+1 oy
2,376 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (9,770 puan) tarafından

Insan  EVLADI için ne kadar ileri gidebilir....

Ben burda sormak istiyorum annelere çocuğunuzun ÖLÜMÜNE  biri sebep oldu ve kendi elinizde CENAZESINE bakiyorsunuz.. 

Napardiniz buna neden olan insan ile göz göze gelip sizin yüzünüze baktığınızda ve gram pişmanlık duymadığı anı gördüğünüzde...

Gercekten empati yaparak buna samimi cevap verirmisiniz..??

26 Cevaplar

+35 oy
(4,365 puan) tarafından

En İyi Cevap

Sizin konunuz bu değildi.

Çok geçmiş olsun, Rabbim daha beterlerinden korusun, afiyet versin.

Herkes çocukları arabadayken kaza yapabilir, yaptık da. Ancak hiçbir kaza, muhatabına o… demenizi haklı çıkarmaz.

Allah korusun, Rabbim göstermesin ancak şu an posta yazdığınız durum vuku bulmadı, evladınız maşallah sapasağlam.

Kaza, adı üstünde kazadır. Kadının çok büyük hatası var, gelip sizler iyi misiniz diye bakmalıydı ama yapmamış. Bu, ne başındaki örtüyle ne de o… ile alakalıdır.

Sizin de hatanız var, araba seyir halindeyken hiçbir durumda çocuk oto koltuktan kaldırılmaz. Çok fenaysa çekersiniz kenara öyle bakarsınız.

Üslup kimliktir, ayrıca sabır da erdemdir. Sabır, insanın musibet ilk gördüğü anda verdiği tepkidir, yoksa diğer zamanlar sabretmek kadar kolay bir şey yok.

Bazı insanlar kaza yapmanın sorumluluğunu almıyorlar, bu onların hatasıdır.

Siz de sanki tek taraflı kaza yapmış gibi muhatabına hak etmediği küfrü etmemeliydiniz. O kadının o… olduğuna dair hiçbir kanıtınız yoksa bu iftiradır ve iftira atmanın meşruiyeti olamaz.

Bir öfke anıdır, istediğinizi dersiniz. Evlat bu, insan kendini değil yalnızca onu düşünüyor. Bir tane 20, diğeri 8 aylık 2 tane var bende de. Korkunuzu çok çok çok iyi anlıyorum.

Biz de kaza yaptık hatta daha beteriydi ama kimse kalkıp da vurana küfretmedi. Mümkünmüş yani kendini tutmak.

Haklıyken haksız durumuna düşürdünüz kendinizi, şimdi sizde olmayan bir mesele için kimseye empati yaptırmayın. Evlat kaybı, başına gelen için ateşten daha yakıcı. Onlar bunu hatırlayıp üzülebilir.

Tekrardan geçmiş olsun, Rabbim daha beterlerinden korusun. 

tarafından

@Alaska herseyi olmasi gerektigi gibi soylemis her ne olursa olsun basindaki ortusune namusuna laf edemezsin hadi namusuna ettigin seni gunaha sokar ama basortusune laf edersen biz tesetturluler hepimiz uzerimize aliniriz ve kimsenin buna hakki yok saygi duymak zorundasin 28 subat doneminde cok bedel odedi buyuklerimiz bunun icin 

tarafından
+1

👏👏

tarafından
+1

Konuyu bilmiyordum ama az buçuk yorumundan kafamda tamamlayabildiğim kadarıyla yüzdeyüz haklısın. Çocuk oto koltuğunda gider. Nokta. 

(20,207 puan) tarafından
+1

Alaska yorumun ile konuyu ben de anlamış oldum haklısın üste konuşmaya gerek yok. Küfrü geç bebeği oto koltuğundan almayın asla asla. Anlık şeyler büyük bedeller ödetir. Bu varsayım da kötüyü çağırmak gibi bunu da yapmayın 

(7,767 puan) tarafından
+3

O kadar güzel anlatmışsın ki bak bu insanın tasıyabileceği bişey değil benim 5 yavrum melek oldu öyle basit bir şekilde yazınca anlamış olunmuyor ben her gün Allah'ım benim de canımı al diye yalvarıp yanımda olan iki taneye bakınca affet Rabbim bana bişey olursa yavrularım kimsesiz kalır diye dua ediyorum kolay değil hiç kolay değil 

-Reklam-
+15 oy
(3,595 puan) tarafından

Açtığın post varsayım postu

Böyle bir varsayım olamaz !

Böyle bir varsayamın empatisi hiç olamaz !!!

Otur karşı tarafa ettiğin küfür için tövbe et çocuğuna birşey olmadığı içinde şükret bence🙄

tarafından
+1

👏👏

+6 oy
(7,187 puan) tarafından

Karşıdaki insanın pişman olmadığını 

Yada şoka girmediğini nerden biliyorsunuz 

Evet sonuna kadar haklı olabilirsiniz 

Ama bu size başındaki esarbi karıştırma 

Yada konudan alakasız orusbu deme hakkını vermiyor 

Çünkü kazayla orusbulugun ne alakası var 

Bence sizde hala şoktasiniz 

Ve olayın etkisinden cikamiyorsunuz 

Şimdilik kendinize gelip sakın olmayı deneyin 

Rab'bim hiç birimizi evladiyla sinamasin inşallah 

Size de çok büyük geçmiş olsun 

(9,770 puan) tarafından

Ben hala unutamiyorum zaten olayı.. 

Sorun şu kadın sojta olsa çok relaxs çıkıp qrac resimlerini çekiyor birilerini arıyor yüzümüze dahil bakmıyor bende ondan sonra dayanamadım soyledim işte hak etti vicdansız kadin

+3 oy
(8,931 puan) tarafından

Başıma geldiği için net cevap vericem 

Öyle insanlari biz hayatımızdan çıkardık ne ölünüze ne ölümüze dedik 

Bu konuda çevrem de eleştiren var sanki eşimin eline ayağına kilit vurmuşum bı hiç biri umrumuzda olmuyor 

Şimdi 2 oğlum var asla göremez 

(9,310 puan) tarafından
+1

Bu hanımın olayı başka dünkü postu silmiş

+3 oy
(10,386 puan) tarafından

Böyle paylaşımları doğru bulmuyorum durduk yere kötüyü çağırmaya gerek yok . Düşünce ile bile olsa yerine koyamam kendimi 

(9,770 puan) tarafından

Ya bacim.allah beterinden herkesi korusun kazadan beladan kötü niyetli insanlardan..

Aksam birsey paylaşmıştım çok büyük kaza geçirdim 7 aylik bebeğimle diyesebebp o yani 

+3 oy
(5,302 puan) tarafından

Anladım ki dün trafik kazasında mı kaybettin 

Sanki yaralandık diye yazdiydin 

Niye evladın vefat etmiş gibi davranıyorsun 

Bak canım sen hâlen olayın etkisinde kaldın anlıyorum 

Bizde tıpkı senin yaşadığın trafik kazasını yaşadık 

Ama evladım ölmuş gibi senaryo kurup kendimi doldurmadim 

Allah korusun daha beteri olabilirdi 

+2 oy
(187,543 puan) tarafından

Bu nasi empati ne diyon gii

(2,518 puan) tarafından
+1

trafiknkazasi yapmislar ondekine carpacakken bunlar durmus aniden. ama arkadan bi kadin bodoslama carpmis bunlara. buda sinirle carpan kadina o rospi demis. ya carpan kadin bide tesetturluymus ama gram pisman  gibi degilmis . ambulans gelmis polialr falan beni dovecekdi falan demis kadin. or.. diye kufur edildi diye.  

ya kadin o sokla nasi desinki noldu nasi oldu anlamamistir bile. bide simdi aniden biri onunde dursa herkes bodoslama pat diye carpar durana arkadan . aslinda bu duruumda sucluda pek yok. bi anda onumdeki durunca haliyle refleksleri saglam degilse yada gerekli durma mesafesi yoktuysa mecbur carpmis. kim ister kim bilerek carparki herseyden once kendi araci zarar gorup maddi hasar olusmasin diye  ostemez kimse carmak.

(9,770 puan) tarafından

Sevda çok buyuk kaza geçirdik atlas kucagimdaydi çok uykusu gelince illa kucağında sallanmak istiyor bende almistim yolsadydik ben ve atlas kafamızı vurduk ben zaten çocuğu nasil tutum allah birde ben biliyorum vuran kadinda kirmizi ışıkta geçip bize vuruyor önümüzdeki kavşakta duruyor kazaya sebebiyet veriyor iki arada kalmistikk  tabi ben şoktayım ağzımdan cikti yani kelime or... Ya olsaydık dedik karşıma geçmiş elinde telefon ya geçmiş olsun bebek nasıl diye ne soruyor ne geliyor arabanın resimlerini çekiyor varmi böyle birsey ya.. başında örtü dedim diye örtünün manası şu bir musluman  vizlcdansiz olabilirmi ya orda elin gevurlarimi yanımıza geldi herkes başımızda ambulans geldi polisler geldi vize aldı kucagimda bebegim boyunluklar takılıyor kadin polise diyorki beni dovcekti bana hakaret etti..

Simdi soruyorum senin karşında bunu yapsa hangi anne durur..

Ya ben o an tutmayayım ya araba yüksek olmasaydı arka koltukta ezilirsin net yani..

Millet hesamaanki gibi bizim halkımız böyle baş örtüyü kotuledigimi sanıyor bu değil derdim benim insanlık..

Ben hala bence şoktayım unutmaya çalışıyoruz tatile gidiyorduk suan ordayiz ama sade dinlenmek için geldik..

İnsan bizde kaza yaptık böyle demedik diyor evet bende kaza yaptım banada vurdu kadin ama hemen ablayla yardim ettim ambulansı aradım birseyin varmi dedim bende şoktayım o zamanda bu farklı ya llqh kimseyi kötü insanlar karsilstirmasin..

Valla dedim dua etsin o an atlasa bir şey olmadı yemin ederim ki onu orda öldürürürdum gözümü daha kirpamazdjm

(9,770 puan) tarafından

@casperiye11 arabalarin fotolarını çekmeyi biliyor ama sağa sola geçip biz ambulans beklerken  anliyormusunuz arabaya bakıyordu bebeğe ne oldu demiyor 

(367 puan) tarafından
+1

başında örtü dedim diye örtünün manası şu bir musluman  vizlcdansiz olabilirmi ya

Ya sabah sabah konuştukça batıyosun tabi baş örtülü dıe şoka giremez  gelip sana geçmiş Leon diyince çok iyi müslüman olup  o... Olmayacakdı demi  millet yağdırdı öbür postunda hala haklı çıkmaya yer arıyosun siz burayı kullanayı bilmiyorsunuz yaptıpınız yorumları bile tek tek inceledim ki çok bilmiş ve hadsizsiniz konuştukça da batıyoaunuz yeter

tarafından
+7

Abla yalnız yazıyorsun ki hepimiz müslümanız böyle olabilir mi sen müslümansan karşıdaki bir kadına bu şekilde konuşmaman gerektiğini bilmiyor musun gözünü sevdiğim kullandığın kelime s**** manyak gibi bir şey değil Bir de herkesin içerisinde yüksek sesle bağırarak şahit olun falan diye söylemişsin galiba ya bunu söylediğin şey çok çirkin afedersin ama sen gerçekten karşındaki kadın şoktaymış tepki vermemiş ben kaza yapacağım o an bir şey yapmayacağım ve karşıdaki gelip bana böyle bağıracak herkesin içinde o kadın orada pert ederim kullandığın kelime çok çirkin yani eğer Müslüman olduğunu düşünüp karşıdakinden merhamet insaniyet bekliyorsan sana Müslüman gibi davranıp onu o şekilde konuşamazsın abla bu hiç doğru değil 

+2 oy
(9,762 puan) tarafından

Hiç şüphesiz kısasa kısas isterim 

Sana kaç defa dedim paylaşma şu çocuğu nazar olmasın

(9,770 puan) tarafından

Sorma ablamda valla ben hala çok üzgünüm aklıma geldikçe çok üzülüyorum annelik mi.bilmiyorum ama allah o an bana bir güç verdi nasil tuttup nasil cama falan vurmadım bilmiyorum.

Arabanın tavanı da camdi zaten vurduk indik kafam sersem gibi vurdum yani ben biryerelere atlas ağlıyor oda vurdu koltuğa ama kapiyyami vurdu bilemedim kadin cikmis biz ambulans bekliyoruz arabanın resimlerini falan çekiyor birilerini arıyor..

Orda varya onu öldürsem azdı ben sanki hakret vari komlnusan biriyimdir her kaza yaptığımda küfür etcem..

Allah kimsenin başına vermesin kaza bela o an ne yapacagini bilmiyorsun bilmediğin biryerdeyiz birde

(9,762 puan) tarafından

Şimdi nasılsınız Atlas nasıl

(9,770 puan) tarafından

Iyi iyiyiz canım şükür rabbim korudu allah birdaha yasatmasin

+2 oy
(3,161 puan) tarafından

Yorumlardan olayı anladım. Önünüzdeki araç yüzünden aniden durmak durumunda kaldıysanız arkadakinin çarpması beklenen bir şeydir nihayetınde sinyal yakma fırsatı olmaz o araç bilemez pat dıye duracağını. Ya sağa sola kırar ya frene basar artık ne kadar kurtardıysa ki belli bir takip mesafesi yoksa çarpma olasıdır da burda çok da bir suçu görünmüyor. Dolayısıyla haketmediği bir üslupla konustuğunuz için gelip iletişim kurmak istememiş bence. Çünkü ona göre suç sizde 

(9,770 puan) tarafından

Yok o şahıs kırmızıdan geçtiği ic8n arkadan çarpıyor zaten biz sarıdan geçtik yani onun gelmesi imkansızdı ki belkide orda kırmızıda dursaydı orda bize daha hızlı carpicakti..

Suç bizde demişsiniz tutanakta suç bizde sıfır cikti tutanağı polis doldurdu yadamali kaza diye..

Yani seyir halindeyken öndeki bayan kiz birden sola dönüş yapıyor ve duruyor eşim sayıda geçiyor yukardan geliyoruz biz o durunca ona çarpmamak için sağa kırıp arabayı zar zor durduruyor yukardan gelen bu kadın kirmizi ışıkta geçtiği için v3 hızını hiç düşürmediği için frenede ayağını basmadigi için artık 80 mi 100 ilemi bize direk vuruyor.vurdufu bölgede ben ve oğlum oturuyorduk..

Araca sıfır ve yüksek bu vurunca köşe içeri kadar çöküyor eski ve alçak araba olsaydı biz o koltukta cenazemiz alırlardı çünkü hiç frene basmıyor..

Bu üslubu ben beden kurmuş olabilir biz ambulans bekliyoruz herkes başımızda o kaza resmi çekiyor birilerini arıyor neyse insan olmak vicdan işidir bu kadını bana savunanları söyle bir eliyorum  zaten burda allah kimseye yaşatmasın vicdansızlara eline vermesin..

(3,161 puan) tarafından
+1

Ona göre suç sizde dedim zaten. Geçmiş olsun. Polis tutanağına göre kırmızı ışıkta geçtiyse bişi diyemem . 

(9,770 puan) tarafından

Kardeşim bizde suç nasil.olcak bana anlatirmisin bizim önümüzdeki araç duruyor biz ona carpmadik arkadaki kirmizi ışıkta geçip bize çarpıcı yine söylüyorum tutanakta kusur bizde yok 2 sürücüye biri durdu diye biride çarptı diye

+2 oy
(32,622 puan) tarafından

Allah korusun de senin çocuğun kafasını çarptı ki keşke olmasaydı evet insan sinirlenir kendini tutamaz bağırır çağırır bende inerim arabadan dikkat etsene ehliyeti bakkaldanmı aldın arabada çocuk var napıyosun derim aamaaa orusp demem ayıptır günahtır bana başına gelsinde sakin kal dedin beddua ettin 3 tane çocuğum var insan bu cümleyi nasıl kurar ben sana iyi olmuş demedim kadına neden küfür ediyosun dedim ve haksızda değilim kimsenin kimseye küfür etme hakkı yok 

(9,770 puan) tarafından

Iste insan o an onu kuruyormus helede suratına bakıp birsey demeyince bende yoldan gelene gecene o kelimeyi zaten kullanmiyorum kafam hala ağrıyor zaten üzüntüden mahvalauyorum ya tutmayayım diye.

Onun o rahatlığı varya çıkıp birde resim çekiyor arabaları insan dayanamıyor söylüyor valla

Bizim araç 2.5 milyonluk araç sıfır daha biz resim çekmedik çıkışta aramızdaki fark bu insan olmak vicdan işidir benim demek istediğim bu 

(32,622 puan) tarafından

Seni anlıyorum keşke onada bunları deseydin bi geçmiş olsun çocuk nasıl diyebilirdi onunkide aayıp tabiki

+2 oy
(682 puan) tarafından

Öncelikle geçmiş olsun ama Sizin durumunuz böyle birşey değil anlıyorum evladınızı kaybetme korkusu yaşamışsınız hepimiz zaman zaman bazı olaylar karşısında yaşıyoruz ama siz bu durumu biraz abarttınız. Bizde kaza yaptık başkası yüzünden üstelik ve o kişi arkasına bile bakmadan gitti bizim arabanın önü komple yoktu kardeşimle ben kafalarımızı çarpmıştık durduk insanlar yardıma geldi o ara bir tır şöforü sizi mi beklicez yolu açsanıza demişti. O zaman bile annemden babamdan ne o tır şöforü için ne de kaza yapmamıza sebep olan diğer kisi için tek kötü laf duymadım. Kaza bu evet tabi ki gelip geçmiş olsun iyi misin diye sorup ilgilenmesi gerekiyordu ama yapmamış bu ona iftira(o...dediğiniz için) atmanızı gerektirmez. Orda aşırı haksızsınız. Kadın kırmızıda geçmiş ama sizde sarıda geçmişsiniz ki bu konuda da haksızsınız sarı ışık geçmek için değildir. Sizde hata bulunmama sebebi hem yaralanmalı kaza olması hemde hanımefendinin arkadan vurması. Yoksa ıncıĝına kadar kurcalayan bir polise denk gelseydiniz sizde de kusur bulunurdu muhtemelen. Yaşadığınız şey bizim başımıza gelseydi vuran kişiyle ne eşim ne de ben öyle bir diyaloğa girmezdik hatta gelip sormamışsa diyalog bile kurmazdık sadece şikayetçi olurduk o kadar. Bize ve çocuğumuza zarar gelmediĝi için şükür ederdik çokça.

(9,770 puan) tarafından

Bak içinde hala tir şoförünün dediği kalmis

(682 puan) tarafından

Tamam kaldı ama hiç arkasından kötü düşünmedim hala da düşünmem belki acelesi vardı belki mal yetiştiriyordu belki bunalmıştı sonuçta baktı bişeyimiz yok yolun açılmasını istedi doğal olarak. 2 evladım var küçüğü 10 aylık 3 gündür hastanede yatıyoruz her anne gibi tabi ki kaybetme korkum bisey olacak korkum var ama sizinki artık farklı bir boyuta geliyor sorunuza bakınca. Belki destej almayı deneyebilirsiniz bu travmayı atlatabilmek için

(9,770 puan) tarafından

Bende daha once kaza yaptım kadin benim aracima böyle arkadan vurdu kadin soka girmişti direksiyonda kalivermisti ben indim.hemen  kadını teselli ettim ambulans çağırdım normal.tutanaklarimizi tuttuk konu kapandı bu oyle birsey değildi bunu anlatmaya çalışıyorum beni geç insan bebeğe bunu yapmaz cikmis araçtan fotolari çekiyor bize öyle uzaktan bakıyor elinde telefon tanıdıklarını arıyor benim devreler yandı orda  

+2 oy
(5,186 puan) tarafından

Dün okudum ve yazmak istemedim ama bu sefer içimde tutmak istemedim bizde kaza yaptık karşı taraf yüzde 100 haksız kızım yerde uzanmış o sadece bakıyordu kendini düşünüp arabasını çekti biz yapmış gibi göstermek için ve arabasından inip yanımıza gelmedi biz apar topar hastane gittik o direk karakola koşup bizden şikayetçi olmuş neymiş ana avrat küfür etmişiz ona saldirmisiz eşim kızı yerde görünce gözü dönüp adama kask fırlattı başkada birsey yok herkes şahit ve adam utanmadan davasının peşine düştü bizden birsey koparmak için sadece Allaha havale ettim tek kelime dahi etmek istemedim edeceğim küfür beni zedeler onu değil sonuç ne oldu haksız olduğu çıktı paşa paşa eşimin evde kalan maaş ücretini ödedi ne hal sordu ne hatır hiç demedi çocuk ne durumda oysaki kizim asfalt üstünde boylu boyunca uzanmışti ona bile içi acımadı kendi derdine düştü rabbime havale ettim onu ve sende kendi kendini haksız konuma koymuşsun tamam şok içindesin ama birine o hakareti bağıra bağıra demekte şok etkisi değildir ve böyle bir post açmanın sebebi ne okurken bile insan titriyor vicdanın nasıl el verdi böyle post açtın 

(9,770 puan) tarafından

Hic pişman değilim 

+2 oy
(806 puan) tarafından

Diğer konunuzu okumuştum yorum yapmamıştım. Kadına o... diyerek ve başörtüsünü konuya alet ederek kendinizi haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz. O an tabiki öfkenizi belli etmeliydiniz ama doğru kelimelerle.size hakaret davasi bile açabilir. bu konuya gelince: Evladınızın öldüğü varsayimini nasıl yapabiliyorsunuz? Ben sizin yerinizde olsam evladima simsiki sarılır, Allaha bolca şükreder, sadaka verir yasal yollardan hakkımı arardım. Bu arada eski konularıniza baktım belki size ne diyeceksiniz ama bir anne olarak size naçizane tavsiyem oğlunuzun fotolarını lütfen böyle platformlarda paylaşmayın. hem çocuğun iradesi yok, hem pedofili çok ortalıkta, hem de nazar değer.  Maşallah barekallah evladınıza.

+2 oy
tarafından

Bak canım senin soruna istinaden benim evimi taradılar inanmazsan resimde atarım sana şuan bilsem yapanı elimle kör bıçakla parça parça ederim onları onların yüzünden çocuklarım deli gibi oldular gece uyurken 500 kere kalkıp anne diye sesleniyorlar 

Ama seninki dünkü posta istinaden yazmışsın evet panik olabilirsin o an sadece tabiki çocuğunu düşünmüş fevri davranmış olabilirsin ama bunlarin hicbiri kafası kapalı yada or....u Gibi laflar etmene zemin değil belki oda şoka girdi olabilir yani bence fazla uzatma hemen sadaka ver o küçük yakışıklı için ☺️

+2 oy
(5,507 puan) tarafından

Dünkü postu görmedim, yorumlardan anladım konuyu. Kim olsa kadının o tavrına öfkelenir, insanlık gerekir elbette AMA bugünkü yorumlarına bakıyorum da hiç kendini sorgulamamışsın. Çocuk ne olursa olsun oto koltuğundan alınmaz. Çocuğuna şükür bir şey olmamış ama bu posta istinaden söylüyorum bir şey olmuş olsaydı hatanın büyük çoğunluğu siz de olurdu koltuktan indirdiğiniz için. Bunun vicdani vebalini düşünüp, umarım tekrar aynı hatayı yapmazsınız. 

+1 oy
(3,049 puan) tarafından

Ettiğin hakaret dışında seni haklı buluyorum kim olsa çocuğu söz konusu olunca bağırır çağırır dediğin gibi kaza fotografini çekmeyi akıl ediyorsa bi geçmiş olsun çocuk nasıl diyebilirdi kizmakta haklısın.

(9,770 puan) tarafından

Ben sadece ondan ettim.biliyormusun yoksa kaza yaptım bana bayan vurmuştu yine ablada şoktayım yardım ettim hemen ambulans çağırdım.iyimisiniz dedim bu olayı anlatmak farklı yaşamak farklı..

Ölüme ramak kalmış insan varya çocuğu icin gözü dönüyor yemin ederim birsey olsa onu orda öldürürdüm asla gözümü kıramadım söylediğinden gram pişman degilim 

+1 oy
(2,891 puan) tarafından

Gecmiş olsun canım ne olsada zor Allahım korusun herkesi ya :((

(9,770 puan) tarafından
+1

Amin inşallah zor durumdu şükür rabbime verilmiş sağlamamız varmis

+1 oy
(4,583 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. İnşAllah iyisinizdir şimdi. Bir çok yorumuda okudum ama ben yine sana hak verdim. Anlatmak istediğini o anki şokla farklı yansıtmış olabilirsin ama normalde bana sokak ağızlı,kötü üslüplü biri olarak gelmiyorsun. Burda bir çok kişiyle dalaşmanıda gördüm ☺️ Etsen o zamanda ederdin bence. Yanlış hatırlamıyorsam araba yeniydi ve resmini atmıştın. Sadakanızı mutlaka verin,nazarıda çok göz ardı etme derim..

(9,770 puan) tarafından

Aynen evde bile sokak ağzı konuşmayız benim teller koptu orda..

Araç yenildi hiç önemli değil  halada umrumda değil yapılan yada alınabilen birsey rabbim kazadan beladan korusun herkesi..

(4,583 puan) tarafından

Amin. Yeniliğini dile getirmemin nedeni,göze gelmiş olabilir diyeydi. Atlas ı zaten demiyorum,yavrum bahtını güzel etsin Rabbim. Çok güzel çocuk

+1 oy
(326 puan) tarafından

Bende onu öldürmek isterdim ama genede yapamazdım heralde keşke görebilseydim yüzyüze gelebilseydim söylieyecek o kadar şeyim vardı ki aynı acıyı sende yaşamadan ölme inşallah derdim 

0 oy
(9,465 puan) tarafından

Yani ben sana hak verdim açıkçası. Şok demişlerde kadına bişey olmamış o şokla gelip size geçmiş olsun bebekte bişey var mı demesi zor değildi

Ama sen yine de ölümle kıyaslama elhamdulillah iyisiniz. Biliyorum bi anne hep ya şöyle olsaydı napardım der

Sen yinede kötüyü çağırma. 

(9,770 puan) tarafından

Allah kotuyu çağırmayı nasip etmesin kimsenin evladından zarar gelmesin aklı başında kadin ama gel görki vicdan sifir

(9,465 puan) tarafından

Haklısın. Kim olsa karşıdakinin tutumu karşısında çıldırırdı. 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,711 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 903 göst.
10 Aralık 2018 Diğer kategorisinde Emooş (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 965 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,262 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 285 göst.

Kategoriler

1,513,040 soru

24,677,389 cevap

367,633 kullanıcı

...