Üst komşunun son ses şarkı açması sanki bizim evde çalıyo gibi olması normal mi uyarmalı mıyım. Geçen hafta cumartesi de şarkı sesine uyandım. Şimdi de açmış ses kaydı atabilsem atardım buradan
Uyar canm şimdiye kadar uyarmadığın hata
Temizlik yapıyordur bende yaparken açarım müzik çalışıyorsa cumartesi temizlik yapıyordur
Yinede uyarabilirsiniz çocuklar uyanıyor diye
Ben asla kabul etmem biskaç kere yaşadım apart grubuna yastık hemen kestiler sesi diğer komşularımızda yüklendi çünkü herkes rahatsız oluyor ama hiç uğraşasım yoksa oturup dinliyorum bende bazen ahahahah alt komşum 3 çocuklu kadın bazen dertli şarkılar açıyor anlayibilıyrum kadının halini bende owetthink saatimi o saate getiriyorum ahahahhahaha
Şarkı çalsa keşke bizde suan hiltiyle evi yıkıyorlar sanırken. Bitmek bilemeyen işleri var müstakil daha xor
Normal değil ama biseyde yapılamıyor malesef
Yonrtici yokmu soyleyin ya da direk komsununuygun dille uyar.
Benim esim gececi calisiyo asla seste uyuyamaz o yuzden mecbur gunduz temizlik yapamam uyandiktan sonra da yemek cay derken saat 7 de esim ise gidince anca supurge yapabilirim onu da hizli hizli yapiyorum saat 8 8 bucuk gibi olmadan bitirmem lazim cunku oglum uyumadan bitirmem lazim cunku o uyuyasiya saat 10 olur yani en gec 8 bucuga kadar ses yaparim durumum musait olmamasina ramen onu da alti komsumdan izin aldim da o sekilde yapiyorum benim durumumum mecburi muzik acmak nedir
1,481,004 soru
24,231,956 cevap
339,268 kullanıcı