+1 oy
228 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,514 puan) tarafından

Hanımlar 2çocuğum var (çok şükür)biri 6 biri 4 yaşında ilkokula başlıcak büyük olan bu yıl. Kreşteyken öğretmenleri ile heberleşiyorduk problem olmuyordu aynı okulun anasınıfınada kızım gidecek dipdibe zaten.  Devlet okulu olunca kreşteki gibi öğretmenleri ile sürekli haberleşemem etüt saatleride olacağı için ihtiyaç olur diye akıllı saat alayım diyorum ikisinede amaçeşit çok marka çok para kısıtlı.  2 çocuk için alacak oluncada çok pahalıları istesekde alamıyoz.  Sizin bu konu hakkındaki fikriniz nedir önereceğiniz bi marka model varmıdır.

6 Cevaplar

+1 oy
önce (9,772 puan) tarafından

Kızım 5 yaşında 1 yılı geçti bunu kullanıyoruz sıkıntı yaşamadım 

https://ty.gl/dzs3ms7f1ghwa

önce (1,514 puan) tarafından
+1

Sağol canım Çok teşekkür ederim güzele benziyor olmasa bundan sipariş veririm

+1

Konum konusunda sıkıntı yaşadınız mı. GPS yok diyo çünkü açıklamalarda 

önce (9,772 puan) tarafından
+1

Hayır sıkıntı yaşamadım nerde olduğunu gösteriyor ama 5 3 MT yakını gibi 

-Reklam-
+1 oy
önce (5,609 puan) tarafından

Dur hemen linkliycem 

+1

https://ty.gl/1b96rmyvzzepc

Bak ben bundan alicam hepsinin özelliklerine baktım araştırdım en iyisi bu kamera operatör uyumu en önemlisi btk onayı 

+1

Çok sağol canım Teşekkür ederim TLC.  Böyle bir marka var baktım özellikleri Pek de farklı değil Yani ama fiyat olarak bunlara göre daha pahalı O yüzden zaten çocuklar birkaç sene bu okul ortamı alırsın diye kullanacaklar belki sonrasında çalışırsa ya da İhtiyaç olursa yine kullanırlar ama o kadar pahalı almaya gerek var mı bilemedim. Senin gönderdiğin güzele benziyor bakalım olmasa 2 tane bundan alırız

+1

Konum konusunda sıkıntı yaşadınız mı. GPS yok diyo çünkü açıklamalarda 

+1

Alıcam daha almadım 

+1 oy
önce (7,876 puan) tarafından

Okulda kullanım için izin var mı canım ne bileyim çocuklar sürekli ararlar falan yasak değildir değil mi

Benimde 1. Sınıfa gidecek oğlum var postunu görünce alsammı acaba diye düşündüm

+1 oy
önce (1,579 puan) tarafından

Her okulda olur mu bilmem ama akıllı saat yasak bizim okulda.

+1 oy
önce (5,860 puan) tarafından

https://ty.gl/kr6mbqimj07vc

Oglum 4 yasindan beri bunu kullaniyor. 7 yasinda suan. Ben memnunum ancak okula akilli saat izni verilir mi bilemiyorum. Verilmeyebilir cunku cocuk surekli arama ihtiyaci duyar. Biz okulda kullanmiyoruz. Ogretmenle iletiism her turlu kuruluyor ki benim oglum uzakta okuyor suan.

+1 oy
önce (882 puan) tarafından

Neden ihtiyaç duydun ki? Bir sıkıntı olsa öğretmen zaten arar. Herkes çocuğunun koluna akıllı saat taksa iş çığırından çıkar. Çocuk aramak ister, oynamak ister, derse yoğunlaşamaz. 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 54 göst.
8 Mart 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,493 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 102 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Masallinam38 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 213 göst.
0 oy
4 cevap 197 göst.

Kategoriler