+2 oy
264 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,641 puan) tarafından

Oğlum 1.sınıfa başlayacak forma alacağım ama herşeyden iki tane alsam çok mu olur ihtiyaç olursa mı alayım. Karar veremedim. Yani birini yıkar birini giydiririm diye düşündüm. Erkek çocuk malum çok kirletir üzerini anaokuluna giderken hemen her gün farklı giydiriyordum çünkü. Bir de anaokulu çantası var resimdekinin aynısı yeterli olur mu sizce yoksa yenisini almalı mı? 

image

11 Cevaplar

+1 oy
önce (11,284 puan) tarafından

1. Sınıf için çanta Küçük olur 

Forma da iki tane bence bide yıkanınca kurumama durumu var 

önce (2,641 puan) tarafından

Bende çanta için aynı fikirdeyim eşim çantası var diye tutturmuş durumda 😀 teşekkür ederim yorumunuz için. 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,336 puan) tarafından

Mantıklı canım bende okul formasını iki tane aldım.kirlenme durumu olucak muhakkak.beslenme kutusu, suluk ,beslenme örtüsü hep iki tane aldım.sadece çanta bir tane yeterli.

Çantası Küçük gelir ilkokul çantası alsan iyi olur💕

+1

Teşekkür ederim yorumunuz için. Bende çanta için aynı fikirdeyim eşim çantası var diyip duruyor bunu mu kastediyor benim bilmediğim başka bir çanta mi biliyor bilemiyorum 😆

önce (1,336 puan) tarafından

Bunu diyorsa söyle 😁çocuk ilkokula başlıyor de.

Başka varsa da yerini söylesin 😄

+1

Söyleyeceğim zaten 😆

+1 oy
önce (15,848 puan) tarafından

Arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla hepsinin 2 forması var çocukların ve çantaları da büyük bu ufak 

Teşekkür ederim yorumunuz için. 

0 oy
önce (100 puan) tarafından

Pantolon iki tane uzun kolluda iki tane olursa rahat edersin çanta Küçük duruyor ama iş görür yani zaten çok dolu olmuyo birinci sınıf olmadı ikinci dönem alabilirsiniz 

Yani sizin düşünceniz de mantıklı yeterli gelmezse de alınabilir çanta daha sonra. 

önce (100 puan) tarafından
+1

Bazı öğretmenler çocuklar küçük olduğu için kitap vs okulda bırakıyor yeter yani zaten ozaman gerek gorurseniz alınabilir ama pantolon ve uzun üst kirletiyorlar hemen

Teşekkür ederim

0 oy
önce (660 puan) tarafından

Burda senin aracıliginla şunu söylemek istiyorum ilkokul çocuğunuza bu tarz fanatik şeyler almayın sonra başka takımi fanatik tutan bir çocuk dovebilir ya da zorbalayabilir  benim çocuğum 1. Sınıfa başlayacak asla takım tutmaz bilmez

Anaokulu çantasıydı sizin dediğinize göre sadece takım değil başka şeyler içinde sevmeyen zorbalayabilir birbirini. Uzaylı alsam dinazor seven kötüler dinazorlar alsam arabalı seven zorbalar. Bilemedim yani siz nasıl bir çanta aldınız düz renk mi üzerinde hiç bir baskı bulunmayan birşey mi

Coral high e bakabilirsin ilkokul çocukları malesef çok acımasız olabiliyorlar benim çocuğum da bire başlayacak inşallah kazasız belasız atlatırız 

Maalesef çocuklar genel olarak acımasızlar

0 oy

Ben ² uzunkol ² de kisakol ² pantolon aldım forma 

Teşekkür ederim bende o şekil yapacağım herkes öyle söylemiş 

0 oy
önce (4,752 puan) tarafından

Forma için 2 eşofman alti tarzinda aldim, 2 normal pantolon tarzinda. 3 er uzun kol ve 3 er tisort aldim. Siyah beyaz formalarimiz, illa ki ustune filan dokerse surekli yikama kurutmayla ugrasmak istemedim, hazirda olmasi rahatlik olur ama tabi bende acemiyim bakacaz yasayarak :) orta boy canta, suluk ve beslenme cantasi aldik heyecanliyiz

Bende bir an önce almak istiyorum ama nakil alacağız daha o netleşmeden alamıyorum. Şimdi havalar sıcak kurumada şirin olmaz ama kışın gerek olabilir iki üç forma. Sizin beyazmis daha çabuk kirlenir.. Bizim koyu yeşil ve krem tonlari

0 oy
önce (3,739 puan) tarafından

Şuanlık 1er adet aldım duruma göre güncellerim, mavi önlük giyerkende herkesin 2 adet olduğunu düşünmüyorum :) fazla kasmayın 

Şimdi benimde aklımdan bu geçti biz mavi önlük giyerken annelerimiz nasıl yapıyordu tek önlükle diye 😀 ama biz daha akıllı çocuklardık sanki korkardık üstümüzü kirletmeye annemiz kızacak diye. Şimdi çocukları korku ile büyütmediğimiz için rahatlar kirlenirse annem yıkar diyor 😀

0 oy
önce (18,568 puan) tarafından

1 er tane aldım forma hiç yedekli almak aklıma gelmedi.. ihtiyaç olursa gider alırız. Çanta da ilkokul için küçük bence..

Teşekkür ederim yorumunuz için

0 oy
önce (220 puan) tarafından

Ben şimdilik 1 uzun kollu 1 kısa kollu aldım ama yine alırım gibi duruyor... Pantalon 2 tane aldım ama... Çantada küçük gelir..

0 oy
önce (77 puan) tarafından

Evde okul kitapladı büyüklüğünde kitap varsa dene önce boyutuna göre sığacakmı 2 3 tane koyınca kapanıcakmı 

Bence beslenme çantadına ayrı para verileceğine 

Takım şeklinde alınabilirk

Bide defterlere uyumlu olmayınca çanta kapatmak için zorlayacaksınız buda defterleri yıpratıyor çocuk fermuarı açıp kapatırlen defterler yırtılıyor vs 

Evet bu açıdan düşünmemiştim haklısınız

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 91 göst.
0 oy
4 cevap 181 göst.
+1 oy
3 cevap 148 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde eylul_ (2,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.