0 oy
424 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
ya kixlar ben dogum.yapali 25 gun oldu ve kilom.hepsi basenim aldi .. termal.tayt almak.istiyorum alip.memnun kalan var mi ve nerden aliyorsunun  ben instagramdan bi adres vardi takip ediyirdum ilk.kez esimi ikna ettim almak icin nirmalde kiyametde kopsa kabul etmez ilk.kez kabul etti .. siparis verm dedim sayfanin sahibi kapida odeme  suparisi almiyirmus esimde havale eft kabul etmedi yani gene iptal oldu .... simdi benim guvenle takip edebilecehim siparis verebilecehim bi adres varmi lutfen alan memnin olan yazabikjr mi 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

hic mi kullanan yok:(

-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kullanmıyorum kuzum daha doğum yapmadım postun yukarda kalsin diye yazıyorum:)
tarafından
tsk ederim . cevap geomeyince kendi kendime yorum yaomistim:)
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Boş yere paranı sacma sapan seylere harcama diyet yap bol su iç spor yap.Bir pilates eğitmeni olarak yazıyorum...
tarafından
iyide canim diyet yaoamiyorum ki yeni dogum yaorim.sutumde az ..... spor da yaoamiyirum esim disari cikmama izin vermez ki yani.basimda genclik.merkezi var ama izin vermiyor gidiym spor yaomayi cok seviyorum ben yoksa ...... su da gunluk 2.5 3 litreye yakin iciyorum ... bel bolgem yok .. ama.basenlerim.cok fazla ... evde de kayinbabam ve kaynanam.var evde ne kadar spor yaoabikirim ki ... son care olarak onu dusundum
0 oy
(67 puan) tarafından
Ben aldım canım. Takım olarak 310 tl ye kapıda

Odemeli
(67 puan) tarafından
Yine bi faydası olur sa yazarım.baya terleme yapiyo ama belki yavaş yavaş fayda ediyordur. Çünkü benim etim yumuşak biraz anca siklasiyosa
(67 puan) tarafından
Benim 7 kilo fazlam var sadece öle çok kilolu değilim göbek kaldı ona taktım biraz
tarafından
hmmm yazarsan cok sevinirim.benim etmi.de cok gevesek ...  cok kez kilo.aldim.verdim ondan herhalde ..... su anda 80 kiloyum .... :((((( eski halimi cok.ozledim ...bend egobek yok ..yani az var .. basenler beni depresyona sokuyor inanki
(67 puan) tarafından
Bende 63 kiloyum önce 56 dim iyiydim şimdi göbek. Birazda basenler var tabi .
tarafından
kiz benim bekarlik kilom 63...keske o kiloda olsam ...

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 114 göst.
24 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif gunes (2,219 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Tugba3101 (1,379 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
29 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde İkra (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 338 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu

404,185 soru

12,108,633 cevap

36,428 kullanıcı

...