+2 oy
222 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,403 puan) tarafından

Kızlar gardrops uygulamasından satış yapan var mı aranızda?

Şimdi ben ordan beşik almak istiyorum ama alıcı koruma ücreti fazla çıkıyor beşik 4500.

Satıcı beşiği 1000 TL gösterse ben kalanı onun kartına havale ile göndersem olur mu

Kargoda desiden dolayı sıkıntı çıkar mı 12-13 kilo bir beşik

8 Cevaplar

0 oy
önce (4,403 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

image

Beşik bu Elele marka     

-Reklam-
+2 oy
önce (7,201 puan) tarafından

Bunun yerine sıfır alsan daha iyi değil mi

Stokta yok aylardır stok bekliyorum. Özellikle bu modeli almak istedim. Bu alacağım da zaten sıfırdan farkı yok kadının bebeği içinde yatmadığı için bunu satıp Park beşik alcak garantisi falan her şeyi duruyor.

önce (7,201 puan) tarafından

Anladım cnm .bir yorumunu gördüm samimi diye kargoda kırılma ihtimali olur gönderebilirse otobüsle gönderse bir günde gelir en zindan daha saglam

+2 oy
önce (368 puan) tarafından

Satıcı kabul ederse yapabilirsiniz öyle ama beşikte sorun varsa iade de eksik ödeme alırsın 

Satıcıyla dolap uygulamasında tanıştık bayağı samimi biri. Bana en uyguna göndermek için elinden geleni yapıyor kadın sağolsun. Beşiğin videolarını hepsini attı. O durumda geri gönderir parayı eminim. Ama kargo beşiği kabul eder değil mi

önce (368 puan) tarafından

Eder diye biliyorum canım 

+2 oy
önce (4,240 puan) tarafından

Evet çıkar, satıcıya yatan paradan keserler. Satıcı ile konuşup, otobüsle şehrinize göndersin. Muavine bie miltar parar verirsiniz sadece

+1 oy
önce (5,083 puan) tarafından

satıcıyla konuş, mesajlaşma var orada

+1 oy
önce (141 puan) tarafından

Görsel paylasirmisin

önce tarafından düzenlendi

Yorumlara attım şimdi

+1 oy
önce (833 puan) tarafından

Cnm nasıl bı beşik modeli ,bende satıyorum da 

Yorumlara attım şimdi

0 oy
önce (3,631 puan) tarafından

Bundan aynisi bendede var bende satacağım artık 7 aya kadar kullandim bebegim artik done done uyumak istiyor 1 seneye yaza kadar idareden park besik alacagim sonra odasına yatircam..

Bu arada kadına elden ödeme yaparsan vazgeçerse ne olcak yada guvenilirmi ödeme atarsan açıklama kısmına mutlaka yazan ibanda 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 280 göst.
0 oy
4 cevap 158 göst.
29 Ağustos 2024 Moda kategorisinde sweet rainbow (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 509 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
14 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zeynosss (13,440 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,200 soru

24,121,628 cevap

333,500 kullanıcı

...