Kızlar evimi boyatıcam bahçe kat tütsü rengidir şimdi bir ton daha gri mi yapsam yoksa açık renk mi yada güzel bir renk önerecek var mı
@Demet bulut bu arkadaş işin pir'i ondan bilgi alabilirsin 😂😂
Teşekkürler
Ondan akıl alırsa usta aç kalmazmi☺️
😂😂 gerçi o da bizden akıl istiyorduu 😂
☺️
Bende bahçe katındayım normalde sarımsı bir renk yapmak istemiştik ama karışım yaparken hafiften pembe gibi olmuş beyaz gibi görünüyor aslında ama dikkatli bakınca çok ince pembelik var güzel duruyor yani hangi rengi karıştırdılar bilmiyorum ama içine
Hmm gri tonları gibi düşünüyorum tütsünün bir ton koyusınu istiyordum boyacı evini kapatır dedi bilemedim
Yani karanlık olmasın istiyosan beyaza yakın bi renk daha iyi olacaktır krem rengi vs
Kum beyazı önerdi aslında ama çok mu açık bejimsi gri de düşünüyorum
Aydınlık olur evin açık renkten zarar gelmez bence diğer türlü koyu renkler çok boğar evi sende daralırsın bi süre sonra
Evet öyle yapmayı düşünüyorum
Biz griye boyadık beyaz kapılar çok yakıştı
Evet bu renktede aklım kalmıştı çok güzel durmuş aydınlık mı ben zemin kattayım nasıl durur acaba
Bende 1. Kattayım kapatır diye düşündüm ama kapatmadı. Ayriyeten LED ve Spor tavan yaptık belkide ondan dolayı karanlık olmadı.
Kapılarınız ne renk
Olabilir fazla ışıktan dolayı da kapatmaz beyaz kapılar kum beyazı çok öneriliyor ama çok mu beyaz olur diyorum
Tavanla aynı renkte olmasın ya
Evet biraz öyle olacak gibi
1,487,541 soru
24,317,404 cevap
345,138 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın