. Eve yakın olanda vardı ama ilkokul ortaokul ve anaokulu ayni bahçede diye tercih etmedik. Bizim gönderdiğimiz bağımsız bir anaokuluydu. Gerçekten temel ilkokul değil anaokulu bence. Şimdi birinci sınıfa tam donanımlı olarak başlayacak. 

(3,553 puan) tarafından

Bagomsiz anaokulu uzaktaki 50 adim uzagimda olan da ilkokula bagli olan bi okul semtimz de guxel semt degil oglimda icine kapanik cocuk 

Valla ozel okuldan bile guzel devlet okulu vardi hem cok uzakti hem de toplu aidat ucreti istediler onu kocam yuzunden eledim 

Bu okulu da cok ovduler kapida bi kadinla karsilastim cok arastirdim en iyisi burasi dedi cok uzak semtten geliyorm dedi icime cok sindi 15 20 dk uzaklikta

(17,101 puan) tarafından

Sen anne olarak çocuğun için en iyisini istersin ve çocuğunu en iyi sen tanırsın. Evin yakınındaki okul iyi olsa niye uzağı isteyesin. Biz geçen sene aylik yüksek para ödeyerek yolladık. Mahalledekine gitse en fazla 250 lira aidat isterlerdi. Biz aylik 7000 tl verip uzaktaki okulu tercih ettik. Hiç pişman değilim. 

(3,553 puan) tarafından

Kesnlikle gecen sene onemsemedim yakin olsn dedim pisman oldum bu sene son kez anaokuluna gidicek telafisi de olmayacak bu kez pisman olmak istemiyorm

+2 oy
(53,867 puan) tarafından

yakin olan tabiki de 

(3,553 puan) tarafından

Yakin olan ilkokula bagli bizim semt cok degisti cingani posasi hepsi bizim semte geldiler 

Iki dk okulin bahcesinden geciyorm kufur gunah girla gecen sene boyle sknti yasamadim ama orada da zirt pirt ogretmen degisti sevemedik bi

(53,867 puan) tarafından

anaokulu bahcesi ayriydi bizim yakin ve devlet okuluydu bu sekildeyse o zaman uzak olan iyiyse ona ver bizim ogretmenimiz çok iyiydi onemli olan birinci sinif 

(3,553 puan) tarafından

Oda sknti hic sorma yine yakinimdaki okul cikar guzel degil guzel olan devlet ilkokulu ise adrese kayirli istiyo yada anne ve babanin ikisi de calismasi ve birisinin yakin yerde calismasi gerekiyomus carsida o okulda cok isterim gondermek ama lanet olasi adrdse dayali sistem yuzinden aldiriamicam cevresi olan yine gonderiyo  

+2 oy
(4,911 puan) tarafından

Bence durumunuz varsa kaliteli olduğunu düşündüğünüz okula gönderin, hem ilkokula da orada başlar. Ortamı tanıdığı için yabancılık çekmez, eğitimini de daha düzgün alır. 

(3,553 puan) tarafından

Sadece anaokulu ilkokula bagli degil arkadaslairm da duzgun cevresi olur herseuden once diyolar

(4,911 puan) tarafından

Açıkçası o çevre eğer ilkokul kısmına da devam etmiyorsa ve sadece 1 yıl gidecekse çok da kalıcı bir çevre olmuyor onu söyleyeyim ama eğitim açısından yine de iyi olan tercih edilmeli elbette. 

(3,553 puan) tarafından

Tabiki kalici olmayacak ama en azindan kufur vs duymaz ogrnmez e devlete cikan yakin okul ilkokula bagli oldugu icin valla ne kufurler ne kaba hareketler.gorutorm 

+2 oy
(449 puan) tarafından

Evimin karşısına devlet  anaokulu açıldı yepyeni bu yıl eğitime başlayacaklar lakin ben yine geçen sene gtürüp getirdiğim arabayla 10-15 dakika olan yere kayıt yenilettim. Çünkü aşırı memnun kaldım okulun düzeni öğretmenleri etkinlikleri bahçesi sınıfları oyun alanı yemekhanesi her şeyi çok iyiydi çevremdeki birçok özel okulu sollar o kadar kaliteli. Şimdi yanımdaki okul nasıl olacak kadrosu nasıl egitimi etkinlikleri nasıl vsvs hiçbir şey bilmiyorum tamamen kumar oynamak gibi olacaktı. belki bizim okuldan daha iyi olacak bilmemem ama ya kötü çıkarsa? Hiç riske değmez dedim bildiğim güvendiğim kızımın sevdiği okul olsun dedik. 

Anaokulunu insanlar neden önemsemiyor o alt üstü bir anaokulu diyorlar anlamıyorum en önemli çağlardan biridir adı üstünde okula hazırlıktir. Çocuk anaokulu yıllarında sıkıntı yaşar sevmezse, sevemezse ilkokula başlangıcı çok zor olur. doğal olarak domino taşı gibi o onu, o da onu etkiler. Anaokulunu kötü seçerek, bu taşları daha ilk dakikada devirmemek gerek. 

(3,553 puan) tarafından

Semtimiz iyi degil yakin olan anaokulu ilkokula bagli valla semtimizde afgan suriyeli cingan posa hersey var o yuzden de istemiyorm

Gecen sene baska yakin okula goturdum 3 ogrtmen degisti 1 donem son kalan ogetmen nin cocugu da ayni snftaydi buda oglmn kiskanmasina neden oldu pisman oldum keske dedim 

5 yas ustelik ilkokula hazirlik sureci bu sefer guzel okul olsn dedim cok daha guzel ozelden bile iyi okul toplu aidat istemesi ve biraz daha uzak olmasi nedeniyle esim yuzunden istemeyerek eledim.Bu yazdiracagim okul en iyi 10 devlet anaokulu icinde talep edilen ins ogrtmenimzde jyi olur en azindan zirt pirt ogretmen degismez

+2 oy
(6,616 puan) tarafından

Anaokulu olduğu için yakın olması önemli ama ilk okul iyi bir okul olmalı 

(3,553 puan) tarafından

Ilkokulda kotu yine yakin okula verecekler hepsi sknti 

0 oy
(6,721 puan) tarafından

B oturduğum semtte güzel yok ortamı kötü bende kızımı tasinana kadar daha verimliliği olan bir okula gondercem cnm. Oturduğun semt önemli gerçekten servis tutcaz bizde anaokulundn  başlayarak 

(3,553 puan) tarafından

Kesinlikle cevre karakteri cok etkliyo

(6,721 puan) tarafından

Şöyle ordlnek vereyim bnm yan komşum öğretmen oda bu taraflarda yapıyordu  sordu kızımı falan konuştuk kızım dedi kızına çok yazık biralara sakin gönderme ziyan olur. Öyle demesinden kasıt  kimi aile var gerçekten ilgilenmiyor bişey yapmıyor çocukta sorun bulmym anne babda buluyorum eğitim önce ailede başlar çünkü.

Bnde çok yoruldum diyordu  birinci sınıf öğretmenydi . O yüzden konforlu temiz ortam olması önemli cnm

(3,553 puan) tarafından

Bende oyle dusundugum icin uzakta olsa vericem oglum zorbalansa bana anlatmiyoda

0 oy
(1,722 puan) tarafından

Kayıt aldinizmi bizede uzak olan çıkmış  yanındakine  gttik ilk önce burdAkileri kayt edelim yer olursa dedi servisli ve iyi olanı tercih ederdim ben 

(3,553 puan) tarafından

Aynen belki beklentimin altinda kalacak belkide usgunde ama en azindan yapmafim demek istemiyorm benim pglm yalnz buyuyo babasi bile yaninda yok bizim semtin cocuklari zorbalar ki belki burada da aynisi olacak ama caba gostermek istedim ins guzel ogretmene denk gelriz sizin icinde bizjm icinde 

Bize en yakin okul cikmisti gecen yil yasi kurtarmiyodu ama yime yakn bi okul 3 yas itibariyle alim yaltigi icin gititk

(1,722 puan) tarafından

Çoğu yerde çocuklar öyle benm nulundum yerde çocuk çok yer değiştirmede sknti boşluk olursa dediler yakın var bir iyi servisli bislem gonderrim olmazsa müftülüğün varms geçen yıl gtmisti çok sevdi oğlum naif.kibar fazla hatta çok kırılgan çok korkuyorum çocuğumuzu nasl.yetistrcez şaşırdım bende gurbettym canım o kdr sıkıldı ki.kimseyi tanımıyor  arkdasi yok  huyu degisti

(3,553 puan) tarafından

Rabbim.iyi ogretmenlerle karsilas5irsin

Gurberre hersey zor ins okulda iyi arkadasi olur glrusursnz de ailesiyle  iyi gelir

(1,722 puan) tarafından

İnşallah canım.muftiluk de güzel arkadaslari oldu ama burda hep yerli parkta bile arkdadas edinemiyor çok korkuyorum vala 

0 oy
(110 puan) tarafından

Valla ben evimize en yakın okulu seçmiştim kendim için (yani ailem seçmişti) sonu hüsran oldu okulda dışlanma öğretmenin öğretmenler gününde bende para istemesi sonda evimizden biraz uzağına gittim şükür doğru düzgün liseyi bitirdim

(3,553 puan) tarafından

Aile,okul,ogretmen,cevre bu sac ayaklari cok onemli en azindan bu 4 etmenin belli bi seviyede olmasi gerekir 

Mukemmel olmasini saglayacak kaynagim yok kendi imkanlarim dahilinde en azindan belli seviyede olmasi gerekiyor 

(110 puan) tarafından

Bende zaten devlet okulunda okudum kim beni özelde okutacaktı? 

Ama devlet okulununda iyisini bulmak lazım 

(3,553 puan) tarafından

Kesinlikle  ama iyi devlet okullarina da ulasmak zor seneye napcam diye kara kara dusunuyorum 

E devletten yine yakin okul cikacak 

Guzel okullarin orda tanidgim kimse yok ki adresimi oraya aldirayim tanidik kimsem de yok 

Napcam bilmiyorm ilkokul daha da onemli 

(110 puan) tarafından

Seni asla korkutmak istemiyorum zaten tüm öğretmenler aynı değil bazı öğretmenler pırlanta gibidiler ama benim ilkokul öğretmenimde aşırı seçiciydi sınıfda birtane kız vardı babası petrol sahibiydi dededen zengindiler işte onu sevmeler iltifatlar ben garibimde yanına defterle gitmiştim diye defterimi yere atmıştı fazla soru soruyorsun diye😀tabii bunu asla annemlere söyleyemedim ama o kadın öldüğünde ona rahmet bile demedim

(3,553 puan) tarafından

Oyle ogrermenler var ama az daha olsa pirlanta gibi olanlar da var keske hepsi ne kadar onemli islerinin oldugunu idtak etseler 

Ins iyj ogrermenlerle karsialsiriz dmeekten baska carem yok zengin degilz cnku bu konuda sans faktorune daha cok ijtiyacim var 

0 oy
(2,498 puan) tarafından

Bizim geçen seneki anaokulu öğretmenimiz en iyi okul en yakın okul derdi ama. Bizim mahallemizde çıkacak okulun öğrenci profili çok kötü. Hep küfürler ağızları pis göndermek istemedim bu sene 1.sinif olacak oğlum. Okullar belli olmadan daha adresimizi kaynanamlara aldık. Biraz uzak inşallah servis buluruz. Sende kafan nereye yatıyorsa oraya gönder çocuğunu. 

(3,553 puan) tarafından

Tek etmen yaknlik asla degil 4 temel sac ayagi onemli mukemmel olmasa da belli bi sinirda olmali aile,okul,ogrtmen,cvre 

Bizim semtte kimler var soyliyim afgan,suriyeli,cingan 

Kendi cocukluk mahallemde yasiyorm herkesi cok iyi taniyorm cocukken zorba olan ana bbaalarin cocuklari var ve hepsi de ana babasini aratmiyo dislama siddet hepsini sergiliyolar benim oglum asla kendini savunamaz 

(2,498 puan) tarafından

Bizimde öyle eşimin çocukluk mahallesi ve kendi gittiği ilkokul oraya göndermek istemedi. Aynı senin gibi bizim mahallede Suriyeli fazla var. O yüzden ikametgahı değiştirip kayinvalidemlerin eve aldık.

(3,553 puan) tarafından

Cok iyi yapmissinz ins iyi bir ogrermenle karsilasirsinz

(2,498 puan) tarafından

Amin inşallah sizin çocuğunuz da iyi bir öğretmene denk gelir. Öğretmen herşey gerçekten. 

(3,553 puan) tarafından

Amin xnm

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 336 göst.
8 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 161 göst.
+1 oy
7 cevap 308 göst.
+1 oy
45 cevap 1,244 göst.