Herkese günaydınn nasılsınız napıyorsunuz?
Ben kalktım hemen limonlu su yaptım kendime kardeşim şırnaklı bir kız bulmuş kendisine Bayadır görüşüyorlar allah nasip ederse evlendiriyoruz benim artık elimi çabuk tutup sıkı diyete girmem lazım ince bir görümce olmak istiyorum hahaha😂 taş gibi görümcem var desin gelinimiz bismillah diyorum ve başlıyorum
Limonlu su yağ yakımına yardımcı oluyor mu arkadaşlar birde detoks olarak ne yapabilirim
Günaydınnn kahvemi içtim bnde kızı kursa götürdüm geldim oğlanı uyutmaya geçtim sonra birseyler atıştırcam bizim de abimler sünnet düğünü yapacaklar 15 ağustosta ondan bugün öğlen çarşıya cikicam düğün için kıyafet alışverişi yapicam çocuklar ile nasıl olucak bakam
Allah damatlığınıda göstersin inşallah
Amin canım 🤲🌼
Gunaydin canim detokstan anlamam ben kilo alamayanlar kervanindanim
Bende aksamdan beri bas agrisiyla ugrasiyorum tuttu yine illet dun biraz yogun gecti sicaktan mi ne elim kolumda kalkmadi aksam 12ye geliyodu basladi tstli tatli ilac ictim artmasin diye yok aman ilac bana etki etmiyo kazan gibi kafayla uyandim catki yaptim basima 2 buyuk bardak su ictim enseme buz koydum kahve iciyorum cocuga ekmegine peynir receli zor surdum bi yumurta zor hasladim da o yiyo
Geçmiş olsun benimde ileri derece migrenim var tuttu mu yataklara düşüyorum buzla biraz azalıyor ağrısı bana bir tek buz etki ediyor
Benimde oyle ama tani konulmadi 1 senedir falan iyice artti kisin hele haftada 2 kez tutuyodu 2 gun suruyodu bu ara 10 gune falan dustu ama tutunca agri kesici falan hic etki etmiyo apranax bile iciyorum en erken 2 saatte etki ediyo millet diyo migrenim var ilac iciyorum 1 saate yeniden dogmus gibiyim diyo bana hic dokumuyo bile psikolojik mi bi sorun mu var bilmiyorum doktor arastiriyorum suan
Ooo çok iyi
Günaydın, detoksu bilmemde ben sadece yürüyüşle kilo verdim. Doğumdan sonra acayip kilo almıştım diyet yapamadım, emzirdigim icin. Eşim sağolsun koşu bandı aldı, Her gün 10 km tempolu yürüyerek 15 kilo verdim.
İyi vermişsin darısı benim başıma
Sen diyete devam mı Esma
Devam canım:)
Kaç kilo verdin .
Yani 3.bucuj 4
Ama.birsey göremiyorum
1,492,105 soru
24,380,975 cevap
348,729 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın