Selamün aleyküm kızlarrr 😍 nasılsınız bakalım napıyorsunuz eşim getirdi beşiği biri satmış yer kapladığı için kullanmıyormuş bende ortasındaki bezini yıkadım ama kenarlarını çıkaramadım silecem kenarlarınıda arka odaya kattık şimdilik baktıkça içim kıpır kıpır oluyor 🥲birde kızımın ilk hediyesini almak istedim gözüme o kadar güzel geldi ki bu hastane çıkışı aşırı beğenerek aldım aşırı duygulandım alırken de yeniden herşey alacam için tek tek de olsa alacam doğana kadar rabbimin izniyle sizlerle de paylaşmak istedim birde dini anlamlı güzel kız isimleri varsa fikirlerinize talibim
Güle güle kullan cnm ev işi neoldu . Anlaştınız mi ev sahibiyle
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Ablam ☺️ şükür anlaştık benim oğlanı bahane ediyor şimdi bahçeye çıkıyor oynuyor diye rahatsız oluyormuş Hapis hayatı gibi yaşiycaz mecbur oğlanı dışarı korkudan bırakamiyorum bıraksam kapı dışarı edecek kadın
Öyle şey mi olur
Valla öyle abla havlumuz var bide boş bahçe var orda kumla toprakla oynuyor diye kızıyor
Amine Nur
Aysima
Hayrünnisa
Amine ile aysima daha hoşuma gitti🥰 çok teşekkür ederim bunları da not alimm☺️
Amine daha güzel
Evet amineyi bı kaç kişi daha yazmış teşekkür ederim benimde hoşuma gitti 🥰
Yaa kıyafetine bayıldım güle güle sağlıkla giymekte nasip olur inşallah canım beşiği de hayırlı olsun minnoşumun🐣💜
Bende bayıldım ablamm amin inşallah 🥲 çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam seviliyorsun❤️🥰
1,502,760 soru
24,536,889 cevap
360,296 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın