0 oy
149 göst.
önce Diziler & Filmler kategorisinde (70 puan) tarafından

Herkes bebeğimi arayıp soruyor herkes geleiginee bebegimle ilgileniyor eşim anenm yakınlarım ben geri plana atıldım asla nasıl olduğum yorgun muyum değil miyim sorulmuyor kızımın ilgi görmesi çok mutlu ediyor beni ama benim yok sayilmam beni üzüyor sanki kimse için değerim kalmadı 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (428 puan) tarafından

Maalesef öyle oluyor.insan bozuluyor.

-Reklam-
0 oy
önce (5,013 puan) tarafından

çok haklısın, bebek olunca herkes onu sorar ama anne için de bir süreç bu. 

yeni hayata uyum sağlamak zor. ruhsal durum karmakarışık. 

arada ortaya laf at bebek nasıl diye sorduklarında sağolsun bende iyiyim ya sorduğunuz için teşekkür ederim de😅

üzme ama kendini bunun için bilinçli yapmıyorlar 

önce (70 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🙏 

0 oy
önce (3,663 puan) tarafından

Niye böyle düşünüyorsun canım aile bir bebek gelmiş tabii ki de en çok ona yaklaçaklar en çok onu sevecekler sen kendine değer ver beklentiler her zaman insanı üzer ✨ kendine bakım yap git saçlarını yap makyaj yap güzel kıyafetler al git felan böyle değer ver kendine . Hiç unutmammm doğum yaptıktan sonra hastaneden eve geldim daha yeni doğum yapmışım geldiğim gün bulaşık Makinesi boşaltıp bulaşık dizdim sabahına evi süpürdüm sildim kimse de yoktu yanımda aslında annem felan gelmişti hastaneden eve beraber gelmiştik kaynanamla kavga ettiler daha eve yeni gelmişim düşün anlatsamm çok uzun o yüzden sen kendine değer ver beklentiye girme ❤️

Teşekkür ederim 🙏🤍

0 oy
önce (1,501 puan) tarafından

Bebek hem küçük hem yeni biri o yüzden bebeği merak etmeleri normal canım bunu seni umursamıyolar diye algılama seninde yakının olsa ilk önce bebeğe koşarsın ister istemez seni seviyılarki bebeginide seviyorlar yoksa çoğu anne bebeğime gelmediler bakmadılar bu çorap bile getirmediler diye ne kadar şikayet ediyor ne güzel senin ilgilenin sevenin var

Teşekkür ederim 🙏

0 oy
önce (362 puan) tarafından

Bende zamanında bunu cevremde gözlemledim hep dogumum yurtdışında oldu ilk hafta kontrole götürdük çocugumuzu eşimle beraber çocukla ilgili sorular sordu en son siz nasılsınız yorgun musunuz dedi ben cevap vermedim bana dediğini hiç düşünmedim soruyu tekrarladı bana mı dediniz diye şaşkın ördek gibi baktım evet size dedim niye şaşırdınız siz nasılsınız eşiniz yardım ediyor mu  yardıma ihtiyacınız varsa talep oluşturalım dediklerinde küçük dilimi yuttum cevap veremedim donakaldım doktor artık bana uzaydan gelmişim gibi bakıyordu eşim hemen açiklama yaptı eşimin kültür farklılığı diye doktor o zaman şaşırdı ve çok kızdı Yenidoğan bebek önemlidir ama anneyi yok saymak anneni ikinci plana atıp durumuyla ilgilenmemek psikolojik olarak annenin yıkılmasına sebep oluyor diye hayatımda ilk defa yeni doğum yapan anneyle ilgilenen doktor veya doktor olmayan insanları burda gördüm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
0 oy
49 cevap 727 göst.
8 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bercemkaya (571 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 246 göst.
19 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde iiiinciiii (2,884 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 650 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu