Hamile kalıp doğum yapabilecek olan robot cikiyormus ne düşünüyorsunuz dünyanın sonu iyice kötüye gidiyor valla
Eşimin benden beklediği performans hahah
Şaka bi yana Allah sonunumuzu hayır eylesin
🤣🤣Amin valla
Duymuştum
Vücudum bozulmasın diyenler artık anne olabilir hayırlı olsun bakalım daha neler göreceğiz
Bu bilim adamlsri da tobe hasa Allahla yarisiyo gibiler yaşam sartlarini kolaylastiracak teknoloji elbetteki lazim da bu kadari neden yani
Bunu bulan bilim adamları Müslüman değildir bence müslümansa vay öbür dünya da hallerine zebani pandigi
Zebsni pandigi ne kiz tovbe estagfurullah 🤭
😂😂😂😂😂😂😂😂zebani pandigimi
taşıyıcı annelikten daha mantıklı bence
Keske onceden olsaydi
Evet ben hamileyken msla geçti bizden 🥹
Yüzde yüz insan genetiği geçmez ilk üç ayda organlar oluşuyor zeka gelişiyor zekayı yumurta ve sperm bence taşımıyor zeka anne karnında çocuk doğana kadar anneden geçiyor robotla Doğan bebek ***** olur net yani
Onu da yapar millet çığrından çıkmış
Valla ben kac yıldır hamile kalıp doguramiyorum robot kalirsa helal olsun derimmm:))))))
Allah en yakın zamanda nasıl etsin inşallah
Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Bir yonden bakarsak rahim yapisi uygun olmayan kadinlarda anne olabilcek yada tasiyici anne yerine robot sanki daha mantikli diger yonden bakarsak anneden sadece kan besin almiyor ki bebek sevgide aliyor annenin duygularinida hissediyor o nasil olcak degisik birsey
Bize haksızlıktasidik hep
Ama cok sükür biz hamile kalabildik bazi kadinlarin rahmi dogustan olmuyormus yada kucukmuz bebegi tasimak.icin onlar icin guzel bence
Benim buyuk teyzemin yok işte rahmi
1,473,057 soru
24,119,685 cevap
333,407 kullanıcı