Kizlar ektim gitti çocuklar perişan nasıl bulucaz yerini söylemiyor kocası aldatiyordu surekli hicbirsey olmamış gibi davrandı ama en son artık bıraktı gitti çocuklara üzülüyorum boynu bükük kaldı ailesi diyor bilmiyoruz
Kocasını çağırın aldatmayı biliyorsa çocukların başında Dursun tabi eltin hakli değil keşke cocuklarida alıp gitseydi
Ailesi kayıp ilanı versin polisler bulur
Kocası çocukların başında zaten cezası varmış kadın terkedemezmis evi polis ceza uygulanacak demis
Neden cezası var boşanmak istiyorsa evi terk edebilir polis suçu olmayan kişiye bişey yapamaz sadce alıp ifadesini alır gönderir kendi isteği ile gittiği için
Yani bunca zaman eşinin aldatmalarına susmuş sesini çıkartmamış hadi diyelim çocuklarını bırakıp gidememiş demezlermi insana şimdi çocuklarını bırakıp neden giitin diye bence eltin güvenecek birini bulup gitmiş olabilir o yüzden belki çocuklarını geride bırakmıştır vede ailesi bile bilmiyorsa demekki öyle bir yere bitmişki ailesi bile bilsin istememiş olabilirmi acaba ? Öyle düşünüyorum
Bilmiyorum biz kocasına söyledik kizdik dövmediniz diyor kendisi kimseye gidip gelmiyor isteksiz hep her istediği yere gider ama birşey olunca suçlusu biziz
Bence ona değer veren birini bulduğu için gitmiş alabilir eşinden zaten ümidini kesmiş birde siz onun eşini dövüp onun istediği konuma getirememişsiniz diye sizlerdende ümidini kestiği için beklemiş birini bulup gitmiş gibi
ya kayıp ilanı vereceksiniz ya da kendi haline bırakacaksınız
yani ben çekip gitsem, hadi adamı boşayayım ama çocuğum veya ailem? ailesi yerini biliyor da söylemiyor olabilr. yoksa onlar giderdi polise diye düşünüyorum
Bende öyle düşünüyorum
Polis bulur ancak
Polis bulamamis
Çocuklar küçük mü 🥺
Küçük biri birinci sınıfa baslicak diğeri 4 yaşında
Küçükler daha 🥺
Çocukları bırakacak kadar ruhsal çöküşte ise şuanda bulmanız bile uygun olmaz o kadın şuanda çocuklarına da iyi bakamaz düşünsene yerini yurdunu evini çocuklarını bırakmış sence şuanda ne kadar sağlıklı davranır çocuklara yada bakar
Ya zaten sürekli anlatıyordu bana artık yoruldu kocasına yalvarıyordu Düzel diye ama düzelmedi kadinla yaşadıklarını anlatıyordu adam karisina
Yuh Allah bin belasını versin kopek herif
Bırakıp gittiyse yapıcak hiç bişey yok neden bulmaya calısıyosunuz? Zaten göze alarak gitmiş bir defa çocuklarını geride bırakarak ben olsam gideni aramam yoluma bakar devam ederim çocuklara elbet bakan olur.
Çocuklar küçük canım yazık onlara yarım kalcak
Tamam da geri dönerse kendi döner ikna etme çabası neden kadın zaten istemeyerek gitmiş daha geri dönmemesi daha iyi ama çocuklara yazık yinede.
Bence ders vermek için gitti gitse giderdi ilk yaptığında bir senedir 8 senedir susuyor canım sadece anlasın iki çocuğa bakmak nasılmış diye
1,513,942 soru
24,690,125 cevap
368,271 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın