balon nöbetndeyim. allah afetsin namaza kalkmaya desen kalkamam muhtemelen uyku tatli gelir . elli tane alarm kurdum balon icin
Çok güzel görüntü 🤩
Çok güzel Canan🫠 bu mevsimde nasıl oluyor oralar serinlemiştir ekstra neler yapılabilir orda acaba tatil anlamında aydınlat bizi☺️☺️
Yaşıyorsun bu hayatı casperiye şu son bebeği de biraz büyüteyim Allah nasip ederse seneye gezmedik bir yer bırakmayacağım 2 senedir hamileyim aralıksız 2 senenin acısını çok pis çıkartacağım 😁
he ya bebeler buyusinde benimde cok planlarim var😁
Kız Güldürdün beni inşallah sınanmam 😂😂 hamileyim aralıksız nedemek koptum😂😂😂😂
Bornoz mu üzerindeki 😁
hea kicim dondu . pijamanin ustune sweettshirt gecirdim ustune de bornozu giydim🤣 nuri alco modeli:) cok devasa soguk. yabancu turistler ful makyaj kic bas acik elbise falan suslenmisler poz veriolar suan birbirlerine🤣🤣
Açık olsam bile soğukta hiç eziyet edemem kendime illa çekici güzel görünücem diye 😀
yani bencede kicim dondu sarindim bornozuma:) anı yasadim:)
Hangi otele gittiniz ☺️
gecen sene miras oteldeydik. bu sene harem suit oteldeydik. bu sene daha temiz ve kahvalti daha mukemmeldi ama balon manzarasi gecen sene daha yakindan muazzamdi . sepettekiler tepemizden geciodu hi hello falan diolardi🤣
Çok özledim balonla uçmayı şuan hasretim depreşti
bana daha nasip olmadi ya. cocuklar kucuk. esim idare edemez gece kalkarlarsa diye beklioz bi sene daha buyusunlerde gece ben cilar goderim onlar uyurken. esim gormeye dayanamaz beni havada kalpten gider allah kirusun:)
Benimde yükseklik korkum var ama kabin memuru oldum 😂😂 yükseklik korkumu balonla aşmaya çalıştım o zaman bekardım arkadaşlarımın elini tutmaya korktum korkudan kalkıp etrafa bakamadım balonun içine sindim ilk seferinde daha sonraki gelişimde bu sefer ayağa kalktım ama gözlerimi açamadım üçüncü sefer evli olarak geldiğim için eşim sayesinde korkumu yendim ve bu muhteşem deneyimi daha önce mahvettiğim için kendime kızdım eşiniz baksın çocuklara kalkınca ilgilensin bu deneyimi kaçırmamanız gerekiyor
aynen asla kacirmam :) fethideye parasütu de kaciramam . ya gece uyanirsalar aglarsa ben ayilipda bakamam diyor:) bi sene daha buyusunler aglamazlar uyaninca ufagi yani. seneye tam kivamda olur.
Bu deneyimi mutlaka yaşamalısınız çok harıka
Balonlar neden gece uçuyor.
kuzu kapadokyada balonlar. gun dogumuna yakin havalanio.5 gibi havalanio uçusun turune gore kisa tut uzun tur kimizi bir saat kimisi iki saat .8 e kadar havadalar. bende cok ucmak istiyorum da cocuklar kucuk. otelde balon tur sirketleri gece herkesi topluyor servisle gece 4 de. beşe kadar ucus alanina gidiyorlar kosa bir bilgilendirme egitim gibi bisey oluo sonra ucuyorlar. yani coluk cocuk varken zor. ccklar kalksa esim sahip cikamaz. o yizden birazdaha buyumelerini bekliyorum.:)) onlar uyurken ben gece basar giderim kendim😁
Kapadokya olduğunu biliyorum canım. Ama uçuşun gece olduğunu bilmiyordum. Uçuş fiyatı hakkında bilgin var mı
5 bin civari baslio on bine de var. ucus ozelligiyle alakali artio fiyatlar
Kız maşallah ne güzelsin sen 😍
:))♥️♥️ sagil canimcim
Ayyy en çok gidip görmek istediğim yer 😁 maşallah sana canooo bornozunla da yakiyorsun vallahi 😘
:)) valla usuyecegime susumden odun verdim:))
Bize 2 3 saatlik yer bende gitmek istiyorum ama arabamiz yok olunca gideceğiz balona binenem bebeler küçük ama görüp gezmek istiyorum sende güzel kadinmisin
Oraya gezmek icinmi gittiniz
insallh gidersiniz cnim. esim kayserili. her sene gdiyoruz kayseriye . esimin halasinda kalioz . donuste bi gun de kapadokya yapip otelde kalip oyle geciyoruz istanbula
Kaç senedir gidiyorum geliyorum bir kez denk gelemedim dış çekimin balayim orda oldu pandemide uçuşlar durmuştu sonra gittiğimizde de zamanı denk getiremedik ama seneye gideceğim sabahın köründe
En çok görmek istediğim şehir ya balonlar pahalimi
1 hafta önce gittik 200 euro dediler fiyatına
Oooo baya pahalı ya
Nasıl bir duygu acaba gezmek tatil yapmak çok merak ediyorum
1,507,610 soru
24,608,302 cevap
363,956 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın