Bugün ki rotamız hatay kızlar hatayda nereler gezilir neler yenir yardimci olur musunuz?💙
@Kahvelihuzur Esross gel canım bı Hatayli olarak 🌸❤️İyi gezmeler canım 😀
Geldimmm 🩷🩷🩷🩷
Hoşgeldin hoşgeldin 🌸 🌸
Ne yazık ki çok biryerimiz kalmadı ama hala çok güzel yerlerde yok değil
Merkezde mi olacaksınız
Arsuz , Samandağ , İskenderun civarı mı
Tepsi et yemeden gitmeyin , Antakya köfte .humus bunlar fav ve tabiki künefe
Enkaz zaten canım yıkılmaya daha yeni başlayan bekleyen binalar var daha
Gittik geri hemen kaçtık pişman olduk gittiğimize doğrusu canım Allah yardım etsin orada yaşayanlara cok fena toz ablukası var
Merkez ne yazık ki öyle ben tam olarak orda yaşıyorum ama sorsan bizden iyisi yok görmeyen anlamıyor
Allah yardımcınız olsun. insan yaşadığı yeri terk edip gidemiyor da...
adana o kadar hasar almadı depremden, sadece depremde 14 bina yıkıldı. hala hasarlı binaların yıkımı bitmedi ama üstelik bir koruma da yok, millet binaların altına araba parkediyor, altında çocuklar oynuyor falan🤦🏼♀️
bugün gördüm şehrin bilmem kaç km ötesine toki yapıyorlar, haka inşaat ama bazıları gidip oturmuş. başka çareleri yok.
işte adana böyle, asıl yıkımın olduğu yerleri düşünemiyorum bile
Amin kuzum inşallah ha demeye nasıl bırakıp gidesim eşim çok dedi Erzurum'a geri dönelim diye ama gönlüm razı değil oralara gitmeye Antakya ilçelere göre daha kötü durumda annemler ilçede orda yıkılacak kalmadı herkes yerleşti çok şükür ama burası baya sürecek gibi gözünün aldığı yer inşaat şehrin içinde giderken sanki şantiyede geziyor gibiyiz umudumuz var düzelecek inşallah malesef inatçı ev sahipleri yüzünden o evler hala bekliyor tehlike saçıyor
dün bir video gördüm, gezilecek yer kalmamış antakyada
harbiye şelalesi
samada- sahili, titus tünelleri
antakya merkezde saint pierre, müze otel
ermeni köyü buralara gidebilirsiniz
Kactik direk ya duramadik cok fazla toz toprak vardi hasta olur insan orada 10 dakika yürürse Allah yardim etsin oradakilere
ve 2.5 sene geçti hala böyle olması çok acı verici. biz senede 1-2 muhakkak giderdik antakyaya değişiklik olsun, bi yemek yiyelim diye. durum içler acısı, o videoyu gördükten sonra eşim de dedi bi 10 senesi var🤦🏼♀️
Arsuza gitmenizi tavsiye ederim birde samandağ tarafı orada koylar var gidin harika eskisi gibi birşeylerimiz yok ama depremden dolayı ama yine dedikleri gibi inandığımız gibi küllerinden yeniden doğacak şimdiden iyi gezmeler iskenderun da sahil de kapalı yeni yapılıyor buraya gelirseniz karaağaç sahili tarafını gezersiniz bilginiz olsun
Hatay merkeze gittik pişman olduk geri hemen kaçtık canım çok feci toz vardı her yer karışık idi
Hala enkaz kalıntıları toparlanıyo yeni evler yapılıyo Depremden önce gelmeliydiniz o zaman harikaydı hatay ve tüm çevre illeri kısmet artık toplansın da gerisi kolay
1,493,043 soru
24,395,312 cevap
349,704 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın