Merak ediyorum kayinvalideleriniz bebeginize bisey aldi mi ? Aldiysa kacinci ayda aldi? Biz 7ci aydayiz hala tık yok:) ilk torun ama hiç heves de mi etmiyor diye dusunuyorum bazen. Sizde durumlar nasil?
Almadı alacağını da sanmıyorum eşim gittiğimizde söyledi babaannesi yapsın işte diye ama tık yok tabi ki :) bi beklentim de yok bi iğne alsa her yerde söyler almaması işime geliyor durumumuz iyi allaha şükür annem de yardımcı oluyor :)
Ay mumkunse almasinlar ve karismasinlar pazara ciktik bana sacma sapan seyler almaya kalkti yok almayalim filan dedim yok siz de bise begenmiyorsunuz ucuz diye giydirmezmisin filan dedi ne alaka dedim ucuz pahali olmasina degil malina bakilir once cocuga naylon seyler tabiki giydirmem dedim neyse bi pijama gosterdi bende giydiririm dedim aldi eve geldik esime demis ben begenmedim onu nesrin begendi diye aldim demis dedim kendi begendi bende giydiririm dedim ben hic begenmedim
Bizde de henüz konuşulan bişey yok, kendini silkelese bütün ihtiyaçları karşılayabilecek gücü var ama bize göre daha fazla ihtiyacı olan kaynım var biz iki kişi çalışıyoruz çok şükür ona vermesini tercih ederim fakat bi teklif etmesi ufak da olsa bir iki şeye heves etmesi güzel olur bakalım, kendimi de evladımı da değerli hissederim
Benimkide bisey almadı. Benim oğlum üçüncü torunu olacak ama durumu fazla iyi degil suan diye almadi yani oyle söylüyor. Ilk torununa herseyi yapmış ve benim oglumda oğlunun ilk çocuğu sonuçta. Herseye para buluyor isterse bize gelince para yok borç var deyip bizden bekliyor biseyler. Kizi da doğuracak birkac aya bakalim ona nasil davranacak. Benim bebegimin cogu şeyini annem ve kardeslerim aldi allah razi olsun onlardan. Bizde diğer eksikleri tamamladik cok şükür rabbim yardim etti. Esimin ailesinden bisey beklemiyorum artik cünkü ben evlenirken de ev kurarkende bi igne alip vermedi bile hep kendimiz alip odedik esyalari. Ama ilk ogluna herseyi yapmis dunya kadar borcunu ödemiş. Ben sadece Allaha havale ediyorum yapilan haksızlıklar icin.
Aaahh ahhhhh sadece ceyize koyduğu yorganla yastiga carsaf diktirdi başka bisey yok tam tersi ben bisey almak istediğimde daha erken daha erken diyolar esime diyorum niye bisey almiyorlar diye ben alirim gereken herseyi diyo saolsun ama onun esya almasi ihtiyactan degil heves edip almasi lazım bide borcluyuz esim 1 ay izinsiz çalıştı mesaiye kaldi esyalari öyle aldik saolsun kendi annem de benden cok şey almis
Kızlar benimki iyiden tuaf bir kızım olacak diyor ki ismimi koyarsanız 2 bilezik alırım. Ben de dedim alacak olan her zaman alır. Yok diyo koymasanız bir küpe veya künye alırim diyo ☺
görüşmüyoruz ki almasın da istemem zaten torununun adını da bilmez pislik
sen almaktan bahsediyordun kuzum benimki oglumu gormeye 50 gun sonra geldi ustelik yavrum 10 gun yeni dogan yogun bakimda yatti bisey almasi onemli degildi inan 50 gun sonra gelen insan bana hediye getirmesede olur
Geçenlerde gelmiş beklemiyordum bebek çeyizi yapmış 2 altlı üstlü takım 3 örgü 1 lif 1 bebe battaniyesi 1 de bebek nevresim takımı almış bide bebek arabası almış saolsun
1,490,140 soru
24,353,823 cevap
346,631 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın