Çiftlikte çalışıyoruz biliyorsunuz patronun 11 yaşında engelli kızı var babası şuan evde annesi ve ablası da cenazeye gittiler eşim sabah 5 de kalktı öğlen 5 de de üzüm toplamaya gidecek bize emanet ettiler anne ve abla cenaze bitene kadar eşim uzanıp dinlenecek ti ama şuan dinleenemiyor kaç gününde yorgunluğu var üzümde kasacılık yaptı kızın babası yani patronda yukarda uyuyor benim küçük bebeğim de var ikisi anlaşamıyor diye ben bebekle eşim de kızla ilgileniyor ama dediğim gibi özel bir çocuk olduğu için bağırıyor ebuzluktaki etleri ellemek istiyor banyodan leğendeki suyu vs döktü halıya canı sağolsun ama hem özel bir çocuk hemde emanet eli ayağı islakkan kayacak diye korkuyorum babası evdeyken bizde olması yanlış değil mi sizce de ?
Özel olsun ya da olmasın anne baba gidecek abla çocuğa bakacakti bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Ben ablası değilim ben çalışanın esiyim
Arkadaş onu dememis zaten kuzum
Ablası vs yazmışsın ya soru da onu kastediyor
Yanlış tabikide,evde babası varken neden size bırakıyorlar, insanlar ne kadar düşüncesiz
Emânet olunca sıkıntı , babası varken niye sizde kalıyor ki inşallah annesi ablası erken gelirde sizde rahat edersiniz
Az önce ablası geldi de çaycı semaver varya onu almaya geldi sanırım çay demlenip dağıtılacak mevlitte
Özel bi çocuğu emanet eden kişiye şaşırdım ben
Evet yanlış..siz çocuk bakıcılığı için ücret almıyorsunuz. Şu insanların haddini bilmemesi çok büyük bir sıkıntı. Muhtemelen siz de işinizi kaybetmemek için bu duruma ses çıkarmayacaksiniz. Üzücü
Kötü günlerinde ücretsiz yardım edilir zaten. O ayrı.konu. ama babası yukarda uyurken size bırakmaları ayıp yani. Ya da babalarının rahatsızlığı vardır. Ya kusura bakmayın siz bakabilir misiniz diye ricacı olsalar o da ayrı.
Evet işi kaybetmemek için çoğu şeye ses çıkarmıyoruz buda fırsat oluyor bu konu hariç ilk başta samimidiler ama şimdi tavır var hal.hatır sormak yok maaşı da vermediler 1 ay idare edebilir misiniz kardeşim borçlar var dediler erzak vs getiriyorlardı tamam dedim ama kızları tatile vs gitti özel misafirleri için mangal vs organize ettiler dedim eşime bu şuan kul hakkı yeme bir kaç ay para biriktirip memlekete geri dönücez inşallah
Ya seni çok iyi anlıyorum. İnsanlar çok acımasız. Allah hayırlı kapılar açsın inşallah
Millete yapacakları mangal keyfinden önce çalışanın maaşı gelir. Ne pislik insanlar var şu hayatta
Teşekkür ederim yorumlarınız için
Cocugum ozel deyil ben annemlerden ve kaynanamlarda. Baska kimseye emanet etmem.Onlarida kac kez ararim.Cok zorda kalsalar tamamda babasi evde uyurken neden baska birisi baksinki
1,492,991 soru
24,394,438 cevap
349,605 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın