+1 oy
194 göst.
önce Diğer kategorisinde (128 puan) tarafından

Dün eşim ben ve iki erkek arkadaşı vardı bide manitasi çocuklarla disaridaydik eşimi seviyorum Allah var eşimde beni seviyor arkadaşları da esimle arası iyi samimiler 😊

Arkadaşları bn ve esime takılıyor diyrki yenge sen hastanede doğum yaparken gelip iş yerini gorseydin birbirine kattı resmen eşim dedi ben de dokuz doğurdum o zamana kadar 

Yenge diyor biz bi araba alacaz sizinkini değiştirelim iste üstü açık abi alsın sana .abide yok diyor arabayı bi yerlere götürüp çarpar felan bana takılıyorlar yani 

Sizce eşimi tarafını mi tutayım hayir ona güveniyorum vs seviyorum gibi kelimeler mi cvb verim 

Yada sakalasammi 

Anlatabilmisimdir inslah 🙂

3 Cevaplar

+2 oy
önce (4,887 puan) tarafından

Eve geldiginizde birbinizi kırmamış laf sokma çabası olmamış şekilde cevaplar verin bizde de oluyor böyle takılmalar cevap verirken eşimi zor durumda sokmayacak şekilde konuşuyorum bazen eşimi bazen kendimi tutuyorum karşı tarafı tutarsan eşinin zoruna gidebilir 

Recep İvediğin arabasından istiyorum ama yokuşlarda tıkanıyormus de ona da hem konu değişir filmlere kayar eşin de kalabalıkta zorlanacağı sözler vermek zorunda kalmaz 

önce (128 puan) tarafından

Kız sen bu işten anlıyorsun bazen sana kopya çekeyim 😂🤣

Kız ciddi soru sorarken eşime değilde şaka bişeye yonlendirecem artık 🤷

Biz arkadaş ortamında hep öyleyiz ben yakınlarımızla maddiyata dayalı sohbetler yapmayı sevmiyorum benim eşim ticaretle uğraşıyor bize iyisiniz falan diyen olunca bal tutan parmağını yalarmış derim yada kazanımız kaynıyor şükür derim o kadar şakaya vurur geçerim konu değişir 

önce (128 puan) tarafından

Kaç yaşındanz 

İyi yapıyon o şekilde sohbetler güzeldir 

33 yaşındayım 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,476 puan) tarafından

Ben sakalasirim şöyle soylim arabamız bozuldu sanayiye çektik aynı evde büyümüş arkadaşı vardı dostu hatta bizi eve bıraktı sağolsun sonra birden bire eski müzikler çaldı eski müzikler ne güzeldi ya falan dediler arsız bela şarkıları ne dinlerdik bee dedi eşim bende eşime hayırdır ne acısı çektin de dinlendin dedim arkadaşı dönüp bana baktı bundan o mu çıkıyor dedi evet dedim dökülün hadi dedim ama gülüyorum eşim de şarkı güzel şarkı diye söylendi sonra ikisi birden gülmeye başladı bu tamamen şaka eğlence amaçlı olan bir diyalog eşimin hiç sevgilisi olmadı çünkü ben onu tanıdığımda 16 yaşındaydı zaten bence eşinle dalga geç yani eğer eşin kizmiyorsa 

0 oy
önce (983 puan) tarafından

Esimin arkadaslari benimde sinif arkadaslarin biryerde okuduk.O yuzden sakalasirim esimi kucuk dusurmeyecek sekilde.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 660 göst.
+3 oy
19 cevap 484 göst.
16 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Seman (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 431 göst.

Kategoriler

1,470,243 soru

24,083,556 cevap

331,331 kullanıcı