0 oy
962 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (100 puan) tarafından

Kizlar kayinimin perdeleri geldi bende adamları yukarı yönlendirmek için gittim çıktım tam rüzgar esti kapım kapandı anahtar hiç yok ne yedek ne eşimde ne yapacağım çilingir yok yskin bize 9 aylık bebeğim içerde 

38 Cevaplar

+14 oy
önce (11,957 puan) tarafından

Koşa koşa gelip burya mı yazdın hemen bi çözum bulun 9 aylık bebekten bahsediyorsun

önce (273 puan) tarafından

naptilar acaba

önce (112 puan) tarafından

Bura sanki acil yardım merkezi

-Reklam-
+10 oy
önce (316 puan) tarafından

Dur şimdi biz burdan iman gücü ile okur ufleriz kapı açılır bekle hayatım iyimisin itfaiyemi arasan ki acaba

+7 oy
önce (399 puan) tarafından

Harbiden polis itfaiye çağırmak yerine buraya mi yazıyorsun? Siz ne yiyip ne içiyorsunuz içerde bebek kalmış ya hayret bişey arapolisi itfaiye ekibi gönderir bir şekilde açarlar çilingir yoksa ben şuan da o kapıyı kirmistim mesela

önce (316 puan) tarafından

Yaa bizmi çok avhamliyiz yoksa bunlar mı çok rahat bana bı diyin

+6 oy
önce (1,877 puan) tarafından

Bacım az akıllı ol ya , çilingir bul bulamazsan itfaiyeyi ara

+4 oy
önce (3,305 puan) tarafından

Bekle gelip açacağım kapını buraya yazdığına göre biri gelip açsın diye değil mi

+3 oy
önce (2,595 puan) tarafından

Şu şişesini kesip düz yapıp yada kartla açılıyor yengem kapısı kapanmıştı bu iki yöntemle açmıştı interneten de bakabilirsin bebeğin agliyorsa itfayeye ara yada esin direk gelsin anaktari versin

+2 oy
önce (15,071 puan) tarafından

Ay kartla aç kız deli misiniz divane misiniz neden yokyedek anahtar Allah muhafaza 

+2 oy
önce (2,780 puan) tarafından

Geçen yaz oğlum beni balkona kilitledi 2 yaşındaydı direk eşimi aradım geldi kapıyı açtı burayla harcayacağın zamanı eşini arayıp çözüm bulmakla geçirmek en mantıklısı olurdu geçmiş olsun umarım çözüm bulmuşsundır 

+1 oy
önce (1,252 puan) tarafından

İtfaiyeyi ara durumu anlat hemen 

+1 oy
önce (23,641 puan) tarafından

Ayyyyy canım inan bilmiyorum ama hemen eşine haber ver 

+1 oy
önce (4,835 puan) tarafından

Yorum okuma itfaiye yi ara hemen

+1 oy
önce (17,141 puan) tarafından

Anahtar arkada değilse kartla falan açmayı dene. Komşunun kapısı kilitli kaldı. Kola şişesini ince bir şekilde kesip kapinin arasına soktu. Aşağı yukarı hareket ettirerek açtı kapıyı. 

+1 oy
önce (273 puan) tarafından

ay allhim . itfaiye yada pokis mantikli secenek. eger alt kattayse evin acik cam falan varsa biri tirmansin .  yada cilingiri cagir nekadar erken gelebilirse

+1 oy
önce (70 puan) tarafından

Kola  şişesini ortadan  2 ye kes kapıya geçirip açmaya çalıs youbda var videosu izle 

+1 oy
önce (8,710 puan) tarafından

Çilingir Google dan bak konumunu aç en yakın olanı ara başka ne yapabilirsin ki zaten 

önce (8,710 puan) tarafından

Mutlaka yedek anahtar olsun birinde 

+1 oy
önce (1,373 puan) tarafından

Kola şişesiyle açıyorum ben öyle olunca 

önce (1,373 puan) tarafından

Benn oğlum içerde kaldığında uyuyordu acele acele açmaya çalışırken parmaklarımı parçalamıştım valla  kanamıştı hep kapı kenarına kola şişesiyle birlikte sürmüşüm kapı açılınca fark etmiştim 

önce (11,957 puan) tarafından

Sevgi yemin ederim yemek hazırlayacağım bir elimde telefonda. merakımdan Sadece bu posta girip bakıyorum diğer postları okumuyorum bile

Kesinlikle ben de kapıya çöp koyarım eşim gelince atsın diye onda bile anahtar alırım ya da kapının üst kilidini açarım ki Kapanmasın

Yani telefonu yanına almaya akıl edip de anahtarı nasıl almaz şoklar içerisindeyim ben

önce (399 puan) tarafından

Ya ben iki bebekle bile asla 2 dk dahi evde bırakıp çıkmam bir defa bunun depremi var yangını var Allah korusun abi evde Bebek birakilmaz gerekirse alırım omzuma o şekilde götürürüm hala acamadi muhtemelen 

önce (3,305 puan) tarafından

Kapı açılmış şükür 

önce (100 puan) tarafından

Evet şükür açıldı yedek anahtar var eşime veriyorum dolastirmiyor yanında kaynanam var bir kere ona vermistim kızım hasta oldu apar topar hastaneye götürdük kayannam evime girmis o ne evin dağınıklığı falan filan dwdi bende vermek istemedim ama mecbur verecem yin

0 oy
önce (17,330 puan) tarafından

Buraya yazmak yerine itfaiyeyimi arasan acaba...😱

0 oy
önce (6,958 puan) tarafından

Kartla ac canim yada itfaiyeyi ara 

0 oy
önce (23,416 puan) tarafından

Kız buraya yazana kadar netten çilingir bulup çağır bekleme hemen 

0 oy
önce (568 puan) tarafından

Pencere balkon kapısı falan yokmu komsularndan yardım iste biseyler yap çok panik oldum su anda 

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 382 göst.
7 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Grssbbk2 (88 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 114 göst.
4 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Duyguu27 (7,466 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 304 göst.
+1 oy
9 cevap 386 göst.

Kategoriler