Yaz geldimi her gün sabah 10 akşam 6.30 arası sular yok. Kahvaltı yapıp çocuğu banyo yaptırıyom kendim duş alıyom banyoyu yıkıyom hepsi bu ya mutfak kalıyor ya banyo. Dolaplarımı bile silemiyorum yazın gerçekten evi Bi görseniz hiç temizlenmiyor dersiniz 😭
O nasıl bir kesinti ki hergün aynı saatlerde gidiyor. Çok zor sıcaklarda baş etmek bir de su gidince eli ayağı bağlanıyor insanın.
Herhalde her yere şişe şişe su koyardım geldiğinde doldurup. Hatta şu çeşmeli depoların küçüklerinden alırdım
uşakta içme suyu bitti, kuyu suyu veriyorlar o da ne kadar çıkar kimbilir.
Köydeyiz barajlar dolu değil çeşmeden sebze sulayanlar oluyor o yüzden sadece hay.van vakti açık oluyor sular. Su doldursamda dökme suyla olmuyor maalesef
su kıtlığı var canım. su geldiği anlarda depolayıp ona göre yaparsın temizliği
foşur foşur yıkamak yerine silmek lazım.
hepimizin böyle yapması gerekiyor. ülkemiz çölleşiyor
su sorununa ciddi bir çözüm şart. devletin artık el atması lazım hala taşıma su olması çok kötü. 1 gün bile su kesilse mahvoluyoruz.
Devlet 😁 hangi devlet
yorum yapmayayım linçlenirim 😂
Linçlenmezsin de içeri alınabilirsin 😅
ay dur Silivri uzak, kızımı özlerim 😅
Keşke bizimde akşamları gelse. Bugün tam 20 gündür sularimiz kesik. Çok bunalıyorum 2. Kattayiz birde köyde tasiya tasiya mahvolduk bileklerimi incittim 😮💨😮💨😮💨
Çok bilinçsizce kullanıyoruz canım bir çoğumuz maalesef o yüzden de böyle çekiyoruz işte. Rabbım susuzlukla imtihan etmesin her sey su ile dönüyor
Küçükken babannemden hatırlıyorum sular kesilince bidonlara depolardı hani şu ucunda çeşme ağzı olan bidonlar var ya adını bilmiyorum ne yazık ki o bidonları mutfak tezgahına banyo tezgahına koyar bulaşıgı o şekilde rahat rahat yıkardı elimizi yüzümüzü dökme işlemi olmadan yıkardık
Evet canım biliyorum. Banyoda soba var ama dolduramıyorum kızım 3.5 yaşında su bulsun yeterki. Sobanın çeşmesini açabiliyor korkuyorum benli bensiz açar kayar düşer diye. O yüzden hiç Bi yere su bırakmıyorum
1,471,860 soru
24,104,012 cevap
332,594 kullanıcı