+2 oy
518 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (282 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar. Yakın bir tanıdığımın düğünü var. Ve benim bileziğim biraz az. Böyle çok görürsün istiyorum. Bildiğiniz sahte ama gerçek bilezik gibi duracak modelleri satan yerler var mı? Hani çok dikkatli incelendiğinde belli olacak türden

13 Cevaplar

+14 oy
önce (218 puan) tarafından

Altın ım yoksa yok asla sahte takmam 

Millete gösteriş yapcam dye  heleki asla 

Sana da tavsiyem varsa tak yoksa sahtelerle hic uğraşma 

önce (282 puan) tarafından

Ne bileyim heves ettim. Şimdi oradakilerin kolları dolu dolu olunca kötü hissetmek istemiyorum

önce (599 puan) tarafından

niyeki. mesela celik bileklikler ajdalar var gayette guzel . gumus rengi alti. rengi bronzu bakiri. . illa altin  kullanacam diye bir durum yokki. gumus kolye kupede takarim celik yuzuk bileklikde takarim . geline dugunde sahte bilezik takmaktan bahsetmiyorli. kendisi kendi koluna takacak ister gumus takar ister celik isterse hi milyoncudan uyduruk bileklik takar kendi kendine isterso bincuk takar niye takilmasinki herkes altin mi kullanio. gumus takan. bujitericiden taki alan yokmu hic 🤣🤣 bence bu begenenler dugunde geline taki olarak takacagini dusunmustur

-Reklam-
+6 oy
önce (27,782 puan) tarafından

Ne kadar varsa o kadar takarım sahteliğin lüzumu yok

Teşekkür ederim

+4 oy
önce (9,987 puan) tarafından

Geçenlerde bir yere sormustuk anneme bir bileziğe sahtesine 700 TL para istedi yaziyo üstlerinde altın kaplama diye 

Fiyat olarak makulmüş baya

önce (9,987 puan) tarafından
+1

Al canım ben seni anlıyom milet takarken insan özeniyo kim nerden bilecek sahte olduğunu hiç diğilse içinde kalamaz

Teşekkür ederim

+4 oy
önce (3,801 puan) tarafından

Valla bugün bende gördüm ayırt edilmiyor yani satan yerler var ama ne gerek varki sahte takip hava atmaya degermi 

Hava atmak için değil. Şimdi oradakilerin kolları dolu dolu olacak. Bende heves ettim işte

+4 oy
önce (1,336 puan) tarafından

Bi kere gözden gidersin yapma valla olmayan şeyle tepetaklak olursun

önce (156 puan) tarafından

Aynen öyle biri çıkart bı bakayım dese içinde isim yazıyor yazmayacak ayar yazmayacak .kaç Gr dese ne diyeceksin olmaz ki yani daha kötü duruma düşme bence bide yani okadar para verilirmi sahte bilezige 

Anladım teşekkür ederim

+2 oy
önce (23,516 puan) tarafından

Benim Çelik ajdalar var günlük aksesuar olarak seviyorum onları takıyorum ama düğünlerde genelde gerçekleri takarım ve saatimi başka bişeye gerek yok az da olsa çokta olsa olduğu kadar tak boşver ☺️

Teşekkür ederim

aynen benimde var. millet niye olmaz demis anlamadim. herkes altinmi takio ki. gunus taki alan bukiteriden falan taki toka alan yokmu acaba hic yorumlarda . eltin diye kimseye yutturma gibi bir derdim yok. ki ister gumus alirim ister oazar tezgahindan begendigim takiyi alir kararana kadar kullanirim ister celik alirim ister gercek altin alirim nolcakki yani 

önce (23,516 puan) tarafından

Olur olmaz diye bişey yokta gösteriş için takmam ben sevdiğim için takarım ajdayi da günlük 1 2 tane takarım 

aynen canim takinin gosterisimi olur yahu kimene. bazi kiyafetle yakisir bazisiyla yakismaz  bazen uc dort tane takarim bazen bi tane yeterli bazen bincuk takarim . takinin gosterisi olmazki

+1 oy
önce (1,478 puan) tarafından

Trendyoldan almisti arkadaşım. 

Valla bu devirde altin takmaya korkuyorum hırsızlıktan dolayı.  

Belli oluyor muydu? Teşekkür ederim

önce (1,478 puan) tarafından

Yok, burma bilezik almisti belli değildi 

belli olsa nolcak canim taki takidir . onemli olan sık gorukmesi kiyafetini kombinini tamamlamasi degilmi. millete hu altin bakiiinnn altinlarima catlayinda oatlayin ohhh demek icin takmiyosunki .kiyafetini kombinini tamamlasin şık gozuksin ister gumus olsun ister oazardan alma bileklik boncuk ne farkederki. 

+1 oy
önce (24,099 puan) tarafından

Benim evde çok altın varken bile hepsini takmazdım seyyar kuyumcu gibi dolaşmaya gerek yok.

Günlükte zarif şık takılar düğünlerde de az ve öz takılar daha güzel duruyor 

Anladım teşekkür ederim

+1 oy

Yani altın ve sahte hemen belli oluyor ben görünce anlıyorum mesela Çelik ve altın olduğunu 

önce (5,287 puan) tarafından

Nasıl anlıyorsun? Bana da tarif eder misin:)) Ben küpe olarak paslanmaz çelik alıyorum. Şatafatlı olanlardan değil ama güzel duruyor bozulmuyor rengi bir de 

Çelik parlak altın soluk durur çünkü altının sesi tok 

Çelik takı çok cikar

Hımm teşekkürler:))

+1 oy
önce (5,256 puan) tarafından

illa istiyorsan çelik takabilirsin ama millete gösteriş için falan saçma. hiçbir zaman yarışa girme kimseyle. 

diğünlere dirseklerine kadar bilezikle gitme kadar saçma bir şey yok zaten. 

+1 oy

Altın rengi paslanmaz çelik takılardan al.

+1 oy
önce (6,802 puan) tarafından

Çelik bilezikler var altın görünümlü ayırt edilmiyor alabilirsin ama neden bunu kafana takıyorsun benim bileziğim yok mesela düğünlerde tek takısız benimdir olduğu zamanlar da takmazdım kafama takmam böyle şeyleri

0 oy
önce (1,904 puan) tarafından

Olanida takmam ben kendimi görgüsüz gibi hissediyorum abartıya kaçınca kola bı bileklik yeter bana göre 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 415 göst.
+1 oy
12 cevap 415 göst.
0 oy
5 cevap 387 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,987 puan) tarafından soruldu
+2 oy
52 cevap 3,137 göst.
11 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde gulistaN_18 (3,049 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,473 soru

24,139,913 cevap

334,451 kullanıcı

...