+2 oy
306 göst.
önce Diğer kategorisinde (218 puan) tarafından

Hanımlar biliyorsunuz annem için sürekli post açıyordum maalesef ki 22 Ağustosta kaybettik onu ve ben dayanamıyorum çocukları gördükçe parçalanıyorum sürekli ağlamaktan yıpranıyor mu karnımdaki bebeği bile düşünemiyorum düşünün Dün doğum günümdü Eskiden doğum günüm gelecekler sevinçle beklersin ay Kapını çalacak falan Dün günümdü Annem yanımda yoktu bile her sene Bugün yanımda olan Annem bugün yok dayanamıyorum çocukları sürekli Soruyor annem Melek mi oldu Annem melek Annem ne zaman gelecek melekler gelir mi Ne olursunuz bana bir akıl verin dayanamıyorum

9 Cevaplar

+2 oy
önce (4,808 puan) tarafından

Bende babamı kaybettim bende aynıyım sürekli aklımda sürekli hiç çıkmıyor aklımdan çok üzülüyorum çok ağlıyorum boşlukta gibiyim resimlerine bile bakamıyorum canımı çok acıtıyor Allah yardımcımız olsun dayanma gücü versin 

-Reklam-
+2 oy
önce (29 puan) tarafından

Acın çok taze Allah rahmet eylesin annenize sizede sabır versin inşaAllah

+2 oy
önce (4,978 puan) tarafından

Ben annemi 18 yaşımda kaybettim . En çok ihtiyaçım olduğu zamanlar . Evlendiğimi görmedi torunlarını görmedi. Çcoukları alıp haftasonu yanına kalmaya gidemedim . 

Acısı hiç geçmicek sanıyorsun içinin yangınını kimse görmüyor sadece sen hissediyorsun. Ve çevrrndekilere birsüreden sonra düşman oluyorsun içimdeki acıyı görmüyorlar normal hayatlarını yaşıyorlar diyorsun. Yıllar geçtikçe alışıyorsun yokluğuna . Sonra kokusunu hafızan siliyor sonra sesini hafızan siliyor. Fotoğraf olmasa görüntüde kayboluyor. 17 yıl oldu annem vefat edeli. Eksikliğini hâlâ hissederim ama alıştım artık yokluğuna

Ozamn ben zor atlattım bu süreci çocuklarım olsa evli olsam belki daha çabuk atlatırdım. Onlara sarıl senin anneye ihtiyaç olduğundan daha fazla   çocuklarının sana ihtiyacı var 

+2 oy
önce (4,051 puan) tarafından

Rabbim annene rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim dayanma gücü versin canım çektiği acılar ona kefaret olsun şimdi kardeşlerin için güçlü olman gerekli hele en küçüğü için canım benim anne acısı hiç geçmez bişey 4 yaşımda kaybettim annemi yerini hiçbir şey doldurmaz eksildikçe eksiliyor ama sen yine şanslısın ki annenle vakit geçirdin en küçüğü hatırlamayacak o yüzden annen gibi bak ona olur mu 😢😢

+2 oy
önce (1,620 puan) tarafından

Rabbim sabır versin canm çok zor bir durum 🥺

+1 oy
önce (8,780 puan) tarafından

Çok zor çok ve çok genç bir ölüm Allah sabır versin 

+1 oy
önce (362 puan) tarafından

Allah sabır versin kardeşimi 24 sene önce toprağa verdik hemde çok acı bi şekilde vefat etti acısı dün gibi yüreğimde hala ilk günler üzüleceksiniz neden ben neden benim annem neden şimdi diye isyan edeceksiniz acının etkisiyle olan şeyler bunlar bi zaman sonra yaranız kabuk bağlayacak hiçbir zaman unutmayacaksınız zaman size bununla yaşamayı öğretecek

+1 oy
önce (1,271 puan) tarafından

Dua etmekten başka çare yok ,başınız sağ olsun canım. 

Kardeşlerine de göster mezarını, annenizin yeni evi burasi daha gelmeyecek diyebilirsin 😪😪.

önce (6,534 puan) tarafından

Daha gelmeyecek demesin bence daha çok üzülür çocuklar🥺

önce (1,271 puan) tarafından

Ama gelmesini beklerler sürekli. Umudunu kessinler bence 

+1 oy
önce (8,279 puan) tarafından

Ne desek tesellisi yok bence bu acının . En azından o şimdi cennette . Acıları son buldu . Rabbim geride kalanlara yardım etsin . Gönüllerinize ferahlık versin . Yattığı yer incitmesin . Basın sağolsun 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 671 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gul karaaa (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 482 göst.
0 oy
4 cevap 139 göst.
10 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurtopum (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Melis87 (176 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,379 soru

24,110,405 cevap

332,938 kullanıcı

...