+2 oy
556 göst.
Diğer kategorisinde (122 puan) tarafından

Kızlar gerçekten diyecek ki laf bulamıyorum eşimin çalıştığı bir market var eşim orada bir üst eleman gibi bir şey işte  lütfen yanında yardımcı eleman olarak bir kız çalışıyor işte ben telefonda konuşuyorlar ediyorlar mesajlarına denk geldim kız 2-3 kere abi arabayla ben iş yeri götürür müsünüz babam evde yok da yazmış eşim de demiş benim arabayı oku şu anda yanında çalışan biri var Ali Ali'nin arabasıyla birlikte gidiyorum demiş onunla alırız demiş ve bana normal gelmiyor bu durum ben bunun için kavga ettim normal bir durum değil diyorum bana diyor senin Allah'ın fesatlıktan başka hiçbir şey çalışmıyor diyor elin kızıyla arabaya binmek ne demek Allah rızası için ya bana fesatsın diyor bunun için gülüyor fesatlığa çalışıyor diyor ya ben bu adamdan Bir şeyler yazmak istiyorum ne olur yardım edin ya

22 Cevaplar

+7 oy
(1,797 puan) tarafından

Normal değil, normalleştirilmemeli de.

İslami olarak haram zaten, orasına bakan için kafi gelmeli.

İslamın dışından da bakılınca kurban olayım kimse bana demesin olabilir böyle şeyler diye. Bu kulaklar neler duydu, bu gözler neler gördü …

Her insan nefis taşıyor. Hangi birimiz garanti verebilir acaba nefsimiz hakkında? İnsanlar günah işlediğinin farkında bile değilken kalkıp da bir şey yapmıyoruz ki demesinler ya.

Melek misiniz siz de Şeytan size yaklaşamasın?

Velev ki yanından Ali Veli Mustafa da olsun, ne fark etti? Onu da günaha ortak ettiniz.

Böyle konuşunca da sığ oluyoruz, yobaz oluyoruz, örümcek kafalı oluyoruz.

Hiç Müge anlı izlememiş gibi sakın konuşmayın bana, hocalık vasfım yüzünden bana gelip günah mı işledik şeklinde ettikleri itirafları bir duysanız değil kocanızı, yaşlı ana babanızı sokağa salmazsınız.

İnsanlardan tiksiniyorum. Nasıl yapar diyeceğiniz insanlar neler neler yapıyorlar… Aa diyorsun bu kapalı biri, yok anam bambaşka bir insan çıkıyor içinden. Açık gelip günah olduğunu bilmeden yaptığı şeyler normal anlatıp günah bile olmayan ufak bir şey hakkında bu günah mı diye soruyor.

Yemin ederim insanlar hiçbir şey bilmiyorum diye geziyorlar ya, yalan. Herkes her şeyin farkında.

Yapmayın gözünü seveyim, aydın olacağım diye böyle şeylere izin vermeyin.

İzin lafını da hiç sevmiyorum, ebeveyni miyiz biz ama işte, bazen hanımlık müessesesinde böyle inisiyatif almak gerekiyor yoksa gav*t ya da deyy*s olacağız haberimiz yok.

Kıskanmak kendine güveni olmayanın işi diyorlar bir de, sen öyle düşünmeye devam et yavrum, ben sevdiğimi benimsiyorum.

Ben kalkıp da eşimin aklını ya da kalbini başka bir adamla en ufak münasebete girerek bulandırmıyorsam bunu talep etmeye de hakkım vardır.

Çok özgüvenli biriyim, sınırlarım bana aittir. Kıskançlığı hastalık derecesinde yaşayanlar yüzünden sağlıklı olanına bile millet özgüvensizlik olarak bakıyor.

Açın bakın Müge’ye çıkanların o sapkınlıklara nasıl başladığına. Ayette zina etmeyin demiyor, zinaya “yaklaşmayın” diyor.

Zina sadece uçkurla da olmaz, göz, el, dil, kalp ve ayakla da olur. 

Erkek dediğin haramdan kaçacak kardeşim, bazıları onlara güler yüzlü vs diyor ben demiyorum, aşikar şekilde çapkınlık bu. Hesap edin bakalım, siz hiç karşı cinse böyle yaklaştınız mı? Eşinize de sözleri karşısında sen fesatsın dediniz mi? Çünkü öyleyse geçmiş olsun, karşınızdakini sal*k yerine koyup manipüle ettiniz.

Kalkıp da “Evet, sen haklısın güzelim böyle bir laubaliliğe izin vermemem lazım” demeliydi. Hatta konu hiiiiiç buraya kadar gelmemeliydi. Güven tek kullanımlıktır. 

