Canooo yürüyüş bandı almak istiyorum bana yardımcı olurmusun. Bunun neyine bakılıyor .örnek atarmısın Trendyol dan çok çeşit var
@casperiye11
kuzum uzun omurlu bisey olsun istiosan motor gucu 2.00 ve daha uzeri olmasi lazim. bazi modellerin mesela 0.75 oluo 1 .25 oluo 175 oluo motor gucu onlar cok uzun omurlu olmuo. bakacagin en onemli ozellik o. ikinci olarak da servisi heryerde bulunmasi onemli. interspor heryerde var mesela her sehirde.gecen eliptigim bozuldu hemen heldi tamir ettiler. turkiyede iki uc yerde servisi varsa zor olur olaki ariza cikti . voit en bilindik markalardan . ben uc kurus fazla olsun voit olsun mantigindayim ev icin ideal katlanir . hizi da 0-12 hani yurursunde kosarainda. bazi marka modellerde 6 en yuksek hiz oluo mesela. ben en yavas 6 bucukta yuruyorum 8 de kosuyorum. 6 hiz kapasiteli bantlar bana cok az gelir mesela yavas kalir temposu.
az paraya kiyarim diyosan egimli olmasi harika bisey egim ozelligi varsa daha faydali. egimsizler uygun.
benimki voit v fit runmate kosu bandi 11 kusur bin
https://ty.gl/d9hamzjqycj6x
benimki bu . memnunum suanlik
Çok sağol canım. Senden iyi kimse anlatamazdı. Favorime alayım bunu gittiğim yerde kontrol ederim özelliklerini. Benim için en önemli özelliği yer kaplamaması. Evimde kediye bile yer yok artık 🫡
Kardeşim babam için almıştı duruyor satıyorlar şuan istersen ikinci el sorabiirim
Sağol canım. Eşim görmeden almaz büyük ihtimalle mağazadan alacak .
Hayırlısi olsun
1,493,353 soru
24,400,106 cevap
350,076 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın