Merhaba kizlar benim biraz param var esimin haberi yok annemde param.Onuda kardesimin duyunu olacak o zama kendime elbise ayakabi kuafor,cocuklara giysi almak icin sakladim.Esim paramin oldugunu bilseydi bos bosuna harcardi yerine koymazdi.Simdi yakinda kardesimin duyunu olacak ben o parayi harcadigim zaman esime nerden aldim diyim bilmiyorum.Varimdi sakladim desem kirilir baska ne diye bilirim bilmiyorum babamdan aldimmi desem acaba
Odemek zorunda kalacagi birinden borc aldigini soylerdim ben olsam. Annen baban olursa odemeyebilir mesela kuzen olur komsu olur.
Annem babamdanda alsam odetirim mutlaka.Kuzenlerimden almayacagimi iyi bilir.Kuzenlerimle yakin deyiliz
Saklamayi geçtim de para nasıl biriktiriyorsunuz ya😀 bence yalan konuşmaya gerek yok bence kırılmaz gurur duyar :)
Calistigim zaman biriktirdim simdi bebeyim oldugu icin calismiyorum izindeyim.
elbiseyi annem aldi de
Oyle yaparim herhalde.tesekur ederim
Biraz al ondan gerisini sen ekle
Evet oylede mantikli biraz alayim gerisinide ben ekleyeyim
Ben olsam annem den para aldım. Sonra veririz dedim seni bu konuda sıkmak istemedim. Beğendim yanımda para yoktu bende annemden aldım derim
Oyle yapcam galiba birazda esimden alirim gerisinide annem duzeltdi derim
Ben sakladım demek yerine biriktirdim derdim. Keza öyle yapıyorum biraz biriktirip evime keyfi şeyler alıyorum
Annem aldı de, bence söylemeye gerek yok. Hem ailen aldığını düşüneceği için masraf oldu falan da diyemez
Gerçeği söyle güvenini kırma. Yalancı çoban hikayesine dönmesin 😇 ben senin yerinde olsam o parayla altin alırım. Kıyafet almak içinde kocamdan para isterim.
De kardeşim evleniyor babam ve annem bana yaptı bu elbiseleri bizde kardeşlere yapılır Elbise
Annem verdi de
1,486,534 soru
24,302,408 cevap
344,115 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın