+2 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Çocuklar anlamasın diye sıktım kendimi çok sıktım patladım eşim yüzüme bile bakmadı isim var dedi gitti yemek hazirlayim dedim istemiyorum dedi sabahki kahvaltısı defalarca söyledim açıklama yaptim ama çok kırılmış eli yüzü bembeyazdı çok üzüldüm kahroldum 

Annemden nefret ediyorum beninhic sevmemiş zaten zor aile ortamında büyüdüm bana bunu niye yaptı niçin yaktı bı önceki postum da var hesaps sordum hiç birşey olmamış gibi güldü eğlendi 

Sanki çok mutluydu halinden 

Eşim gözlerimin içine bakarken kıyamaz di bana şimdi bakmıyor bile ne iyi ne kötü tek kelime etmiyor haklida neden niçin yaktı aklım ermiyo çocuk aklıyla saçma sapan şeyler yazmışım yazmaz olaydım ne diyeceğim eşime ne açıklayacağım bilmiyorum karşılığı olmayan sevgiyi niye yazdım bilmiyorum bile bu Sevgi bile değil belki de 17 yıllık defter nasıl sakladın eşime gösterdin 

14 Cevaplar

+4 oy
(4,460 puan) tarafından

Eşin haklı değil annen hiç değil. Özür dilemişin bitmiş gitmiş sen de daha fazla konuyu gündeme getirme . Bırak sular biraz durulsun eski halinize dönersiniz. Üstüne düşme fazla annenle görüşmeyi de kes. Ya bir de bu hikaye bana tanıdık geliyor niyeyse . Umarım buda kolpa değildir. 

tarafından

Yemin ederim gerçek acaba bukinki postu mu mu okudun aklında kaldı 

(4,460 puan) tarafından

Hayır az önce ki postuna da yorum yaptım zaten.

(2,967 puan) tarafından

Eski sevgilisi hapisten çıkıp arayan kişiyi mi hatırlattı?

(4,724 puan) tarafından

benzerini başka bir postta bende hatırladım 

(4,460 puan) tarafından

Yok ya . Eski sevgilisi evleneceği gün mesaj atmış kocası da bunu evlendikten sonra öğrenmiş yeni doğum yapan biri vardı. Saçma sapan bir hâl almıştı konu sonra ona benzettim. 

-Reklam-
+2 oy
(2,884 puan) tarafından

Bak işte ben eşine şuan kızıyorum yani ne olmasını istiyor 17 yıl diyorsun senden 17 yıl öncenin hesabını nasıl sorabilir yani o zaman hayatında esamesi yoktu ondan öncesi onu ne ilgilendiriyor ki zaten hiç bişi de değilmiş platonik bir aşkı bu kadar gurur haline getirmek çok saçma ben senin yerinde olsam bu saatten sonraki tavırları devam ederse bende konuşmazdım yani şuan neyin davasını güdüyor 

(2,884 puan) tarafından

Sanmıyorum bu yüzden bozulacağımı bozulursada emin ol sebep bu değildir. Annen çok yanlış yapmış normlde ben burda annelerine bişi diyenleri çok anlamıyorum ama bu başlı başına düşmanlık sebebi 

(887 puan) tarafından

Bütün yorumlarına kelimesi kelimesine katılıyorum. Düşündüklerimi yazmışsın 

(2,884 puan) tarafından

❤️

tarafından

Eşim ben sana güveniyorum dedi konuyu kapattı bende teşekkür ettim sarıldım ama annemi affedemem baya bı sure 

(2,884 puan) tarafından

Oh iyi bari 

Annene diyecek söz yok maalesef 

+1 oy
(1,491 puan) tarafından

Senin için çok üzüldüm gerçekten inşallah eşinle Aran düzelir. Söyle eşine çocukça bir şeydi de. Çocuk aklımla yazmışım hatırlamıyorum bile de inşallah duzelirsiniz. Anneni de Allah bildiği gibi yapsın. Mutluluğunu kiskanmis belliki

tarafından

Çok kötüyüm şimdi evde olurdu gelmiyor boş boş oturuyor 

+1 oy
(2,783 puan) tarafından

Eşine düşünme şansı ver zmanla düzelşr

tarafından

İnşallah 😭😭😭

+1 oy
(907 puan) tarafından

Eşine zaman ver ben olsam ben de etkilenirdim üzülürdüm ailene de mesafe koy canim aileni ailenden uzak tut. Düzelir zamanla inşallah.

tarafından

İnşallah çok kötüyüm 

+1 oy
(11,259 puan) tarafından

Adı üstünde çocukken, çocuk aklıyla yazılmış şey için neden bu kadar duygusallık anlamadım 

tarafından

Eşim anlamaz onu nerden bilsin annem aldı verdi oku oku neler yazmış diye 

+1 oy
(41 puan) tarafından

O defteri imha etmen gerekirdi evde bulunmasi zaten buyuk sikinti ama annenin neden bunu yaptigini anlamadim acaba oyoe gulmek eylenmekmicin mi yapti

tarafından

Kasıtlı yaptın mı dedim çok konuşmadı kavga ettik ve sunu söyledi sen çok tehlikesin 

+1 oy
(821 puan) tarafından

Çocukla sevgili bile olmamışsın niye o kadar triplere giriyorsunuz

tarafından

Ne sevgilisi Allah aşkına haberi bile yoktu 

(821 puan) tarafından

Tamam işte annene de belli etmeyin kızdırmak istediyse amacına ulaşıp mutlu olmasın

+1 oy
(2,967 puan) tarafından

Birak 17 yılı 2 yıl önceki aklımızı bile begenmiyoruz. Nerdeyse çeyrek asırlık olay yani eşinizin bu kadar sizi uzmesi anlamsız. Anneye zaten hiçbir şey diyemiyorum Allah akıl fikir versin.

tarafından

Tepkisiz inanki o daha kötü 

+1 oy
(6,847 puan) tarafından

Annenin yaptığı çok korkunç çok ayıp. Gerek var mıydı yani. İnsan bunu düşmanına yapmaz ya.

tarafından

Annemle zaten eskisi gibi olurmuyuz bilemiyorum çünkü beni çok sarsıntı daha önce de yüzümün üstüne düşürdü ama en kötüsü buydu 

(6,847 puan) tarafından

Amacı ne hiç sordun mu . Sen ayrılsam yine ona muhtaç olmanı mi istiyor yani ne yapmaya çalıştı böyle yaparak 

tarafından

Dedim saçmalama sen çok tehlikelisin dedi ben okumadım dedi ama eşim okumuş olmaliki aramanız bozulsun diye almadı geri diyor hadi yazıldı çizildi cahillik dönemi dedi eşim neden bana getiriyorsun amaç neydi diyo çay getir çorba getir neden eski bir defter diyo çok tehlikeli annen var dedi 

+1 oy
(362 puan) tarafından

Bu saatten sonra annenizle görüşürseniz zaten herşeyi kabul etmiş olursunuz eşinize gelince amma uzattı sonuçta 17 yıl önce olan bişey geçmiş gitmiş çocukluk işte çocuklukta olan bişeyin hesabını sormaya hakkı yok ilk anda şok geçirir biraz sarsılabilir bu çok normaldir ama sonrası ergen tribine girer sizde üstüne düşmeyin bu kadar kendinizi ezdirmeyin

tarafından

Eşim geldi konuştuk çok kısa bir şekilde anlattım ve saygı duydu bişey demedi ama anneme çok kızdı 

+1 oy
(5,432 puan) tarafından

Kusura bakma da eşinin götünde bu kadar gezme istersen 

Geçmiş gecmiste kalır niye uzatıyor hala 

O da bahane mi aramış 

Eskiden olmuş bitmiş yazmış etmissin 

Uzatacak ne var 

Anneni sil gitsin zaten anne demeye bile değmez 

Ama eşine ne oluyor 

Sen arkasında gezdiğin için kendini havalara sokuyor 

Küsmese de küsecegi oluyor 

Biraz geri çek kendini 

Kendinden emin ol 

Sonuçta gecmiste olan bisey bitmis gitmiş 

Abartmanin uzatmanın bi anlamı yokki 

Biraz çek kendini geri 

Bırak kirilirsa kirilsin kocan 

Herkes birbirinin geçmişini sorgulayip takılı kalacaksa,

Ohoooo kimse ev yuva kurup mutlu olamaz 

Eşin de naza çekiyor anca kendini 

tarafından

Eşimle aram bozulmadı ama anneme çok kızdı ne yasandi ise yaşandı neden getirip gösteriyor uzak dur dedi 

(5,432 puan) tarafından

Annenin ne yapmak istediğini çözemiyorum 

Senin yerinde olsam bi daha yüzüne bakmam 

Eskidenmişti anneligin hakkını veren anneler 

+1 oy
(1,537 puan) tarafından

Eşinde amma abarttı ama tamam insanın hoşuna gitmez üzülür ama bu kadar uzatmak saçma ve gereksiz bence eşine bu olay sonrasında bu kadar yalvarman özür dilemen onun hoşuna gitmiş o yüzden devam ediyor 

Sende bu kadar özür dileyip durma 17 yıl önce olan şeyler sonıçta

(1,537 puan) tarafından

Üstüne düşme düzelir abartıyor sadece 

tarafından

Barıştık uzatmaki ki 

(1,537 puan) tarafından

Ama bu kadar surat asması saçma canım 

tarafından

Kendimi onun yerine koyunca bende kötü olurdum canım bişey diyemiyorum onun annesi bana biyel bir defter getirse 

(1,537 puan) tarafından

Ama adı üstünde geçmiş bak benim eşimi çok seven biri varmış eşim sevmiyormuş kızı biz evledik kız bize geldi ilk bi tuhaf oldum ama eşime belli bile etmedim adı üstünde gecmiş gitmiş 

0 oy
(26,236 puan) tarafından

Eşin abartıyor annen ise düşmanın yapacağı şeyi yapmış amaç ne anlamadım ama olan sana oldu

tarafından

Sin ben. Sana gözüm kapalı güveniyorum ama çok üzüldüm çok sinirlendim özellikle annene dedi 

tarafından

Eşim dedi 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 106 göst.
0 oy
15 cevap 1,479 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 209 göst.
29 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Saliha22 (705 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,576 soru

24,112,892 cevap

333,061 kullanıcı

...