+2 oy
65 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (239 puan) tarafından

Biraz çekip bırakıyor uyanıkken istemiyor uyku da veriyoruz sizin bebekleriniz de öyle mi Philips avent denedik istemedi lansinoh orta akışlı biberon kullanıyoruz onda da öksürüyor çekip birakıyor hızlı mi geliyor acaba diyorum yavaş akışlı mi almalıyım bir tek benim bebeğim mi mama içmiyor 

3 Cevaplar

+2 oy
önce (1,034 puan) tarafından

Benim oğlumda çok yaşadı bu durumu avent yavaş akıtan almıştım düzenlemişti yani bilemiyorum dene herşeyi kafana takma acıkınca en son mecbur alacak mamayı 

önce (239 puan) tarafından

Kilo gerilemesi oluyo

önce (1,034 puan) tarafından

Çok haklısın ama kendini de kahretme o kadar ben cok yaptım zamanında çocuk her şekilde büyüyor inan

5 buçuk ay ek gıdaya başlayacağız onun için 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,024 puan) tarafından

Cok aciktigi anlarda denedin mi yine mi ayni

Mesela en yavas akitanla en hizli akitani ayni gun 2 farkli ogununde acikmisken dene bakalim hangisini daha rahat alacak

Elinde zaten avent lansinoh varmis bide ucuz bizsey al bol akitan her yerde dolu eczanelerde falan bazen pahali seyler degilde basit ucuz seyler cozum oluyor

Bol akitani ağlıyor istemiyor Aptamil verdim ona de öyle yaptı yavaş akışı icermi acaba avkende icmiyo ya

+2 oy
önce (757 puan) tarafından

Bizde de aynı problemi yaşıyoruz. Anne sütü yetmediği için mama da kullan dedi doktor. Zaten emziği  yeni tuttu avent aldım tutmadı en Babysoft tuttu ama biberon kabul etmiyor ,şimdi mamayı da reddetti aptamil aldım bebelac aldım yok içmiyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım Rabbim bizlere kolaylık versin inşallah

önce (2,102 puan) tarafından

Ayni sorun bizde de var kac aylık sizinki 

Ek gıda da rahatlariz inşallah ben uyku da mayistirip veriyorum emzik mama ninni şeklinde ağlayacak gibi oldu mu biberon da emzik ninni sallama

4 gün sonra 6 aylık olacak mamayı alsa içmiyor ya 

Emziği iyi kötü tutuyor uykuda ama biberonla su bile içmiyor @BirPrensesAnnesi ek gıda olarak da yoğurt verdim öğürdü kendi yediğimiz yemekleri tattirinca istiyor ama 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde MinnieMouse (3,076 puan) tarafından soruldu
+3 oy
20 cevap 560 göst.
+1 oy
6 cevap 217 göst.
+2 oy
4 cevap 103 göst.

Kategoriler

1,474,473 soru