Kızlar ay sonu kizim 4 yas doldurcak oğlumda Kasım 4 te 1 yas olcak ikisini 4 kasımda yapmayı planlıyorum bir büyük pasta alıp bir tarafı pembe bir tarafı mavi yanına atıştırmalık kendim yaparım sizce nasıl olur iki kere uğraşmak istemiyorum çünkü
Ben çocuk olsaydım istemezdim şahsen her gün birine özel birine ait sonuçta
Kalabalık yapalım diye düşündük nerden baksan 30 35 kisi oluruz o yüzden böyle düşündüm kızıma ilk bir yas doğum gününde de kalabalık yapmıştım 35 kişilik pasta yaptirmistim
Biri Eylül sonu diğeri Kasım başı ben ayrı ayrı kutlarım ama sen büyük bi kutlama yapacak mısın bilmem ben eşim ve çocuklarımla kutluyorum
Kalabalık olcaz canim 30 35 kişi filan
Bence güzel olur .
Ya çünkü kalabalık olcaz 30 35 kişi iki kere aynı kalabalığın temizliği filan çok zor gelcek bana
1 yaş en özeli bana göre ben olsam ayrı yapardım çok yakın değil aralarıda
Kızıma yapmıştım canim 1 yas ama kalabalık 35 kişiyle filan şimdi yine o civarda olcak ama iki kere benim için zor olcak canim
Eyerki buyuk kutlayacaksam misafirlerim olacaksa bir kutlardim amma aile icise ayri ayri
30 35 kişi olcaz canim aileyle değil anneannesi dedesi babaannesi amcaları hataları dayısı kuzenleri derken kalabalık olcaz
O zaman ben bir yapardim cunki misafirlerede eziyet olmasin 2defa yakin zamanda gelmek
Evet annem yaklaşık 45 dklik yoldan gelcek abim 1 saatlik kayinvalidemler aynı köydeyim ama yine yaya 20 dkyi buluyor gelmeleri zor olcak
İlerleyen yaşları bir yapsanız olabilir ama 1 yaşi ben olsam yapmazdım.
Buyuk bir şey yapmayı planladık 30 35 kişilik iki kere o kadar kişiyi topla temizliği hazırlığı çok zor olcak canim
1.yi büyük yapın 2.yi kendi aranızda yapın ama herkesin ki kendine özel olsun
İkinci ilk doğum günü olcak canim
Tamam canım ilkini kendi aranızda yapın olmazsa
Ben olsam istemezdim uğraşın ne olacak
Canim birinci olarak maddiyat zor olcak ikinci olarak temizlik zor canim
Maddiyat konusunda haklısınız o zaman 1 yaş doğum günü yapın o daha önemli oluyor ilk yaş 4 yaşındaki çocuğunuzun 1 yasinda doğum gününü yapmissaniz tabi
1 yaş konsepti ve 4 yaşı yan yana aralıklı yapın fotograflarda ayrı çekin olur
Ya iki pasta yaptircam ikisinin pastası ayrı olacak bakacağız artık biii
Bir yaşındaki anlamaz o yüzden büyük olana göre hareket etmelisin onun gününde yapmanı tavsiye ederim ikisini bir
Bakalım canim bii nasıl ayarlayabilirsek
Asla doğru değil doğum günü en özel gundur o gün dünyaya gelmiştir insan ben uygun bulmuyorum maddi olarak zor durumdaysaniz da bir kek yapin üstüne bir mum dikin ama beraber kutlamayin herkes hediyeyi dgogum günü çocuğuna alsın
Canim yine hediyeler ikisine ayrı ayrı alınır zaten benim yardımcı olcak olanında yo iki tane ondan bana zor olcak
Benim Bebek 22 Eylül abisi 24 Eylül aralarinda bı gün var yapardım yani maksat çocuklar mutlu olsun sizde kalabalık aile arkadaş bı arada olmak degilmi amaç yapın bencede
Bende oyke dusundum
Benimde biri ekim biri kasım dogumlu 3 senedir beraber kutluyorum beraber kutlamak mantıklı bide kalabalıksınız ayrı ayrı hic gerek yok
İki doğum günü için maddiyat ve yine toplanmak zor olcak canı köydeyim birde
Hic gerek yok kasımda yap bende kasımda yapıyorum ikisini bir bizde kalabalıgız iki kere yapmak mantıksız ve yorucu hemde maddiyatta var tabi
Aynen öyle canım birde ailem uzakta gelip gidemiyorlar
Ben ikisini bir yaptım ama artık ayrı yapacağım
Anladım canim
Kızım ile oğlum aynı ayda doğdular, 2 hafta ara var. Ben ayrı ayrı kutladım. Fakat biz bizeydik, kalabalık yoktu.
Biz kalabalık olcaz canim
Ben yapmam canım
Ayrı ayrı yaparım
Çok fazla bisey yapmana gerek yok ki
Bi de aralarında yasta var
Bence her çocuk için özel anı olmalı bu günler
Ben birlik kutlamam şahsen
Canim ailem uzakta o yüzden de oyke yapmak istedim arasa 1 saatlik yol var
Hee anladım canım o zaman başka
Bizimkiler yakın mesela
O zaman sen öyle yap ikramliklari fazla yap süsünu püsunu güzel yap resim video çektir güzel bi anı olsun
Oyle düşündüm bende
1,474,295 soru
24,137,201 cevap
334,360 kullanıcı