Normal değil, normalleştirilmemeli de.
İslami olarak haram zaten, orasına bakan için kafi gelmeli.
İslamın dışından da bakılınca kurban olayım kimse bana demesin olabilir böyle şeyler diye. Bu kulaklar neler duydu, bu gözler neler gördü …
Her insan nefis taşıyor. Hangi birimiz garanti verebilir acaba nefsimiz hakkında? İnsanlar günah işlediğinin farkında bile değilken kalkıp da bir şey yapmıyoruz ki demesinler ya.
Melek misiniz siz de Şeytan size yaklaşamasın?
Velev ki yanından Ali Veli Mustafa da olsun, ne fark etti? Onu da günaha ortak ettiniz.
Böyle konuşunca da sığ oluyoruz, yobaz oluyoruz, örümcek kafalı oluyoruz.
Hiç Müge anlı izlememiş gibi sakın konuşmayın bana, hocalık vasfım yüzünden bana gelip günah mı işledik şeklinde ettikleri itirafları bir duysanız değil kocanızı, yaşlı ana babanızı sokağa salmazsınız.
İnsanlardan tiksiniyorum. Nasıl yapar diyeceğiniz insanlar neler neler yapıyorlar… Aa diyorsun bu kapalı biri, yok anam bambaşka bir insan çıkıyor içinden. Açık gelip günah olduğunu bilmeden yaptığı şeyler normal anlatıp günah bile olmayan ufak bir şey hakkında bu günah mı diye soruyor.
Yemin ederim insanlar hiçbir şey bilmiyorum diye geziyorlar ya, yalan. Herkes her şeyin farkında.
Yapmayın gözünü seveyim, aydın olacağım diye böyle şeylere izin vermeyin.
İzin lafını da hiç sevmiyorum, ebeveyni miyiz biz ama işte, bazen hanımlık müessesesinde böyle inisiyatif almak gerekiyor yoksa gav*t ya da deyy*s olacağız haberimiz yok.
Kıskanmak kendine güveni olmayanın işi diyorlar bir de, sen öyle düşünmeye devam et yavrum, ben sevdiğimi benimsiyorum.
Ben kalkıp da eşimin aklını ya da kalbini başka bir adamla en ufak münasebete girerek bulandırmıyorsam bunu talep etmeye de hakkım vardır.
Çok özgüvenli biriyim, sınırlarım bana aittir. Kıskançlığı hastalık derecesinde yaşayanlar yüzünden sağlıklı olanına bile millet özgüvensizlik olarak bakıyor.
Açın bakın Müge’ye çıkanların o sapkınlıklara nasıl başladığına. Ayette zina etmeyin demiyor, zinaya “yaklaşmayın” diyor.
Zina sadece uçkurla da olmaz, göz, el, dil, kalp ve ayakla da olur.
Erkek dediğin haramdan kaçacak kardeşim, bazıları onlara güler yüzlü vs diyor ben demiyorum, aşikar şekilde çapkınlık bu. Hesap edin bakalım, siz hiç karşı cinse böyle yaklaştınız mı? Eşinize de sözleri karşısında sen fesatsın dediniz mi? Çünkü öyleyse geçmiş olsun, karşınızdakini sal*k yerine koyup manipüle ettiniz.
Kalkıp da “Evet, sen haklısın güzelim böyle bir laubaliliğe izin vermemem lazım” demeliydi. Hatta konu hiiiiiç buraya kadar gelmemeliydi. Güven tek kullanımlıktır.