0 oy
240 göst.
önce Moda kategorisinde (575 puan) tarafından

kizlar evim 2+1 sattk 3+1 aldik bu evde 8 yildir oturuyordum ewe cok baglanmisim surekli aglayasim geliyor cocuklar burda dogdu buyudu bu ev kucuktu ama binanin cocuklar icin oyun oynama bahcesi vardi aslinda orada var elektrik kablosu geciyo orada burasi gibi oynayamayacaklar bunu dusunuyom odalari geziyom surekli aglayasim geliyo ben nasil ascam bu durumu bide tasinma falan aklima geldikce daha cok uzuluyom 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (3,006 puan) tarafından

Kolay değil tabi her oda da her yerde bir anı yaşanmışlık var ama yeni eve taşındıktan bir süre sonra unutacaksın emin ol geçen sene bende aynı durumdaydım 1,5 yıl oldu hiç aramıyorum bile o evi 😆

önce (575 puan) tarafından
+1

inşaallah canim bi yandan ev geniş diye seviniyom ama iste cok aglayasim geliyo burada animiz cok iste bide cocuklar surekli bahcede oynuyordu

-Reklam-
+1 oy
önce (1,495 puan) tarafından

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ilk gelin geldiğim evde 2 sene yaşadım sonrasında küçük yokuş diye sattık başka bi ev alacaktık içine tadilat yaptırdık birsürü masraf ettim bonra binanın temelinin su çektiğini çürük olduğunu öğrendik eşim vazgeçti almaktan tadilatta bize zarar kaldı o hafta bebeğimi kaybetmiştim ilgilenemedim hiçbişyle sonrasında eşim evin bütün parasını harcadı kumarda kiraye çıktım evimin olduğu apartmanda bi daireye her gün kendi evimi gördükçe ağlıyorum evimden olduğumamı yanayım bebegimi kaybettiğimemi o kadar korki yıl olucak hala atlatamadım en azından sen yine kendi evine hemde daha büyüğüne  geciyosun canım öyle düşün 

+2

allah yardimcin olsun canim evladin icin cok uzuldum basin sagolsun  o senin cennet kusun o hep senin yaninda hersey saglik olsun bizde cok zor durumdan gectik bu evi almak icin insallah sende alirsin bida yeterki saglik olsun 

+1 oy
önce (6,515 puan) tarafından

Ay şimdi bizimde var taşınma düşüncemiz kızım burda doğdu 23 aylık oldu 🥺bana da zor gelecek

sizin azmış bizim çok ya 8 yilimiz geçti cocuklar yoktu bile 

önce (6,515 puan) tarafından

Nerden bılıyon belki kızımdan önce yıllarca oturduk 😀

0 oy
önce (26,000 puan) tarafından

Yıllarca yaşamışsın kaldığın yer çok iyi bilirim bu duyguyu 20 yıl yaşadığımız yerden çıkmıştı ailem bende ona çok üzülmüştüm devamlı resimlere videolara bakıyordum üzülürdüm ama zaman geçtikçe alışıyor insan aylar sonra alışırsın bu duruma şuan yeni olduğu için üzülmen normal 

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 439 göst.
+4 oy
9 cevap 184 göst.
5 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 491 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,313 soru

24,109,772 cevap