Kızlar arkadaşım 3 aylık hamile ve daha cinsiyet belli değil. Bebeğin ultrason fotosunu assin diye şöyle bı hediye almayı düşünüyorum. Başka şeyler de alcam.
Teyzen seni sabırsızlıkla bekliyor mucize🌸
Yok aşko ben kendimi katmayayim diyorum 😂
Mucizemiz🤎 mi yazdirsam
Ay çok tatlı ya bence güzel bi düşünce
Çok hoşuma gitti kızıma da yaptircam
Tatlı bir dusunce ama tabi yaşina ve karakterine bağlı begenip begenmemesi. Dusunmen yeterli tabi ama mesela bana gelse keske daha cok ise yarayan birsey alsaymis derdim bir icimden :)
Arkadaşım 26 yaşında 3 aylık hamile şuan. Bu çerçeve harici ağız mendili, panduf, muslin bez ve emzik askısı da aldım. Bence yeter şimdilik. Çerçevenin üstüne de mucizemiz yazdırdım. Hani annesinin babasının ağzından.
EEvet Cok guzel ve yeterli bu durumda ❤️
Ben olsam üzerine bana konuş gebeş kaplumbağa 😎 yazdırırdım. 😀 Şaka bir yana isim ve tarih yeterli bence. Anne veya baba yaptırmış olsa kendileri özel birşey yazabilirdi tabiki ama dışardan biri böyle birşey alınca isim ve tarih yeterli bence.
Kız daha bebeğin cinsiyeti belli değil isim, tarih nasıl yazdirayim 😄
Onu bilemem canım ozaman doğumdan sonrada olabilir di bu hediye
Ya bana dedi ultrason fotosu için çerçeve bakıyorum diye. Bı model attı herkeste var çevremizde. Bende dedim ben alayım sen alma diye. Farklı olsun diye bunu beğendim. Ha o kendine sonradan alır bilemem ama çam sakızı çoban armağanı olsun diye aldım öyle.
İyi yapmışsın canım
Gebeş mi 🫠 fikri sevdim yazı da güzel
Yazıya mucizemiz yazdırdım anne baba ağzından gibi
O da güzel cane
1,491,962 soru
24,378,962 cevap
348,567 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın