0 oy
151 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (14,912 puan) tarafından

Yaz geldimi her gün sabah 10 akşam 6.30 arası sular yok. Kahvaltı yapıp çocuğu banyo yaptırıyom kendim duş alıyom banyoyu yıkıyom hepsi bu ya mutfak kalıyor ya banyo. Dolaplarımı bile silemiyorum yazın gerçekten evi Bi görseniz hiç temizlenmiyor dersiniz 😭

4 Cevaplar

0 oy
önce (4,648 puan) tarafından

O nasıl bir kesinti ki hergün  aynı saatlerde gidiyor. Çok zor sıcaklarda baş etmek bir de su gidince eli ayağı bağlanıyor insanın. 

Herhalde her yere şişe şişe su koyardım geldiğinde doldurup. Hatta şu çeşmeli depoların küçüklerinden alırdım 

önce (4,877 puan) tarafından

uşakta içme suyu bitti, kuyu suyu veriyorlar o da ne kadar çıkar kimbilir. 

önce (14,912 puan) tarafından

Köydeyiz barajlar dolu değil çeşmeden sebze sulayanlar oluyor o yüzden sadece hay.van vakti açık oluyor sular. Su doldursamda dökme suyla olmuyor maalesef 

-Reklam-
0 oy

su kıtlığı var canım. su geldiği anlarda depolayıp ona göre yaparsın temizliği 

foşur foşur yıkamak yerine silmek lazım.

hepimizin böyle yapması gerekiyor. ülkemiz çölleşiyor

su sorununa ciddi bir çözüm şart. devletin artık el atması lazım hala taşıma su olması çok kötü. 1 gün bile su kesilse mahvoluyoruz. 

Devlet 😁 hangi devlet 

yorum yapmayayım linçlenirim 😂

Linçlenmezsin de içeri alınabilirsin 😅

ay dur Silivri uzak, kızımı özlerim 😅

0 oy
önce (1,516 puan) tarafından

Keşke bizimde akşamları gelse. Bugün tam 20 gündür sularimiz kesik. Çok bunalıyorum 2. Kattayiz birde köyde tasiya tasiya mahvolduk bileklerimi incittim 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

Çok bilinçsizce kullanıyoruz canım bir çoğumuz maalesef o yüzden de böyle çekiyoruz işte. Rabbım susuzlukla imtihan etmesin her sey su ile dönüyor

0 oy
önce (328 puan) tarafından

Küçükken babannemden hatırlıyorum sular kesilince bidonlara depolardı hani şu ucunda çeşme ağzı olan bidonlar var ya adını bilmiyorum ne yazık ki o bidonları mutfak tezgahına banyo tezgahına koyar bulaşıgı o şekilde rahat rahat yıkardı elimizi yüzümüzü dökme işlemi olmadan yıkardık

Evet canım biliyorum. Banyoda soba var ama dolduramıyorum kızım 3.5 yaşında su bulsun yeterki.  Sobanın çeşmesini açabiliyor korkuyorum benli bensiz açar kayar düşer diye. O yüzden hiç Bi yere su bırakmıyorum

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 130 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Heidi nin koylusu (3,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.
7 Mart 2021 Diğer kategorisinde Asaf3636 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 558 göst.
14 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikkiraz (798 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,860 soru

24,104,012 cevap

332,594 kullanıcı

...