-Reklam-
+5 oy
(30,135 puan) tarafından

Hos birsey degil dogruda değil herkesin bakis acisi farklı olabilir ben boyle seyleri normal karsilayamiyorum

(122 puan) tarafından

Bnde karsilayamiyorum bunun için bana nedensiz kavga için yer arıyorsun fesatsin dedi

+5 oy
(15,122 puan) tarafından

İkimiz de öğretmeniz eşimle bazı arkadaşları benden fazla binmiş olabilir arabaya. Bana sorun olarak gelmiyor bu durum gelmeyecek de. Mesajlaşma yakaladım dediğin ne mesela 

(122 puan) tarafından

Reyonda ne yapacaklarını fln yazmışlar kız ordaki biriyle kavga etmiş ettiği yazışmaları atmış eşim hak vermiş fln

(15,122 puan) tarafından

E düz işle ilgili mesaj yani çalışırken mecbur iletişim olacak diyemez ki adam konuşma benle diye. Hayatı kendinize zorlaştırmayın ya

(163,444 puan) tarafından
+1

Hocama artı 

(15,122 puan) tarafından

Sevdoşa da 😘

+3 oy
(25,953 puan) tarafından

Eskiden olsa anlardım o kadarda kötü bi  devirrde yaşamıyorduk ama şuan bunu anlayışla karşılamak mümkün değil 4 yaşındaki çocuğun taciz edildiği iğrenç bi zamanda yaşıyoruz o yüzden kimseye güvenmem şeytan bu nefsine yenilir sonuna kadar haklısın fesatlık değil bu ben olsam bende müsade etmem eşimde bunu bilir olay çıkarırım kıza ağzıma geleni sayarım diye benim istemediğim hiç bişeyi yapamaz

+3 oy
(1,524 puan) tarafından

Söyleyeceklerimin konuyla ilgisi yok İslami yönden iki tane adam ve bir kadın arabada yanlız kalamaz bakın bu haramdır kaynin bile olsa haramken elin adamının arabasına binilmez binemez 

+2 oy
(8 puan) tarafından

Bana böyle şeyler hiç normal gelmiyor yani her istediğinde kız ona rahat rahat mesaj atmamali eşin o rahatlığı vermemeliydi mesafe her zaman iyidir. Ve siz fesat falan değilsiniz gayette normal tepki veriyorsunuz 

(122 puan) tarafından

Ben de öyle diyorum mesaj atacak iş arkadaşı ama ise götürmesi gerekmez yada gece 11 gibi arayıp izin istemesi mesaj atabilir bnde öyle diyorum diye fesat oldum 

+1 oy
(6,536 puan) tarafından

Arabada bir erkek daha olduğu için çok sorun etmeyebilirdim sanırım

(8 puan) tarafından

Eğer eşine güveniyorsan sorun yok. Ben erkeklere hiç güvenmem o yüzden her ihtimali düşünürüm benim eşim olsa o kız ne bir daha arabasına biner nede mesaj atar 😁

(6,536 puan) tarafından
+1

Eşime güveniyorum ama ne olur ne olmaz şeytan dürter bide bir erkek bir kadın baş başa hiçbir ortamda kalmamalı zaten uygun bir durum değil

+1 oy
(23,792 puan) tarafından

Market olan bir yer olduğuna göre ulaşım için toplu taşıma vardır diye düşünüyorum 

Aynı şeyi siz yapsanız fesatlık etmeyeyim adamla işe gidiyorlar ne var bunda der mi acaba 

Hiç sanmıyorum 

(122 puan) tarafından

Toplu taşıma deil herkes kndi imkanıyla gidiyor kızda eşimin arabayla almasını istiyor 

(23,792 puan) tarafından

Marketin olduğu yerden dolmuş vs geçmiyor mu çok saçma eşinden böyle bir yakınlık görüp istemesi 

+1 oy
(4,971 puan) tarafından

Eşim götürüyor, sorunu olarak görmüyorum. Götürdüğü kişiyi de tanıyorum. Aynı şekilde ben de işe öyle bir arkadaşımla gidiyordum. 

Ha sen rahatsızsan evet, eşin buna dikkat etmeli ama başka birinin arabasına da müdahale edemez. 

+1 oy
(11,259 puan) tarafından

Benim eşimde yanında çalışan kızı arabayla evden alıyor iş yerine beraber gidiyorlar çok kavga ettim ama ben haksızım aynı şeyi ben yapsam katliam çıkar evde

+1 oy
(976 puan) tarafından

Dünyada neler olup bitiyor kadındaki rahata bak bu 2 adam bana bişey yapar mı diye aklına getirmiyor rahat rahat biniyor arabaya , eşin razı değilse bir şeyi yapmamalısın ev huzuru için ama işte erkekler hep kendini haklı görüyor. Allah'ım herkesin kalbine merhamet versin ya 

+1 oy
(2,669 puan) tarafından

Eşim trafik polisi ve sabaha kadar 2 kızla çalışıyordu. Sabaha kadar aynı arabada yani.  Kızlar şaşırıyormuş abi eşin sürekli görüntülü aramıyor seni kontrol etmiyor diye. Benim de okul mudurum erkekti ve bazen rica ediyorduk evden gelip bizi alır birakirdi okula. Kadınlar günü olurdu mesela tüm öğretmenlere karanfil getirirdi. Eşim de kıskanmadı bu durumda birbirimize guveniriz ve bana garip gelmiyor. Benim annem ve babam ihanet yüzünden boşandı. Eşimle evlenmeden birbirimize söz verdik. Eğer bir gün sevgimiz biterse ve aklımız karışıp ihanet etmektense boşanalim dedik.. Sen de eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma bence. Yapacak olan insan her türlü yapar. Sadakat denilen şey bence yapabilme ortamı varken yapmamasıdır. Eşine güveniyorsan hiç boşuna ortalığı karistirma

0 oy
(5,459 puan) tarafından

Şüphe varsa bi şey vardır 

Kadınlar hisseder

0 oy
(21,376 puan) tarafından

Alakasız ama yazdıklarınızı gözden geçiriyor musunuz ne yazmışım diye merak ediyorum da saçma sapan şeyler yazıyor çünkü .. konuya da gelecek olursak sanki bunun için bir postun daha vardı yanılıyorsam özür dilerim eşin için yine mesafeli olsun normal değil demiştik eşin de kızda abartıyor atla otobüse minibüse git niye iş arkadaşı da olsa birinin arabasıyla gidersin ki

0 oy
(573 puan) tarafından

Yaaa sen şaka mısın,  senin eşin senı aldatacak olsa  sadece arabaya alıyor dıye mi aldatır,  yani normalde aldatamaz mı..   Hem ne var bunda beni de alın demiş   sen kendin de çalışıyor olsaydın birinden yardım ısteseydın o zaman anlardın  .. 

Kız bende işe gıderken amirime mesaj atardım benıde alsana derdım sabah kapıya gelırdi. 

Amırım de evli bende evliyim  yani ne var bunda..  

0 oy
(2,192 puan) tarafından

Hiç hoş değil aşırı saçma kız da ne genişmis esininde kalır yanı yok 

0 oy
(3,491 puan) tarafından

Yani çalışan bayan ve erkekler bu tarz şeylere denk gelmiştir bıraktığınızda olmuştur birakanda olmuştur eşimin haberi varsa yada benim sorun yapmazdım ben acikcasi 

0 oy
(54 puan) tarafından

Aha gülüyorsa bir b...kluk var o işte hiç Şaşmaz. 

0 oy
(71 puan) tarafından

Sizin arabayla bile almamış Ali'nin arabasıyla almış. Sizin araba olsaydı anlardım. Üstelik kız bir meramını dile getirmiş babası yokmuş. Siz hiç zor durumda kalmadınız mı? İş hayatında üzülerek söylemeliyim ki ne yazık ki haberleşmeler oluyor. Cıvık bir mesaj görseniz hak verebilirdim. İş konuşmuşlar. Eşiniz başka bir işte çalışsa yine aynısı olacak. Kontrol edin ama bir şey görmediğiniz halde bu kadar hoplamayın. Bıktırırsınız. Eşeğin aklına da karpuz kabuğu düşürmeyin derim. 

0 oy
(1,797 puan) tarafından

Kız önceki postlarını da okudum, Allah yardımcın olsun.

Ne olacak ki diyenler de öncekileri açsın baksın, bu adamın bu hareketleri normal değil.

Kocan ayrı, kız ayrı sıkıntılı. Aklına karpuz kabuğu sokma tabi ki ama karpuz kabuğu mu kalmış artık şuna bak.

Her gün bir defa cuma suresi oku da eşinin ahlakı peygamber ahlakına dönsün. 

İlgili sorular

+1 oy
29 cevap 1,377 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 462 göst.
+1 oy
16 cevap 903 göst.
0 oy
9 cevap 239 göst.

Kategoriler

1,472,380 soru