Herkese günaydınn mutlu huzurlu geçsin gününüz 💓
Ben erkenden kalktım muhteşem serin bir hava var yağmur yağıyor çok şükür 🙏
Hemen kendime sıcak çikolata yaptım balkona geçtim tabi erken kalkma sebebim hastaneye gidicez genel cerrahide meme muayenem var dönem dönem şiddetli bir ağrı oluyor dokunduğumda yan tarafı acıyor bu durumu yaşayan varmı acaba ?
Birde kardiyoloji bölümüne gidicem ah ah bu kilo başa bela mitral kapak ve bir kapakçığımda kaçak açıklık varmış doktor öyle dedi ama bir başka doktorunda yorumlamasını istiyorum her gün diyete giriyorum her gün de bozuluyor ama artık dur demenin zamanı geldi geçiyor bu gidişte kilodan gidicem panik atağım başladı korkuyorum kalpten sizler uyandınız mı ?
Bugün neler yapmayı düşünüyorsunuz?
Günaydın , çok geçmiş olsun
Bende uyandım ama hayla yatak keyfi yapıyorum
Bugün için yemeğim var, kafam rahat
Eve makina tutucam vc banyo yıkayacam, temizlik günü yani 😊
Teşekkürler canım
Benimde yemek derdim çok yok bu aralar iştahımız yok çocuğa yapıyorum genelde
Bende gidip geleyim süpür sil toz al işlerim var
Kolay gelsin şimdiden😊
Teşekkürler
Günaydın bende erkenciyim biraz yatayım dedim yorgunum çok ama oğlum erkenden kalktı temizlik yapıcam nasipse
Bende gidip geleyim de benimde işler var bitmiyor ki ya çok nankör
Gunaydin gecmis olsun.
2cocukla gun erken basliyor bize oglumu yedi simdi bebeyimi yediriyorum.Bugunde diyerleri gibi ayni olacak
Teşekkürler canım allah başka hastalık dermansız olanını vermesin ilaçlarla toparlarım inşallah acil kilo versem herşey düzelecek.
Amin insaAllah kac kilosunki
95 kiloyummm
Evet kilon fazla midende sorun yoksa sabahlari ac karina kofe limon ic ekmek yeme
Günaydın geçmiş olsun bugün ki plan sadece markete gidip gelicem hastalikla uğraşınca birsey yapasım gelmiyor mecburiyetten iyi kötü birseyler yapmaya çalışıyorum sabah 5:50 de kalktık oğlanı salıncağa koydum bnde o sıra geri uyudum biraz sonra kahvaltı hazırladım eşimi işe gönderdim şimdi çocuğu uyutmaya çalışıyorum sıcak birseyelr içeceğim bndr
Sende mi rahatsızsın geçmiş olsun
Benim 2 gündür kesintisiz migrenim tuttu 2 gün eve elleyemedim dünya iş birikti vallahi bu sene çöktüm
Evet 2,3 gündür hasta oldum salgın mi varmış ilk çocuklar hasta oldu sonra Bn dha toparlanamadık teşekkür ederim
Gunaydinlaarrrr
Çok geçmiş olsun. Uyandık tabii bu saate kalırmıyız. Kahvaltı yaptık caylaniyoruz. Başka ne yapılır bu sıcak havada:))
Afiyet olsunnnn
6 da açtım ben dükkanı güneşi selamlıyoz oğlumla her sabah🤣Allah şifa versin kuşum korktuğuna uğratmasın
Aminn canım allah razı olsun
Bugün hava serin vallahi çok rahatladım sıcak beni bitiriyor
Çok geçmiş olsun Rabbım şifa versin inşallah
Günaydın bu arada kahvaltı falan yaptık mutfağı toplarim benden bu kadar çünkü elektrikler yok sadece akşama yemek yaparım bitti 🤷♀️
Aminnnn allah herkese şifa versin dermansız hastalık vermesin.
Günaydın canım
Geçmiş olsun gülüm
Ben yeni uyandım namazdan sonra uyumusum
Ev temiz
Yemegim hazır
Yatak keyfi yapıyorum
Paşa uyuyor daha kalksın
Kahvaltı hazırlıcam
Sağol canım
Bugün rahatsın sennn 💓
Evet balım
Günaydın uyandım geri uyudum sonra ilaç içmek için kalkıp kahvaltı yaptım kanepeye yayıldım ev çok dağınık ama yapacak halim yok oğlum uyuyor ben de YouTube bura arası gidip geliyorum
Günaydın 5:45 eşim dürtü uyandım sonra uyudum tekrar bu sefer 6:30 uyandırdı bağırıp başka bir odaya geçtim sonra 7:30 alarm çaldı eşimi işe gönderdim 8:00 yatim 10 da uyandım kahvaltı yaptık oğlanla mutfağı topladım yatak odasını topladım bulaşıkları yıkadım WC yıkadım birazdan oğlumla duşa giricem çamaşır asacam eve süpürge atarım akşama dünden kalan Taze fasulye yemeğim var yanına pirinç pilavı salata Yeter
1,492,765 soru
24,390,969 cevap
349,296 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın