+2 oy
186 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,596 puan) tarafından

Kızlar yarın için bir şey diyen olmadı sadece okula gideceğimizi biliyorum yani. Ben sadece suluk alcam yanımıza sonrası orda açıklanılır diye düşündüm siz neler yapıyorsunuz? 1. Sınıfa başlayacağız.

4 Cevaplar

+2 oy
önce (9,875 puan) tarafından

Çarşamba Veli tanışması Perşembe cuma uyum günleri bizim okulda böyleymiş yarın gitmicez ev terliği suluk alman yeterli bence 

önce (2,596 puan) tarafından

Bizim oğlan birinci sınıf canım belirtmemişim o kısmı. Yani okul sayfasında pazartesi başlayacak yazıyor işte 

önce (9,875 puan) tarafından

Yazmayınca anaokulu sandım 🙈

Aklımdan çıkmış canım benim hatam 🥴

-Reklam-
+2 oy
önce (3,484 puan) tarafından

Bizede pazartesi gelemeyin dendi bakalım 

Anasınıfı mı canım

Bende 2 side var kuzum oglum 1. Sinif kizim anasinifi 😩

Ohhhhh bu sene çok maceralı geçecek desene Allah şimdiden kolaylık versin canım 

Hemde nasil maceralı olacak 😅

Hepimize de kolaylık ve akıl sağlığımızı korumamızı diliyorum 🙈

+2 oy
önce (1,085 puan) tarafından

Sizde yarinmi basliyor okul?.benimde oglum 1ci sinifa gidecek 15baslayacak

Evet canım ayın 1 i uyum haftası yazıyor ve 8 Eylülde de okul başlıyormuş zaten.

Bizde hep 15eylul basliyor.Hayirli olsun guzel okusunlar.Benimde oglum 15i gidecek birinci sinifa bende okul kiyafetlerini kirtasiye hepsini aldim

Sizin için de hayırlı olsun canım Rabbim hepsine de zihin açıklığı versin. Oh maşallah her şeyini halletmişsin bakalım ben henüz bir kalem bile almadım bu sene için bu hafta içi hallederiz listeye göre inşallah 

Hall edersiz inaAllah.Tesekur ederim canim saglikla okusunlar insaAllah 

+1 oy
önce (2,641 puan) tarafından

Ben daha hiçbir şey almadım. Bugün alışveriş yaparız diye düşünüyordum eşimin gitmesi gereken iki düğün varmış😒 gitti yok evde. Pazartesi nakil yapacağız oğlumu nakil işlemi ne kadar sürüyor bilmiyorum ondan sonra forma vs alınacak. Uyum haftasında forma ile gitmeye gerek olmaz sanırım. Artık alışverişi de okuldan istenilen şeyler gönderilince yaparız. 

Aynen canım sıkma canını ben de bir kalem bile almadım henüz; anca hafta içi liste ile hepsimi bir alırız inşallah 

önce (2,641 puan) tarafından

Evet liste gelince hepsini birlikte alırız artık çanta beslenme suluk filan alırız hepsini. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 257 göst.
0 oy
12 cevap 426 göst.
17 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sinem_A (136 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 66 göst.
+3 oy
3 cevap 83 göst.
2 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,251 soru

24,122,346 cevap

333,549 kullanıcı

...