Kızlar gardrops uygulamasından satış yapan var mı aranızda?
Şimdi ben ordan beşik almak istiyorum ama alıcı koruma ücreti fazla çıkıyor beşik 4500.
Satıcı beşiği 1000 TL gösterse ben kalanı onun kartına havale ile göndersem olur mu
Kargoda desiden dolayı sıkıntı çıkar mı 12-13 kilo bir beşik
Beşik bu Elele marka
Bunun yerine sıfır alsan daha iyi değil mi
Stokta yok aylardır stok bekliyorum. Özellikle bu modeli almak istedim. Bu alacağım da zaten sıfırdan farkı yok kadının bebeği içinde yatmadığı için bunu satıp Park beşik alcak garantisi falan her şeyi duruyor.
Anladım cnm .bir yorumunu gördüm samimi diye kargoda kırılma ihtimali olur gönderebilirse otobüsle gönderse bir günde gelir en zindan daha saglam
Satıcı kabul ederse yapabilirsiniz öyle ama beşikte sorun varsa iade de eksik ödeme alırsın
Satıcıyla dolap uygulamasında tanıştık bayağı samimi biri. Bana en uyguna göndermek için elinden geleni yapıyor kadın sağolsun. Beşiğin videolarını hepsini attı. O durumda geri gönderir parayı eminim. Ama kargo beşiği kabul eder değil mi
Eder diye biliyorum canım
Evet çıkar, satıcıya yatan paradan keserler. Satıcı ile konuşup, otobüsle şehrinize göndersin. Muavine bie miltar parar verirsiniz sadece
satıcıyla konuş, mesajlaşma var orada
Görsel paylasirmisin
Yorumlara attım şimdi
Cnm nasıl bı beşik modeli ,bende satıyorum da
Bundan aynisi bendede var bende satacağım artık 7 aya kadar kullandim bebegim artik done done uyumak istiyor 1 seneye yaza kadar idareden park besik alacagim sonra odasına yatircam..
Bu arada kadına elden ödeme yaparsan vazgeçerse ne olcak yada guvenilirmi ödeme atarsan açıklama kısmına mutlaka yazan ibanda
1,492,924 soru
24,393,293 cevap
349,462 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın