+3 oy
1,766 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (516 puan) tarafından

image

image

Selamün aleyküm kızlarrr 😍 nasılsınız bakalım napıyorsunuz eşim getirdi beşiği biri satmış yer kapladığı için kullanmıyormuş bende ortasındaki bezini yıkadım  ama kenarlarını çıkaramadım silecem kenarlarınıda arka odaya kattık şimdilik baktıkça içim kıpır kıpır oluyor 🥲birde kızımın ilk hediyesini almak istedim gözüme o kadar güzel geldi ki bu hastane çıkışı aşırı beğenerek aldım aşırı duygulandım alırken de yeniden herşey alacam için tek tek de olsa alacam doğana kadar rabbimin izniyle sizlerle de paylaşmak istedim birde dini anlamlı güzel kız isimleri varsa fikirlerinize talibim 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından

Güle güle kullan cnm ev işi neoldu . Anlaştınız mi ev sahibiyle 

(516 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Ablam ☺️ şükür anlaştık benim oğlanı bahane ediyor şimdi bahçeye çıkıyor oynuyor diye rahatsız oluyormuş Hapis hayatı gibi yaşiycaz mecbur oğlanı dışarı korkudan bırakamiyorum bıraksam kapı dışarı edecek kadın 

tarafından

Öyle şey mi olur 

(516 puan) tarafından

Valla öyle abla havlumuz var bide boş bahçe var orda kumla toprakla oynuyor diye kızıyor 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Amine Nur

Aysima 

Hayrünnisa 

(516 puan) tarafından

Amine ile aysima daha hoşuma gitti🥰 çok teşekkür ederim bunları da not alimm☺️

tarafından

Amine daha güzel 

(516 puan) tarafından

Evet amineyi bı kaç kişi daha yazmış teşekkür ederim benimde hoşuma gitti 🥰

0 oy
(2,616 puan) tarafından

Yaa kıyafetine bayıldım güle güle sağlıkla giymekte nasip olur inşallah canım beşiği de hayırlı olsun minnoşumun🐣💜

(516 puan) tarafından

Bende bayıldım ablamm amin inşallah 🥲 çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam seviliyorsun❤️🥰

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 944 göst.
29 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Eslem 01 (516 puan) tarafından soruldu
+4 oy
4 cevap 680 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (516 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 205 göst.
21 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (516 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,760 soru