+2 oy
834 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (2,229 puan) tarafından

balon nöbetndeyim. allah afetsin namaza kalkmaya desen kalkamam muhtemelen uyku tatli gelir . elli tane alarm kurdum balon icin 

12 Cevaplar

+3 oy
(2,229 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

gecen sene de gelmistikde tam tepemizden ucuyordu balon sepetteki turistlere çak yapmistik🤣 bu seneki otelde uzakta kalmis balonlar sevmedim. yada uca uca bu tarafa beri geleceklermi bilmiyorum bekliyorum:)
(17,390 puan) tarafından

Çok güzel görüntü 🤩

(4,583 puan) tarafından

Çok güzel Canan🫠 bu mevsimde nasıl oluyor oralar serinlemiştir ekstra neler yapılabilir orda acaba tatil anlamında aydınlat bizi☺️☺️

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Yaşıyorsun bu hayatı casperiye şu son bebeği de biraz büyüteyim Allah nasip ederse seneye gezmedik bir yer bırakmayacağım 2 senedir hamileyim aralıksız 2 senenin acısını çok pis çıkartacağım 😁

(2,229 puan) tarafından

he ya bebeler buyusinde benimde cok planlarim var😁

(1,395 puan) tarafından

Kız Güldürdün beni inşallah sınanmam 😂😂 hamileyim aralıksız nedemek koptum😂😂😂😂

+1 oy
(9,762 puan) tarafından

Bornoz mu üzerindeki 😁

(2,229 puan) tarafından

hea kicim dondu . pijamanin ustune sweettshirt gecirdim ustune de bornozu giydim🤣 nuri alco modeli:)  cok devasa soguk. yabancu turistler ful makyaj kic bas acik  elbise falan suslenmisler poz veriolar suan  birbirlerine🤣🤣

(9,762 puan) tarafından

Açık olsam bile soğukta hiç eziyet edemem kendime illa çekici güzel görünücem diye 😀

(2,229 puan) tarafından

yani bencede kicim dondu sarindim bornozuma:) anı yasadim:)

+1 oy
(17,390 puan) tarafından

Hangi otele gittiniz ☺️

(2,229 puan) tarafından

gecen sene miras oteldeydik. bu sene harem suit oteldeydik. bu sene daha temiz ve kahvalti daha mukemmeldi ama balon manzarasi gecen sene daha yakindan muazzamdi . sepettekiler tepemizden geciodu hi hello falan diolardi🤣

+1 oy
(3,886 puan) tarafından

Çok özledim balonla uçmayı şuan hasretim depreşti

(2,229 puan) tarafından

bana daha nasip olmadi ya. cocuklar kucuk. esim idare edemez gece kalkarlarsa diye beklioz bi sene daha buyusunlerde gece ben cilar goderim onlar uyurken. esim gormeye dayanamaz beni havada kalpten gider allah kirusun:)  

(3,886 puan) tarafından

Benimde yükseklik korkum var ama kabin memuru oldum 😂😂 yükseklik korkumu balonla aşmaya çalıştım o zaman bekardım arkadaşlarımın elini tutmaya korktum korkudan kalkıp etrafa bakamadım balonun içine sindim ilk seferinde daha sonraki gelişimde bu sefer ayağa kalktım ama gözlerimi açamadım üçüncü sefer evli olarak geldiğim için eşim sayesinde korkumu yendim ve bu muhteşem deneyimi daha önce mahvettiğim için kendime kızdım eşiniz baksın çocuklara kalkınca ilgilensin bu deneyimi kaçırmamanız gerekiyor

(2,229 puan) tarafından

aynen asla kacirmam :) fethideye parasütu de kaciramam . ya gece uyanirsalar aglarsa ben ayilipda bakamam diyor:) bi sene daha buyusunler aglamazlar uyaninca ufagi yani. seneye tam kivamda olur.

(3,886 puan) tarafından

Bu deneyimi mutlaka yaşamalısınız çok harıka

+1 oy
(9,292 puan) tarafından

Balonlar neden gece uçuyor.

(2,229 puan) tarafından

kuzu kapadokyada balonlar. gun dogumuna yakin havalanio.5 gibi havalanio  uçusun turune gore kisa tut uzun tur kimizi bir saat kimisi iki saat .8 e kadar havadalar. bende cok ucmak istiyorum da cocuklar kucuk. otelde balon tur sirketleri gece herkesi topluyor servisle gece 4 de. beşe kadar ucus alanina gidiyorlar kosa bir bilgilendirme egitim gibi bisey oluo sonra ucuyorlar. yani coluk cocuk varken zor. ccklar kalksa esim sahip cikamaz. o yizden birazdaha buyumelerini bekliyorum.:)) onlar uyurken ben gece basar giderim kendim😁

(9,292 puan) tarafından

Kapadokya olduğunu biliyorum canım. Ama uçuşun gece olduğunu bilmiyordum. Uçuş fiyatı hakkında bilgin var mı

(2,229 puan) tarafından

5 bin civari baslio on bine de var. ucus ozelligiyle alakali artio fiyatlar

+1 oy
(4,876 puan) tarafından

Kız maşallah ne güzelsin sen 😍

(2,229 puan) tarafından

:))♥️♥️ sagil canimcim 

+1 oy
(3,228 puan) tarafından

Ayyy en çok gidip görmek istediğim yer 😁 maşallah sana canooo bornozunla da yakiyorsun vallahi 😘

(2,229 puan) tarafından

:))  valla usuyecegime susumden odun verdim:))

+1 oy
(3,481 puan) tarafından

Bize 2 3 saatlik yer bende gitmek istiyorum ama arabamiz yok olunca gideceğiz  balona binenem bebeler küçük ama görüp gezmek istiyorum sende güzel kadinmisin 

Oraya gezmek icinmi gittiniz 

(2,229 puan) tarafından

insallh gidersiniz cnim. esim kayserili. her sene gdiyoruz kayseriye . esimin halasinda kalioz . donuste bi gun de kapadokya yapip otelde kalip oyle geciyoruz istanbula

+1 oy
(30,446 puan) tarafından

Kaç senedir gidiyorum geliyorum bir kez denk gelemedim dış çekimin balayim orda oldu pandemide uçuşlar durmuştu sonra gittiğimizde de zamanı denk getiremedik ama seneye gideceğim sabahın köründe 

+1 oy
(638 puan) tarafından

En çok görmek istediğim şehir ya balonlar pahalimi

(439 puan) tarafından

1 hafta önce gittik 200 euro dediler fiyatına 

(638 puan) tarafından

Oooo baya pahalı ya 

0 oy
(650 puan) tarafından

Nasıl bir duygu acaba gezmek tatil yapmak çok merak ediyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 502 göst.
3 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (11,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 995 göst.
16 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,797 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 216 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,940 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
7 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Zeynosss (15,950 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,610 soru

24,608,302 cevap

363,956 kullanıcı

...