Yaklaşık bir saat önce uyandı. Su istiyor mutfağa gidiyoruz içiyor sonra yatak odasina gidiyoruz biraz süt içiyor biraz uzanıyor sonra tekrar su istiyor tekrar mutfak sonra armut görüyor veriyorum salona geçiyoruz armudu yiyor sonra tekrar süt istiyor sonra tekrar su istiyor sonra uzanıyor uyumuyor tekrar su istiyor...***** gibi ben dolanıyorum evde gözümden uyku akıyor bu annelik çok zor 😀
Benim kız da bugün akşam 10 da uyudu tekrar 12 de geri kalktı. Saat gecenin 3 ü hâlâ uyumadı benim gözlerimden uyku akıyor. Ayakta zor duruyorum.
Benimki de on gibi uyudu şimdi hâlâ uyanığız 😖çoktandır yapmıyordu böyle
Ben benim çocukları 9da uyutuyorum sabaha kadar uyuyorlarda bir kendimin uykusuna çare bulamadım 😁
Ah çiçeğim neler neler denedim bay bay night bile içtim yok gelmiyor bu uyku 😁
Çooooooooook kullandım. Papatya çayı, ıhlamur çayı... Bırakın bitki çaylarını, uyku ilacı olarak aldığım ilaç bile işe yaramadı. 🥲 Doktora dahi gittim. Saçma sapan bir kağıt verip gönderdi. Uyumadan önce yapılacaklar ve yapılmayacaklar listsiymiş. 😂 Uyku ilacı etki etmeyen bana tabii ki bu liste de işe yaramazdı. 😂
Hahahahha. Bi kere ben de öyle olmuştum. 😂 Hatta yanımda yatan çocuğumu hemen kucağıma almıştım. Eşim şaşırmıştı noluyo diye. 😂
Sıpraktin şurup iç 24 saat uyursun. Bu arada ben de öyleyim iyi uyuduğum dediğim gece bile 10 defa kalmışımdır. Kızım sağından soluna dönse bile hemen uyanırım ve çok zor uyurum . Uykum çok hafiftir
3 yaşında bir çocuğum olduğu için ağır uyku ilacı da kullanamıyorum maalesef. 🥲
Beterin beteri var canım benim yerimde olsan kafayı yersin herhalde 😂 15 aylık üç buçuk aylık ve 4,5 yaş senin şu an yazdığın şeyi bana o kadar kolay geldi ki anlatamam keşke benimkiler de sadece armut falan istese gerekirse kasayla soyar koyarım önlerine 😂😂😂😂😂😂 saat fark etmez Yeter ki istedikleri şeyler böyle şeyler olsun ortanca olan acıktığı zaman öyle bir çığlık atıyor ki binayı inletiyor bak sana o kadar diyorum yani 😂
Allah yardımcın olsun sabır versin sana😀
Sütü suyu yatakta tut o zaman neye kaldırır bakalım
yok ikiside oglanin:) zaten isin sacmaligi orda🤣🤣🤣 karar veremedi ne yicegine ikisinden de yedi ikizler burcu🤣🤣
Senin hiç bir yorumunda kavga gürültü de olduğunu görmüyorum ne kadar kendi halinde iyi birisin burda kim kime dumduma🤣 @casperiye11
tesekkur ederim canim :) amannn kendi capimda bir daire cizmisim icinde oyle vakit olduruyorum burda kendimce:)) bazen oluo celalalrndigim ama ben normal bisey yamizimdir biri gelip cok sacma sapan terslerse agzinin payini veiririm de normaldede sakin insanim :)
Ben de öyleyim demi kendi halinde iyi biri az beni de övün 🤣🤣🤣
Valla hiç tersledigini görmedim
Kaç yaşında canım gözümü korkutun öylemi olcam bende ahahahahahhaah
23 aylık:))
2 yaşında bile düzelmiyolar yani :))))
Daha beter olmasınlar da :)
Cnm o uyumamak için bir numara . Benm oğlumda bir ay oldu aynı şeyleri yapıyor süt sonrası süt o yüzden suyu kendimden ayirmam kalkınca bn oda arkamdan geliyor haliyle kaçıyor 😂
Onları uyutmaya çalışırken onlar bizi ayakta uyutuyor bacak kadar boylariyla
1,492,264 soru
24,383,011 cevap
348,874 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın