0 oy
741 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (92 puan) tarafından

İyi aksamlar herkeseee ☺️

Sorum başlıkta eşinizle bir yerde otururken veya herhangi bir ortamda güzel bir kız varsa veya dikkat çekecek şekilde açık giyinmişse, eşiniz bakar mı? Sizin yanınızda veya yokken, güvenir misiniz gözü kapalı? 😊

22 Cevaplar

+5 oy
önce (4,986 puan) tarafından

insanın gözü kayabilir, önünden geçip dikkatini çekebilir o anlık bakmasında sorun yok ama dönüp dönüp tekrar bakarsa olmaz. 

ha bu benim özgüvenimi zedeler mi hayır 

eşime güveniyorum, bazı kadınlar evet çok güzel bazıları çok dikkat çekiyor tamam ama onlara bakar geçersin, biter. 

+1

ya ben biraz rahatım bu konuda. mühendislik okudum, sınıfımın yüzde 80i erkekti. ister istemez erkek muhabbetinin içindeydim. eşim de sınıf arkadaşım. 

kampüste sürekli oturduğumuz yerde oturup şu gelene bak, bu nasıl vs diye oturup sohbet ettiğimizi hatırlıyyorum.hatta ve hatta anormal derecede giyinmiş birini görürsem ben gösteriyordum şuna bak diye😂 ama bakıp geçeriz bugüne kadar kimseye daldığına şahit olmadım.

hatta bir kere bir festival vardı, kalabalıktık. eşimin o zaman sevgilim tabi, önündeki kız bir anda arkasını döndü, gömleğin önü transparan ve dekolte sütyeni giymiş, kısaca memeler ortada😅

eşimin zerre kabahati yok olay benim gözümün önünde oluyor, kız döndü memeler eşimin gözünün önünde 😂 kendi de demişti hatta benim suçum yok diye 😂

orada geçti bitti, sonra o kızı takip etmeye kalksa falan olmaz tabi

önce (863 puan) tarafından
+2

Birkere ilk evliyken yaptı hamileyim gidip tel no alvereyim böyle bakmakla olmaz çok beğendiysen para ver bende alayım öyle giyeyim millette bana baksın biraz dedim bir daha bakamadım bakarsa lafı yer zaten 

önce (3,585 puan) tarafından
+1

İlk bakış göz takılması olabilir, dikkat çekebilir. Ama birden fazla olan bakışlarda art niyet ararım.

Benim bir erkeğe o şekilde bakmam rahatsızlık verecekse, onun da o şekilde bakması rahatsızlık verir. 

ya bi de ne kadar rahatsız olursan o kadar çok oluyor bunu farkettim ben. bir ara takıyordum bu meseleye ama ben taktıkça işte dediğim gibi bie kızın memeleri eşimin gözünün önünde biri veriyordu. Başka biri mini etekle oturmayı bilmiyordu tam eşimin göreceği yerde oturuyordu. artık eşim kendi utanıp yönünü çeviriyordu. sakınan göze çöp batar hesabı ne zaman kendimi bu konuda rahatlattım sonrasında o tarz şeyler de olmadı. 

hala bazen öyle bie giyinen biri çıkıyor ki eşimi dürtüp şuna bak yahu diyorum, gülüp geçiyoruz. çünkü o anlık bakıyoruz geçiyoruz. güzel olmuşsa ha güzelmiş, komikse hiç mi aynaya bakmadın deyip geçiyoruz kendi kendimize.

ama bi kere off şunun memelere bak, bacakları da çok güzelmiş gibi artık işin suyunu çıkaran bir laf duysaydım işin rengi bambaşka olurdu. 

önce (362 puan) tarafından

Yazmak istediklerimi yazmışsınız bi kez bakması göz kaymasıdır ama ikinci bakması kabul edilemez bi davranıştır

-Reklam-
+3 oy
önce (1,283 puan) tarafından

Dikkat çekici kıza bende bakıyorum genelde . 🤣🤣

Oha ne biçim giyinmiş diyorum içimden 😃

önce (92 puan) tarafından

Yanında siz varsanız bakmasın ama bir zahmet🙂‍↔️

Bakmaz genelde . 

+2 oy
önce (1,966 puan) tarafından

Eşimden önce ben bakıyorum ki

Güzel giyinmişse içimden de derim ne güzel maşallah diye 

Bakarsa kıskanmaz misin🙄

Ben kadın olarak bakarsam onunda gözü kayabilir 

Bir kere bakmayla kavga çıkacak değil 

Ama hadsizleşip kız ile ilgili bi cümle kurarsa iş o zaman başka bi hal alır tabiki 

Bir kez göz kayması değil defalarca baktı diyelim?🙂

Ooo o zaman korksun benden çok pis kavga çıkar çirkefleşirim

+2 oy
önce (9,757 puan) tarafından

Anlık bakıyorsa olabilir ama dalıyorsa bakacak gözü kalmaz benimki kafa yerde gezer genelde 

😄😄 mesela birkaç defa baktı dekolteli biri var karşı masada, gibi

önce (9,757 puan) tarafından

Olay çıkar 

+1 oy
önce (4,460 puan) tarafından

Eşimden önce ben bakarım güzel kıza. Ama bak açık giyinmiş değil gerçekten çok güzel kızlar var maşallah diyeyim. Bazen de gösteririm eşime kız çok güzel yada çocuk çok yakışıklı diye. Şimdi linçlenirim de bunun için 

+1 oy
önce (1,060 puan) tarafından

Bir kere denk gelmisse ayri amma durmadan bakiyorsa sorun olur.kavga cikar.Benim yanimda kimseye bakmadi amma ben yaninda olmadikda bilmiyorum erkeklere cok guven olmaz 

