0 oy
190 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (314 puan) tarafından

Cok yaptıracagım ıcın buzluga atsam sonra cıkarıp cıksrıp ısıtsam diyorum yapan varmı bişey oluyormu nasıl muhafaza etmeliyim 

4 Cevaplar

+1 oy
(4,915 puan) tarafından

Hiç bir şey olmaz benim şu an var bile . Eşim aşçı benim pide , pizza ustası yapıyor koyuyoruz çıkarıp ısıtıp yiyoruz bir sorun olmuyor 

(4,915 puan) tarafından

Canım eşim işten gelsin sorucam tarif 

(314 puan) tarafından

Haber bekliyorum senden ☺️☺️

(4,915 puan) tarafından
+1

Pide tarifi ; 2 tane kuru soğan,  4 domates yarım demet maydanoz, 1 kapya biber,  7 çarliston biber , karabiber tuz toz biber sıvıyağ blendirdan çekilip iç malzemesi hazırlanacak...

Hamur için; 1 kilo una tuz , maya atılıp yoğrulacak.  Beze haline getiririlip kabarınca malzeme konulup pide yapılacak... 

 

(314 puan) tarafından

Cok cok cok tesekkür ederimm 

(4,915 puan) tarafından

Rica ederim canım 

-Reklam-
+1 oy
(4,087 puan) tarafından

Ben hep öyle yapıyorum. Gayette güzel oluyor. Soğuduktan sonra üst üste koyup, poşetliyorum. 

+1 oy
(508 puan) tarafından

Az önce attım buzluğa 😄 normalde annem çok yapar kalanı buzluğa atar ben ilk defa bugün yaptım ama çok oldu ikiye böldüm posetleyip.kattim buzluğa hicbirsey olmuyor annem yıllardır yapıyor sadece buzluğa atmadan lahmacunlar iyice soğusun sıcak olmasin yeterli tadı da çok güzel oluyor dışarda yemekten daha iyi ins bundan sonra yaparm sürekli 

+1 oy
(7,324 puan) tarafından

olur niye olmasın. kalan lahmacunu hep koyarım buzluğa 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 176 göst.
26 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde GSmsl (853 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 394 göst.
24 Mayıs 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde Gamzeozen (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 235 göst.
11 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 212 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Safbiri66 (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,484,506 soru

24,276,676 cevap

342,484 kullanıcı

...