Kizlar sirke nasıl geçer kızıma nasıl nerden bulaştı bilmiyorum şampuan aldim ama var yani okullar açılmadan yok etmem lazım acil çözüm onerileri
İlacı var onu Alman lazım evdeki herşeyi de yikaman lazım
Şampuanı aldim ilac dediğin spreymi
Evet sprey evde ilaç alman lazım eşyaların hepsine sikman lazım
Yıkama.gerektirmeyen ilaç 3 saat eve girilmiyor ama
Bit şampuanı var eczanelerde canım kızda varsa hepinizde vardır hepiniz kullanın benim kızımda okuldan bi getirdi 3hafta rahat ugrastık hepimize geçti oğlumun kafasını kazıtmıstık 🤣
Aldım şampuanı ama sirkeler ölmüş yani ama saçta nasıl cikicak taramakla cikmiyo maalesef
Sacı sürekli ıslatarak her akşam bit taragı ile tarayın geçene kadar zaten hava sıcak günlük yapın anca o şekilde geçer
Eczanede ki ilacı alıp kullanın geçer bir an önce evi de sürekli sirke ile temizleyin.parkta bulaşmıştır belki.
Benim kızım biraz takıntılı çok takar korkar bi sinek ısırığıni bile takiyo surekli kasıyor ağlıyor saçından korkar .şu aralar biraz nazlı ve takıntılı o yüzden bilsin istemiyorum
Küçük çocuklarda takıntı başka bir sorunun beni gprun demesi gibi bişey,kavga yada şiddete şahit mi oluyor yada evde yada dışarda maruz kaldığı biseyler yüzünden bu şekilde yansıtıyor olabilir daha çok küçük birşeyleri smdi cozmezseniz ilerde sorun yaşar.hayat bu birçok şey ile karşılaşıyoruz,smdiden hayata hazirlamaniz gerekiyor.tabi siz daha iyi bilirsiniz annesi olarak,
Yok kardeşi olduktan sonra böyle ayrım yapmıyoruz ilk onu severiz sarılırız yani elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz ama iste yine etkileniyo
Allah yardımcınız olsun,çok zor çocuk büyütmek.ins herşey güzelce hallolur.allah hiç kuvvet versin.
Allah razı olsun teşekkür ederim
1,491,346 soru
24,370,455 cevap
347,984 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın