Dualariniza talibim ne olur bayanlar bana dua edin Sabah bir post açmıştım nefesim kesiliyor diye hastaneye gittim beni Ankara sevk ettiler Bizim burada doktor kötü huylu tümör oluşmuş sizde dedi bu hastalıkta 2 yakınımı kaybettim ya ben gidersem evladima kim bakar benim bugün dünyam yıkıldı rabbim kimseye vermesin bu hastalığı inşallah
Dr parça almadan mı bu kanaate vardı? Patoloji sonucu en erken 21günde geliyor. Bir de metastaz yaptığına kadar tek günde nasıl anladı hemen panik yapmayın bir tuhaf geldi bana durum. Yani tetkikleri hemen çıkmıyor bunların normalde. Çıkış noktası ne tüm organlara yayılmış ama asıl kitle nerde Allah şifa versin inşallah ama dediğim gibi bence derin muayene tekrar olun
Yorum yaptıktan sonra önceki postuna baktım sevk üzerine hemen Ankara ya gidip aynı gün içerisinde teşhis ve tüm vücuda yayılmış diyor. Bu post tamamen ilgi çekmek için açılmış.
Ne diyeyim inşallah bir gün gerçekten bu duruma düşmez.
Amin amin inşallah, hocam sizede Allah şifalar versin korkuttuğunuza uğratmasın inşallah
Amin inşallah canım benim. Beklemek bile ölümden beter bu tarz şeylerde arkadaş da bunu yaşamasın dilerim
Umarım hocam , zor bir durum , eniştem için bile çok endişe etmemize rağmen seni düşünemiyorum
Bak 4 saat önce yorumlara cevap vermiş ben de cevap bekliyorum hanımdan. Cidden dr adı versin ameliyat riskine kadar karar verilmiş benim de işim hızlansın
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah
Allah şifa versin canım. Nerende var. Bizde yaşadık maalesef 😔
Organlarına yayılmış dedi okadar kötü oldum evet canı verende Allah alan da Allah ama ben çocuğuma çok üzülüyorum ağlamaktan helak oldum
Allah acil şifalar versin inşallah. Rabbim seni çocuklarına, ailene bağışlasın inşallah. ❤️
Allah razı olsun inşallah
Rabbim şifa versin korktuğun olmasın inşallah
Önce senden parça alıp patalojiye göndermesi gerekir dk hemen kötü huylu olduğunu bilemez biz çok yaşadık zor evet ama umutsuz olma sakın
Rabbim acil şifalar versin inşallah gülüm rabb'im seni evladına bağışlasın
Allah'ım şifa versin korktuguna uğratmasin çocuğuna bağışlasın mevlam seni
Korktuğun başına gelmesin 😔 Rabbim korusun
Canım ilk önce moral motivasyon güzel tutucan
Dengeli beslen
Dengeli uykunu al
Kafanı takmayacaksın
Tıp ilerde
Teknoloji ilerde
Hayatı seveceksin
Çocukların icin savasacaksın ve
Galip gelip atlatıcaksın
Buna mecbursun
Bol bol dinlen
Gez toz içinde ne varsa yap
Sonra deyip erteleme
Meyve tüket
Sebze ağırlık ver
Bakliyat tüket
Bol yürü ve su iç.
Kendini dinle
Vucudunu dinle
Sesli düşün Sesli konus ve icine atma
Hayat güzel yasamaya değer
Bunu biliceksin.
Bak göreceksin hic bisey kalmayacak.
Baska doktora git bebeğim
Belki bu doktor yanlış gördü olamazmı yani?
Devlet özel farketmez.
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim iki doktora gittim ikiside var dedi ne yazık ki birinciside bilmiyordum bana demediler ikincisinde anladım kötü bir şey olduğunu o şekil söylediler ne yazık ki
İyi de canım doktor senden tahlil patoloji almadan kesin bisey diyemez ki ya.
Tahlil yaptımı
Patoloji sonucu geldimi
Evet yaptı maalesef şimdiye kadar neredeydin dedi eşim şehir dışında bende pek ağrılarımi umursamıyordum benim çok hatam var başta müdahale etseydim belki böyle olmazdı
Canım hersey allahtan gelsin
Yeter ki kullardan gelmesin
Hersey başım gözüm üstüne
Dualarım da yer var
Allahtan umut kesilmez kesme
Hatice canım patoloji sonucunu aynı günde veren hastane hangisi Ankara'da? Bizim de şüphelerimiz var Allah kimseyi uğratmasın korktuğuna Ankara bize yakın o dr a ulaşmaya çalışalım sürecimiz kısalsın erken müdahale mühim malum
Kötü huylu olup olmadığı ameliyat olmadan pataloji sonucu almadan nasıl karar vermişler ki.
Benim babamda beyninde tümörden ameliyat oldu 8 saat Ameliyattta kaldı iyi yada kötü huylu olup olmadığı söylenmedi. Ameliyattan sonra patalojiye göndereceğiz dediler ona göre kötü huylu mu iyi huylu mu diye bakacağız denmişti.
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda şifa bulursunuz
Öncelikle sakin ol şuan morale çok ihtiyacın var en çok morale ihtiyacın var kardeşim ılık kanseriydi çok şükür tedavilerde atlattı.sende moralini yüksek tut psikoloji değiştirme olabilir herkesin başına gelebilir.izzet gullu zorlu süreçte yapılması gerekenleri izle önce sakin ol ve psikolojini değiştir şuan bu durumda ne yapılabilir nasıl tedavi uygulanması gerek iyi bir doktor araştırması yap Ankara hacettepe üniversitesinde tedavi oldu kardeşiml.sende sabret şükret dua et.Rbbim iki cihandada afiyet saglik huzur versin.Cok geçmiş olsun evladına eşinle ve sevdiklerinle hayırlı huzurlu bir ömrün olsun inşallah dua edeceğim bende
Dilerim korktuğuna uğramasin canım çok çok geçmiş olsun Rabbım acil şifalar versin inşallah 🤲
Çok teşekkür ederim inşallah düzelir evladım daha çok küçük kim bakar ona
Nerenz ağrıyordu. Yani direk neden kötü dedi. Mr biyopsi pet bunlar yapıldı mı
Çok şey yaptılar Sabah gittim yeni eve geldim
Ne yapıldı. Sonuçlar çıktı mı ne yazıyor atabilir misinz. Bende bir senedr meme kanseri tedavisi görüyorm.
Başka bı doktora git ve dik dur Allahın izniyle işallah atlatırsın
Rabbim şifalar versin inşallah kimseyi korktuguna ugratmasin 🤲🏻
Rabbim tez zamanda şafi isminin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin, seni evladına bağışlasın inşallah 🤲🏻
Rabbim şifa versin evlatlarına bağışlasın seni dualarım seninle kötü dusunme
Patoloji de incelendi mi nasil direkt kotu huylu dedi cok gecmis olsun
Allahım kimseyi darda bırakmasın seni evladına bağışlasın tez zamanda şifa versin
Sabah ki postunuzu görmedim ne belirtiler vardi ve nasıl ağrılarınz vardı direk nasıl tespit yaptı cnn
1,488,533 soru
24,331,823 cevap
345,694 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın