2 ay önce diyet ve sporla 70 kg 50 kg geldim göbeğim de gitti ama dengeli beslenme nasıl bilmiyorum verdiğim kg alırım korkusu ile nasıl beslenicem bilmiyorum biri akıl versin lütfen
Yine aynı devam et bence maşallah güzel vermişsin diyetisyenle mi yaptın bir de hangi sporu yaptın 😁
Hayır evde tek başıma yaptım chtpgt sordum daha doğrusu
napdin saen tatile gdip gelince alirim diye korkuodun aldinmi. ben 1 bucuk kilo almisim tatilde🤣 standart diyet gibi beslen . peynir zeytin domates yumurta yesillik kuruyemis meyve tavuk kofte balik salata et kuruyemus cebiz badem findik kefir ayran sebze yemegi yogurt kisinda corbada eklersin yanina
bu besinelri kombinleyerek yicen dengeli beslenmek bu
2 ayda 20 kilo vermişsin düzenli beslenmemissin demektir. Normal değil. Dengeli beslenme günlük Alman gereken protein , karbonhidrat yağ alımı vs. Bunların verileri internette var.
Canım benim çoğu ödemdi 3.doğumumda kaldı o ödemler göbeğim de başını almış gidiyordu bende İnternete araştırarak detoks suyu falan derken verdim
abartı yemeyeceksin
porsiyona dikkat et, abur cubur tatlı, hamur işi tüketirsen az tüket, tükettikten sonra bir müddet yediklerine daha dikkat et
kızartma türevlerinden uzak dur
bir gün fazla yersen 1-2 gün dikkat et yediklerine
Teşekkür ederim canım
Tebrik ederim canım gerçekden azmin takdir edilesi.. kaç ayda verdin o kadar kiloyu?
2 ayda canım
Bende de bir 8-9 kilo gitti Ama hala bir 6 kilo fazlam var ama iradem çok zayıflamış
İşte ben başladım mı 2 ay hamur işi almadım ağzıma şeker hala tüketmiyorum
Evet aslında Benimki de ona benzer bir sorun ya karbonhidrat ve şekeri Hiç tüketmiyorum ya da hep tüketiyorum şimdi insanın günlük alması gerektiği karbonhidrat miktarı var onun üzerine çıkmamayı düşünüyorum yoksa hiç almamakta çare olmuyor arada insan istiyor vücudu
Ne güzel maşaAllah kaç ayda verdin bende 8 kg verdim daha12 kg vermek istiyorum
1,469,805 soru
24,077,448 cevap
331,012 kullanıcı