+1 oy
önce (26,138 puan) tarafından

İstemsiz ben bile bakıyorum yani bu elbiseyi neden giymiş niye insan orasını burasını millete gösterir diye valla çok garibime gidiyor ya 

önce (377 puan) tarafından

Bende niye bu kadar açık diyorum.cahil yada geri kafalı değilim bence,hani elbisenin yada şortun bir sınırı olmalı suanki gençlik açtıkça özgürüm aydinim diye düşünüyor.tabi ki herkes isterse ciplak gezsin ama bu bir moda duruş yada stil değil bence 

önce (26,138 puan) tarafından

Mesela teyzemin kızı geçen düğüne gittik uzun elbise gymiş göğüsler ucuna kadar belli yapışmış elbise iç çamaşırı belli yani kimse demiyormu sapıkmısın yada kötü duruyo cidden ben bekarkende yapışan açık saçık giymedim annem babamda iziin vermez zaten bunların anası babası demiyormu uygun değil çıplaklık bariz bu ahlaksızlık ya bence

Şuan ki zihniyeti bende anlamıyorum.bisi söyleyince suçlu oluyorsun güzel zannediyorlar kendilerini galiba bu şekilde insanlar bakınca mutlu oluyorlar bence çünkü o saate kadar bin defa ayna karşısına geçmiştir.isteyen crop da giysin mini de giysin mesele o değil asıri aşırı açık giyim halinde gencler.bide şey tavırları var herkes beni izliyor çok güzelim.diye gururlaniyorlar.biz içimiz gözüküyor rahat calisamiyoruz diye beyaz formayi laciverte çeviren nesildik bu nesil sutyenle caliscam aşkooo diye takılıyor 

+1 oy

Birlikte bir defa bakarız oda normal ama devamlı bakayım konusayim falan olmaz olamaz ben adanaliyim yapamaz kocam yürek lazim biraz totosuna bıçak yemek isterse o başka erkek adam önüne bakar.karsisinda ki çıplak bile olsa bakmayacak,ben aşırı kıskanc bir insanim.esim bunu bilir.bir keresinde hep birlikte turistik bir yeri geziyoruz eşim önde bende hamile paytak paytak yürüyüp onun resmni cekiyorum kızın biri yanından geçen bir çok kişiyi umursamayip baya esime doğru geldi telefonu uzatıp fotograf çekmesini istedi eşim başını çevirip kuzenime sen çeker misin dedi,sonrasında ben kıza bak niyetin foto çekilmek olsa yanından geçen onca kişiyi es geçip eşime doğru yürümez ya ayıptır dedim.esim direk ben asla yapamam başıma gelecekleri biliyorum karim da karım moduna girdi,😃😃 bence normal olan budur.seven sevdiğini kıskanır.bekarlar istedgi gibi bakisip flört edebilir ama evli yada sevgilisi olanlar adam olacak omurgalı davranacak.kimseye umut verici rahatsız edici bakış atmayacak.

0 oy
önce (5,559 puan) tarafından

Bakarsa bişey demem göz bu kayabilir ama eşim yanlış anlama olabilir diye kafasını kaldırıp etrafı süzmez benimde karım var bacım var der 

En güzeli kafasını kaldirmamasi gerçekten 🙏🏻

0 oy
önce (5,417 puan) tarafından

Bakar gördüm de kac kere baktığını 

Ama asla kabul etmez 

Ben de soylemekten yoruldum artık 

Naparsa yapsın 

0 oy
önce (6,583 puan) tarafından

Eşim açık giyinen biri denk gelince kafasını çeviriyor

0 oy
önce (1,498 puan) tarafından

Ben eşime bekarım o ara çaktırmadan bakıyomu diye çok profesyonel bakmıyo bu hali daha çok şüphelendiriyo beni akıllımı yoksa gerçekten bakmıyomu ahahah ne yapsalar bi Kulp bulcaz bırak baksın 

0 oy
önce (2,659 puan) tarafından

Bende baktığım için sorun etmem daha öncede bakmıştı bende bakmıştım çünkü🤣🤣

0 oy
önce (4,025 puan) tarafından

Bakar maalesef tel zaten bakıyor heryerde acık sacık var bunun benim ozguven kırmaz ,bnmde baktığım oluyor,

Cok acıksaa 

Bakmasın ısterdım ama bakmayan cok nadir canlı vardır erkek genel olarak bakar 

0 oy
önce (54,014 puan) tarafından

gözü onunden geçerken bakmak zorunda kalabilir o ayri da dönüp donup bakarsa gozlerini ayırmadan bakarsa olay çıkar

0 oy
önce (23,796 puan) tarafından

Öz güvenimi değil eşime olan güvenimi sarsar kasıtlı bir bakış ise 

Nasıl çözersiniz bunu 

0 oy
önce (26,044 puan) tarafından

Esim bakmazda ben bakarim.sjsjsjsj

0 oy
önce (123 puan) tarafından

Çok dikkat çekecek derecede açıksa bazen ben gösteriyorum eşime oha çıplak çıksaydı bari diye sonra gıybet yapıp geçiyoruz:)

0 oy
önce (215 puan) tarafından

Güzel kız görünce bende bakıyorum veya erkek çocuğu falan dikkat çekiyor 

0 oy
önce (1,557 puan) tarafından

Bakmak var bakmak var şimdi. Önceden çok takardım ama şu an öyle değilim. Yanımda bakmıyor görmedim ama yokken bakıyor mu bilmiyorum. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 281 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Alyam (164 puan) tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 711 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,418 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 538 göst.
16 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Fatmasur (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 392 göst.