+1 oy
566 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,387 puan) tarafından

Kizlar ektim gitti çocuklar perişan nasıl bulucaz yerini söylemiyor kocası aldatiyordu surekli hicbirsey olmamış gibi davrandı ama en son artık bıraktı gitti çocuklara üzülüyorum boynu bükük kaldı ailesi diyor bilmiyoruz 

-

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Kocasını çağırın aldatmayı biliyorsa çocukların başında Dursun tabi eltin hakli değil keşke cocuklarida alıp gitseydi 

Ailesi kayıp ilanı versin polisler bulur 

(1,387 puan) tarafından

Kocası çocukların başında zaten cezası varmış kadın terkedemezmis evi polis ceza uygulanacak demis

tarafından

Neden cezası var boşanmak istiyorsa evi terk edebilir polis suçu olmayan kişiye bişey yapamaz sadce alıp ifadesini alır gönderir kendi isteği ile gittiği için 

-Reklam-
+2 oy
(35 puan) tarafından

Yani bunca zaman eşinin aldatmalarına susmuş sesini çıkartmamış hadi diyelim çocuklarını bırakıp gidememiş demezlermi insana şimdi çocuklarını bırakıp neden giitin diye bence eltin güvenecek birini bulup gitmiş olabilir o yüzden belki çocuklarını geride bırakmıştır vede ailesi bile bilmiyorsa demekki öyle bir yere bitmişki ailesi bile bilsin istememiş olabilirmi acaba ? Öyle düşünüyorum 

(1,387 puan) tarafından

Bilmiyorum biz kocasına söyledik kizdik dövmediniz diyor kendisi kimseye gidip gelmiyor isteksiz hep her istediği yere gider ama birşey olunca suçlusu biziz

(35 puan) tarafından

Bence ona değer veren birini bulduğu için gitmiş alabilir eşinden zaten ümidini kesmiş birde siz onun eşini dövüp onun istediği konuma getirememişsiniz diye sizlerdende ümidini kestiği için beklemiş birini bulup gitmiş gibi 

+1 oy
(15,116 puan) tarafından

ya kayıp ilanı vereceksiniz ya da kendi haline bırakacaksınız

yani ben çekip gitsem, hadi adamı boşayayım ama çocuğum veya ailem? ailesi yerini biliyor da söylemiyor olabilr. yoksa onlar giderdi polise diye düşünüyorum 

(1,387 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum 

+1 oy
(1,916 puan) tarafından

Polis bulur ancak

(1,387 puan) tarafından

Polis bulamamis

0 oy
(9,762 puan) tarafından

Çocuklar küçük mü 🥺

(1,387 puan) tarafından

Küçük biri birinci sınıfa baslicak diğeri 4 yaşında 

(9,762 puan) tarafından

Küçükler daha 🥺

0 oy
(1,496 puan) tarafından

Çocukları bırakacak kadar ruhsal çöküşte ise şuanda bulmanız bile uygun olmaz o kadın şuanda çocuklarına da iyi bakamaz düşünsene yerini yurdunu evini çocuklarını bırakmış sence şuanda ne kadar sağlıklı davranır çocuklara yada bakar 

(1,387 puan) tarafından

Ya zaten sürekli anlatıyordu bana artık yoruldu kocasına yalvarıyordu Düzel diye ama düzelmedi kadinla yaşadıklarını anlatıyordu adam karisina

(2,540 puan) tarafından

Yuh Allah bin belasını versin kopek herif

0 oy
(9,276 puan) tarafından

Bırakıp gittiyse yapıcak hiç bişey yok neden bulmaya calısıyosunuz? Zaten göze alarak gitmiş bir defa çocuklarını geride bırakarak ben olsam gideni aramam yoluma bakar devam ederim çocuklara elbet bakan olur. 

(1,387 puan) tarafından

Çocuklar küçük canım yazık onlara yarım kalcak 

(9,276 puan) tarafından

Tamam da geri dönerse kendi döner ikna etme çabası neden kadın zaten istemeyerek gitmiş daha geri dönmemesi daha iyi ama çocuklara yazık yinede. 

(1,387 puan) tarafından

Bence ders vermek için gitti gitse giderdi ilk yaptığında bir senedir 8 senedir susuyor canım sadece anlasın iki çocuğa bakmak nasılmış diye

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 247 göst.
11 Ocak 2026 Diğer kategorisinde nesibe4450 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 386 göst.
14 Aralık 2025 Diziler & Filmler kategorisinde Pengufu (945 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 245 göst.

Kategoriler

1,513,942 soru

24,690,125 cevap

368,271 kullanıcı

...