3 yasında kızım heryeri ciziyor gormuyorum yaparken uyarıyorum gene aynı kalemleri toplasam abisi var ugrasıyolar yani yazarak cizerek ogreniyolar siz neler yapıyorsunuz bu konuda merak ettim kızlar ;)
Ben yanına oturmadan asla kalem ve boya vermiyorum. Kızım bazen çok isteyince, küçüğü mama sandalyesine koyuyorum, öyle veriyorum. Yoksa evde 2 Picasso, her yer özel tasarım olurdu.
Kendi odasında istediği yeri çizebilir karışmıyorum, duvarları adeta sanat eseri :) ama diğer odalara kalem boya taşımıyoruz.
3 yaşından önce vermeye baslamistim kalem ve basinda durup cizim yapmasına izin verdim karaladım ona 2 3 ayrı defter yaptık istediği gibi karaladı şimdi 4 yas dolacak çok güzel boyamalar yapıyor seviyor boyama yapmayi
4.5 yaşında kızım daha 1 kere cizmemistir. Eline kalem kağıt kitap verip boya veririm yanına oturur boyatirdim şimdi kendi kendine boyuyor. Alistirmakla mi alakalı huyu mu bilmem
Bencede alistirmakla alkalidir bende 2 yaşlarında fln boyama kitabı boya fln almıştım şimdi 4 yaşında kitap dışında bir yeri asla cizmez acaba geç alınca kalemi heryeri cizesimi geliyor huylu insan cozemiyor ama
Benimki de 2 yaşında kaşla göz arasında koltuğun her yerini kırmızıya boyamış bugünde meyve suyu kutusunu olduğu gibi dökmüş,koltuk hali yıkama Makinesi almıştım oturdum temizledim yapacak bişi yok daha bir güzel temiz oldu 😄😄 bişi olmaz ya başkasının evini kirletmedigi sürece kendi evinde kalem kağıt oynasın
Daha geçen sildim bütün duvarları şimdi yine dolap kapı duvar çizik her yer ne ara yapıyor anlamıyorum ki
Topladm tablet aldm yazı için .sulu boya aldm sadece yanımda yapabilir
Boyaları posette duruyor acip bakmaz ben olmadan mutfak masasinda ya da balkonda ikimiz yapiyoruz
Benm kız 5 yaşına girecek Ocak ayında oda her yeri çiziyor karaliyor.adini soyadını ogrettil okulda tanışın diye almış tahta kalemini duvara kocaman AMİNE yazmış burası benm odam yazbilirim dedi😂
Valla 3yasında bir oğlum var 7 yasında da bi kızım var benim evin duvarları oğlumun resim defteri oldu boya da tutmıyor üzerine bi şekilde yapıyor duvarlar oğlumun şaheseri elimde elleme diyor nasıl olsa her yer kalem boya izi yapsın bir ara hallederiz diyor evin rengi beyaz degiştirmeyi düşünüyoruz oğlum sağolsun 🤣🤣🤣🤣
1,473,588 soru
24,126,882 cevap
333,792 kullanıcı