+1 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (314 puan) tarafından

Kizlar sirke nasıl geçer kızıma nasıl nerden bulaştı bilmiyorum şampuan aldim ama var yani okullar açılmadan yok etmem lazım acil çözüm onerileri

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

İlacı var onu Alman lazım evdeki herşeyi de yikaman lazım 

(314 puan) tarafından

Şampuanı aldim ilac dediğin spreymi

tarafından

Evet sprey evde ilaç alman lazım eşyaların hepsine sikman lazım 

Yıkama.gerektirmeyen ilaç 3 saat eve girilmiyor ama 

-Reklam-
+1 oy
(1,449 puan) tarafından

Bit şampuanı var eczanelerde canım kızda varsa hepinizde vardır hepiniz kullanın benim kızımda okuldan bi getirdi 3hafta rahat ugrastık hepimize geçti oğlumun kafasını kazıtmıstık 🤣

(314 puan) tarafından

Aldım şampuanı ama sirkeler ölmüş yani ama saçta nasıl cikicak taramakla cikmiyo maalesef 

(1,449 puan) tarafından

Sacı sürekli ıslatarak  her akşam bit taragı ile tarayın geçene kadar zaten hava sıcak günlük yapın anca o şekilde geçer 

+1 oy
(506 puan) tarafından

Eczanede ki ilacı alıp kullanın geçer bir an önce evi de sürekli sirke ile temizleyin.parkta bulaşmıştır belki.

(314 puan) tarafından

Benim kızım biraz takıntılı çok takar korkar bi sinek ısırığıni bile takiyo surekli kasıyor ağlıyor saçından korkar .şu aralar biraz nazlı ve takıntılı o yüzden bilsin istemiyorum 

(506 puan) tarafından

Küçük çocuklarda takıntı başka bir sorunun beni gprun demesi gibi bişey,kavga yada şiddete şahit mi oluyor yada evde yada dışarda maruz kaldığı biseyler yüzünden bu şekilde yansıtıyor olabilir daha çok küçük birşeyleri smdi cozmezseniz ilerde sorun yaşar.hayat bu birçok şey ile karşılaşıyoruz,smdiden hayata hazirlamaniz gerekiyor.tabi siz daha iyi bilirsiniz annesi olarak,

(314 puan) tarafından

Yok kardeşi olduktan sonra böyle ayrım yapmıyoruz ilk onu severiz sarılırız yani elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz ama iste yine etkileniyo

(506 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun,çok zor çocuk büyütmek.ins herşey güzelce hallolur.allah hiç kuvvet versin.

(314 puan) tarafından

Allah razı olsun teşekkür ederim 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 232 göst.
23 Haziran 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Gadasini Aldigimmm (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 187 göst.
3 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,560 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 626 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,346 soru

24,370,455 cevap

347,984 kullanıcı

...