Kizlar daha erken ama ben merak ediyorum misafirlere ikramlik dondurucuya neler koya bilirim. Yardimci olun
Tuzlu kurabiye poğaça kıyabilirsin sarma sarıp pişmeden koyabilirsin
Fasulye nohut haşlayıp koyabilirsin patlıcan közlemesi hamur işleri iyi oluyo canım
Ben karnıyarık sigara böreği ve biber dolması koydum bir de kurabiye içli köfte yapmayı düşünüyorum.
Sigara böreği en pratik olani bence ben bol bol yapip koyuyorum biri geldimi hemen cikarip kizartiyorum hem taze hem sicak daha ne :))) ben taze fasulyede koyuyorum domatesle beraber biraz kavurup öldürüyorum posetleyim atiyorum buzluga zorda kaldim mi hemen sogan kavurup koyuyorun icine hemen pisiyor kavruk oldugu icin dudukluyede gerek kalmiyor barbunya ayni sekilde patlican da koy halka halka dogra az bisey kizartip at buzluga cikar hemen bi kiyma sote hop yemek hazır:))) aklina ne gelirse koyabilirsin canim
Kizlar cok saolun ya ilk gebeligimde hicbisey yapmamistim ve ameliyatli halde yemek yapip ikramlik hazirlamak zor olmustu
Sigara boregi kırmızı biber közlenmis
Taze fasulye koydum ben bol bol kuru fasulye nohut hasla koy o kadar pratikki ne yapicam derdin olmaz sigara boregi sardim dondurma kaplarina koydum doguma yakin bi kac tepsi pogaca yapip koyacagim hemen. Bak mesela bizde hamur kizartmasi meshurdur siz sever misiniz yapar misiniz bilmem benim ablam hamuru yogurur kabartma tozu ile dinlendirir dolaba koyar misafir qelecek dendiqi an cikarir buzluktan hemen cozunuyor yarim saat te filan. Ama vaktin olmaz ise o kadar biz firina gideriz ekmek hamuru aliriz ozellikle kahvaltilarda kizgin yagda kizartiriz mis qibi olur domatesle salatalikla kahvaltiliklarla filan buda bir secenek aklinda bulunur belki canm ben bide kurabiye koydm simdiden
Içli kofte de koyabilrsin. Güzel oluyor
1,493,217 soru
24,398,328 cevap
349,920 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın