+1 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (494 puan) tarafından

2 ay önce diyet ve sporla 70 kg 50 kg geldim göbeğim de gitti ama dengeli beslenme nasıl bilmiyorum verdiğim kg alırım korkusu ile nasıl beslenicem bilmiyorum biri akıl versin lütfen 

6 Cevaplar

+1 oy
(981 puan) tarafından

Yine aynı devam et bence maşallah güzel vermişsin diyetisyenle mi yaptın bir de hangi sporu yaptın 😁

(494 puan) tarafından

Hayır evde tek başıma yaptım chtpgt sordum daha doğrusu

(245 puan) tarafından

napdin saen tatile gdip gelince alirim diye korkuodun aldinmi. ben 1 bucuk kilo almisim tatilde🤣  standart diyet gibi beslen . peynir zeytin domates yumurta yesillik kuruyemis meyve tavuk kofte balik salata et  kuruyemus cebiz badem findik kefir ayran sebze yemegi yogurt kisinda corbada eklersin yanina

bu besinelri kombinleyerek yicen dengeli beslenmek bu 

-Reklam-
0 oy
(1,877 puan) tarafından

2 ayda 20 kilo vermişsin düzenli beslenmemissin demektir. Normal değil. Dengeli beslenme günlük Alman gereken protein , karbonhidrat yağ alımı vs. Bunların verileri internette var. 

(494 puan) tarafından

Canım benim çoğu ödemdi  3.doğumumda kaldı o ödemler göbeğim de başını almış gidiyordu bende İnternete araştırarak detoks suyu falan derken verdim

0 oy
(4,512 puan) tarafından

abartı yemeyeceksin

porsiyona dikkat et, abur cubur tatlı, hamur işi tüketirsen az tüket, tükettikten sonra bir müddet yediklerine daha dikkat et

kızartma türevlerinden uzak dur

bir gün fazla yersen 1-2 gün dikkat et yediklerine 

(494 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(441 puan) tarafından

Tebrik ederim canım gerçekden azmin takdir edilesi.. kaç ayda verdin o kadar kiloyu? 

(494 puan) tarafından

2 ayda canım

0 oy
(3,025 puan) tarafından

Bende de bir 8-9 kilo gitti Ama hala bir 6 kilo fazlam var ama iradem çok zayıflamış

(494 puan) tarafından

İşte ben başladım mı 2 ay hamur işi almadım ağzıma şeker hala tüketmiyorum 

(3,025 puan) tarafından

Evet aslında Benimki de ona benzer bir sorun ya karbonhidrat ve şekeri Hiç tüketmiyorum ya da hep tüketiyorum şimdi insanın günlük alması gerektiği karbonhidrat miktarı var onun üzerine çıkmamayı düşünüyorum yoksa hiç almamakta çare olmuyor arada insan istiyor vücudu

0 oy
(4,640 puan) tarafından

Ne güzel maşaAllah kaç ayda verdin bende 8 kg verdim daha12 kg vermek istiyorum 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 86 göst.
22 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensannesi26 (244 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 142 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Azrasudd (175 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
5 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisa Kaya (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 198 göst.

Kategoriler

1,469,805 soru

24,077,448 cevap

331,012 kullanıcı

...