+3 oy
322 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,789 puan) tarafından

Gece kaçta yatıyorsunuz çocuklar yatınca kendinize vakit ayırıyor musunuz sabah çok erken kalkıyorlar bı düzen oluşmadi bende

13 Cevaplar

+2 oy
önce (246 puan) tarafından

Akşam 10.30 da uyur gezmedeysek saat uzar biraz daha sabah 10.20 gibi kalkar öğlen 1 buçukta uyur 3.30 da kalkar bu şekilde 🤗

önce (1,789 puan) tarafından

masaAllah canım ya darısı bize inşaallah 

-Reklam-
+2 oy
önce (517 puan) tarafından

Çocugum 9da uyur o saatten sonra keyif benimdir bende 02.00de yatar 07.00 08.00 arası kalkarım oğlumda o saatlerde kalkar gün içinde oğlum eğitimde ordan çıkınca sporda sonra babasıyla bana oldukça fazla vakit kalıyor hatta sıkılıyorumda

önce (4,771 puan) tarafından

2 de uyuyup 7 de kalkınca dinç oluyor musunuz ben 00de uyumam lazım en geç 7 de uykumu almış olmak için 

önce (517 puan) tarafından

Bünyem alışmış uykumu alamasam bile otomatikman kalkıyorum birde benim bi özelliğim var bi kere uyandım mı bidaha uykuya dalamıyorum lohusalıgımda bile böyleydim

Ay bende öyleyim o kadar kötü bir şey ki tekrar uyuyamamak

+2 oy
önce (14,574 puan) tarafından

Sağlıkla büyütün 🙂

Biz çocuklardan önce de geç yattık geç kalkıyorduk iş yaşam her şey ona göre idi

Kızım doğduğunda ilk başta o tek çocukken yedide yatırıp yedide kaldırıyordum sabah

Kardeşi olduktan sonra durumlar değişti tabi büyüdükçe

İkisi de bize ayak uydurdular akşam 12.01 civarında uyurlar en geç

Sabah da 10:11 civarı kalkarlar

Eşim dükkanı kapatıp geliyor bir civarında çocuklar uyumuş oluyor bazen uyanık oluyorlar çok nadir o gelince beraber vakit geçiriyoruz dörde kadar

Her gün böyle

Teşekkür ederim canım hepimiz İnsaAllah ay bizim düzen hiç öyle değil 

önce (14,574 puan) tarafından

Herkesin yaşam tarzı iş durumu aile düzsni farklı 🌸

+2 oy

7 7.3 gibi uyanıyorlar aksam 19.30 20.00 gibi uyuyorlar. Çok şükür artık akşamları 3 4 saat kendime ayırabiliyorum.  4 yaşa girecek (3 hafta sonra) ve 14.5 aylık kızlarım. 

önce (1,041 puan) tarafından

Alerji testi yapildi bir cok besine o sekilde diyeti açtik 

O zaman 2 yıl sabredebiliyorsanız, eğer psikolojiniz bozulmuyorsa uykusuzluktan 1 yıl daha dayanın zaten 2 yaşında en geç sütten kesiliyor. Yok benim psikolojim bedenim artık uykusuzluğu kaldırmıyor, bedenen çok yıprandım artık emzirmek bana keyif değil ama eziyet gibi geliyorsa (aynı şeyleri yaşadım ilk kızımda) o zaman 2 3 ay daha dayanın sonra sütten kesin. 

Benim ilk kızım sizin kızınız kadar olmasada geceleri sık emmek için uyanıyordu. O da gerçekten emmiyordu ağzını açıp memeyi tutuyordu yani açlıktan değil alışkanlıktan uyanıyordu. Aylardır artık emzirmekten keyif almıyordum eziyete dönüşmüştü ve 20 aylıkken sütten kestim. Sonra dünyalar benim oldu :) uykusu düzeldi. Bende doğumdan sonra ilk defa 20 ay sonra kesintisiz uyuyabildim. Bence annenin psikolojikmen kendini iyi hissetmesi her şeyden daha önemli. Illa 2 sene emzirilecek diye bir şey yok. 

Yok şu an zaten emzirmeyi Kesemem zaten Alerjik bir bebekti bu kadar sabrettim aç kaldım aylarca onu emzirmek için daha yeni alerjisi geçti gündüz emziririm ama gece beslenmesine kesmek istiyorum başaracağım bilmiyorum çünkü ben zaten migren hastasıyım bazen bir gece boyunca sadece bir saat uykuya dalabildiğin bazen 2 saatte alabildiğim oluyor en fazla Dün mesela migrenim fena tuttu kustum fenalaştım zannettim ölüyorum İlaçlar fayda etmedi kızıma eşim baktı öyle birazcık yattım uykusuzluk mahvediyor

O zaman gece emzirmesini kesin sadece. Zaten 6 aydan sonra önerilmiyor

Aynen insallah başaririm

+2 oy
önce (1,597 puan) tarafından

4 yaşında kızım aksam en geç 9 da uyumuş oluyor gerisi kendime vakit bolcana kalıyor canım sabahta 7 8 arasi uyanıyor işte 

masaAllah canım 

+2 oy
önce (2,650 puan) tarafından

Çocukları yatırınca pertim çıkıyor zaten en fazla tuvalete girip dişimi fırçalayacak kadar vakit ayıra biliyorum kendime 😆

+2 oy
önce (5,888 puan) tarafından

Rahatça tuvalete gidersem şükredip her gün duş alabilirsem mutluluk krizine falan giriyorum 12 gibi yatıp 7 gibi kalkarım

Peki deliksiz mi uyuyor gecede sürekli kalkıyor oğlum o yüzden uykumu alamıyorum 

önce (5,888 puan) tarafından

Ben deliksiz uykunun ne olduğunu 4 sene önce unuttum genellikle saat başı şansliysam iki saatte bir loto bana vurduysa 3 saat uyurum 

+2 oy
önce (4,331 puan) tarafından

Akşam 8 de yatırmış oluyorum sabah 7 gibi uyanıyor ama sabaha kadar da 5 kez kalkıyor maalesef 14 aylık 

0 oy
önce (129 puan) tarafından

En geç bebeğim yatıyor o yattimi gerisi kendi yatiyo zaten o yatınca bende çay icmezsem gunun yorgunluğu gecmiyor 

0 oy
önce (1,860 puan) tarafından

Biri 21 diğeri 9 aylık, akşam 10 gibi zorla uyuyorlar. Bir şey kaçıracağız korkusuyla gözlerini kapatmıyorlar. Gece uyku terörü dedikleri şey yüzünden devamlı ağlayarak uyanıyorlar 3-5 kez. Sabah 7 dedin mi ayaktalar. 

0 oy
önce (5,891 puan) tarafından

Benim cocuklarim bebeklikten beri (buyugu 7 kucugu 2 yasinda) en gec 10da uyumus olurlar. Yazin site bahcesine iniyoruz komsularla bazen esimle balkonda oturuyoruz. Sabah erken kalkiyolar 7 8 gibi ama bende kucuklugumden beri hep erken yatip erken kalkan biriydim. O yuzden sabah kalkmalari cok koymuyo.

0 oy
önce (5,233 puan) tarafından

6buçukta kalkıyor küçük olan bazen 7yi biraz geçiriyor. Valla akşam onlar uyuduktan sonra bazen benim de direkt yatasım geliyor. 11 aylık olan gece çok kalkıyor. 

0 oy
önce (85 puan) tarafından

Akşam erken 12 de uyuyor ne yaparsam yapım sabah 9 gibi kalkar çık zor 

En azından akşam 12 değilde 9 10 gibi uyusa harika olucak 

Çünki ben kaçta yatarsam yatıyım yada gece uyuyayım uyumayayım 7 8 gibi kalkıyorum 

Gündüz uykusuna ihtiyaç duyuyorum 31 haftalık hamileyim 

Ama benimki gündüz asla uyumuyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 289 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 254 göst.
+1 oy
16 cevap 421 göst.
0 oy
10 cevap 381 göst.
21 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ozlem4141 (770 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,585 soru

24,126,853 cevap

333,792 kullanıcı

...