+2 oy
326 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,401 puan) tarafından

Kizlar napiyosunuz hayirli gunler 

Hani anlik alan olmamis bugun yine sessiz buralar 

Malum pazar esim gündüzcü bende temizlik yapiyorum cok sukur topladim supurdum sildim camasir serdim supurgemi bosalttim yemegim bile nerdeyse gazir banyo wc ve ufak tefek seyler kaldi bugun baya yetisti ben diyorum yazin degil kisin gunler uzun asil 🤭 cocuk da baya toparlandi atesi yok ara ara bas agrisi tutuyo o zaman agri kesici veriyorum burnu nerdeyse durdu keyfi yerinde hafif sesi bozuk ama oksurugu bugun artti sanirim balgami sokuldugu icin oluyo olsun o da geçer bu kadar olduktan sonra siz nasilsiniz neler yapiyosunuz 

12 Cevaplar

+2 oy
önce (218 puan) tarafından

Boş boş oturyrm evi silip süpürmem lazm tezgahı toplamam banyo WC fln 

Hicbisey yapmadm yapasim da yk , ağrım sancım halszlk hat safhada halim nolck bende bilmiyorum 

önce (5,401 puan) tarafından

Hayir olsun niye kiz 

önce (218 puan) tarafından

Hamilym erken doğum riskim var

Doktor umda WC dışında kalkma diyor 

Ev aldı başını gidiyor , birazdan yavaş yavaş temzlige başlrm , böyle de olmuyor "|

Boyle de olur senden cocuktan degerli mi ben 6 aylik olana kadar supurgeye dokunmadim esim cani isterse bi supurge tuttu istemezse onu da yapmadi zaten 2 gun evdeydim 2 gun kaynanamdaydim gelen giden de yoktu daginiklik kalmayacak sekilde tuttum evi ama baska bisey yapmadim hic umrumda olmaz cocuk dogduktan sonra da bi 3 aylikti yapmistim 9 aylik olana kadar bi daha yapamadim napiyim canimdan olcama evimden olayim 

-Reklam-
+2 oy
önce (14,950 puan) tarafından

Allah şifa versin canım kolaylıklar diliyorum. Benim ev toplu da silip süpürme işim kaldı. Kızım hasta sabahtan. İshal, kusma olmuş şimdi de ateş başlamış ilaç verdim ama bakalım akşama değişiklik olmazsa Bi acile götürelim diyorum

Ay en zoru supurup silme ben bi turlu o asamaya gecemiyorum valla tam supurmeye hazir diyorum yemek saati oluyo tam supurmeye hazir duyorum cocugun uykusu geliyo tam supurmeye hazir diyorum baska bi is cikiyo o hep kaliyo hadi kolay gelsin sana da 

Gecmis olsun canim ishal salgini var sorma bendd dertliyim 3 gun bitti bugun 4uncu gun heralde tutamiyodum hic bugun daha iyi gibiyim de iste cocuk araya girince kendim umrumda degilim tabiki 

önce (14,950 puan) tarafından

Ben normalde öğlene tüm işleri bitiriyorum canım da bazen olmuyor 😊

Allah evlatlarımızı korusun ya akşam gittik acile Bi serum verdiler şimdi daha iyi çok şükür. Üşütmüş sanırım

+2 oy
önce (2,255 puan) tarafından

Bende annemdeyim evi falan topladım birZ uykum geldi uyumak istiyorum 

Ay banada uyku basti simdi 

+1 oy
önce (7,127 puan) tarafından

Annemlerdeyim  annem babaannemlerde patlican kozliyor keske gelmeseydim bugun kendi kendime oturuyom

Aaa haberlesseydiniz ya kotu olmus 

Yakin canim  ev ama oglum durmaz diye gecmedim annem on kgda bana közlemis bir isten de yirtmis bulunmaktayim

Afiyetle yiyin 

Sagol canım 

+1 oy
önce (18,637 puan) tarafından

Bu iki gündür çok yorucu geçiyor benim için. Dün kışlık için biber domates patlıcan vs ile uğraştım.. bugün de sabah uyanır uyanmaz halı yıkadım sonra merdivenleri yıkadım. Evi toplayıp süpürdüm. Malum yarın okul başlıyor çocukları banyo yaptım. Şimdi de kurabiye yapıyorum buzluğa atacam okul beslenmesi için. Bu pişsin bir tepsi daha yapacam. Sonra yemek yapacam daha..

Oh mis en sevdigim isler valla ellerine saglik 

+1 oy
önce (396 puan) tarafından

Kolay gelsin canım allah sifa versin. Benimde kizim iki gundur hasta atsleniyo ama bugun daha iyi sukur. Temizlik yaptim balkon pencereleri yikadim camasir buoasik yemek derien daha smdi oturabildim🪻

Iyi oldu yazdigin toparlanmadiniz mi artti mi ne durumdasiniz 

Bugun biraz daha iyi antibiyotik kullaniyoruz

Gecmis olsun canim 

Sagol canim ,benimde bogazim agriyo ya:( var bi problem bogazmda benim kbb ye gitmem gerek

Hasta olmis olmatasin kizdan gecmistir gelki bende bugun oyle gibiyim de ordan aklima geldi 

+1 oy
önce (3,798 puan) tarafından

Geçmiş olsun yavruya 🌸 Hava aşırı güzel, dışarıda oturuyoruz benim speedy gonzaleslerimle. 

Teşekkürler sizede iyi keyifler 

+1 oy
önce (2,143 puan) tarafından

image

eşimle oğlanları dışarı saldım kendim evi temizledim terapi gibi geldi yeminle huzur dolu içim gelip gidip bakıyorum temizlediğim yerlere banyo kaldı sadece

Oh mis mis su mutfagin guzelligine bayildim 

+1 oy
önce (746 puan) tarafından

Eşim evde bugün tam bir güreş sevdalısı açtı güreş izliyo oğlum eşimin evde olmasının verdiği ağırlıkla bana hiç bulaşmadan yaramazlık yapmadan oyun oynuyor bende nevresimleri değiştirdim dip köşe evi süpürüp sildim tuvalet yıkadım önce banyo havlularımı sonra nevresimleri yıkadım astım türlü ve pilav yaptım yemeğimizi yedik birazdan kahve yapmayı planlıyorum oturup Rabbime şükrettim sağlığımız yerinde yiyecek bir sürü nimetimiz var diye ❤️

Ay ne guzel bi gun gecirmissin masaAllah Rabbim daim etsin 

önce (746 puan) tarafından

Aynen öyle son zamanlarda çok zorlu hastalık dolu süreçlerden geçtim böyle sağlıklı olup iş yapmayı öyle özlemişim ki Rabbime şükürler olsun 

Seni cok iyi anliyorum canim bizde gecen kis dogrulamadik cocuk 4 kez hasta oldu insan sukrediyo boyle durumlarda tabikide Rabbim can sagligi versin gercekten gelmis gecmis olsun 

+1 oy
önce (9,987 puan) tarafından

Eve bakamıyom kız uyudu  oğlan durmuyo orayı toplasam başka yer dağilıyo ikisi uyanıken daha hiç bir şey yapamadım oğlan kıza rahat vermiyo bı büyüseler iyi olcek

Benimde oyle valla tam bitirdim diyorum arkama donuyorum geri dagilmis 

+1 oy
önce (1,870 puan) tarafından

Bugün eşim evde diye temizlik yapmayacaktım ama eve fare girmiş 5 senedir oturuyorum ilk defa gördüm moralim bozuldu her yeri dökmek zorunda kaldım temizleyip her yere ilaç koyacağım yemek derdim de yok bugün dışarıdan yiyelim dedik 

Bende çok korkarım ya dün görünce evi terk ettim gece uyuyamadım bide bir tane değil yavrulamış heralde başımıza bela oldu

Eyvahlar olsun eee buldunuz mu yavrulari da napcan simdi kiz birini tutsaydin bari sende korkuyosan ben o fareler gitmeden giremezdim eve nerden girmis buldunuz mu 

Dışarı da görmüştüm yavruydu eşim tuttu uzağa bıraktı onun haricinde bir tane daha tutmuş dedim bunlar yavru annesi vardır yok dedi eşim başka gözükmüyor heralde gitti dedik bir iki dışarı da yine gördüm eşime dedim adam da bi umursamazlik var bak eve girer dedim dinlemedi bide benim ev müstakil dün kahvaltı hazırlarken tezgahın üstünde gördüm çocuğu aldığım gibi çıktım annemgile gittim eşim gelene kadar oturdum akşam eşim gelince dolabı döktük meğer oraya yuva yapmışlar yuvayı bulduk deliği kapattık bugün de her yeri döktüm hep fare pisliği var valla çıldırmamak elde değil çocuk odasına kadar gitmiş gece rüyamda hep fare kovaladim kaç kere sıcrayarak uyandım acaba üzerimde gezer mi çocuğa gelir mi diye düşünmekten zor uyudum zaten bu zamana kadar başıma hiç gelmedi 

Allah sabir versin cok zor valla bende mustakil ev cok seviyorum ama bu hasereler yuzunden cesaret edemiyorum encok da fare 

Sessizlik bakımından çok iyi oluyor bide istediğin saatte temizlik yapabiliyorsun o konuda da çok iyi ama bu tür olaylarda olabiliyor

0 oy
önce (29,459 puan) tarafından

Bende aynı temizlik yapmakla uğraştım halıları gönderdim sabah hazır her yer boşken rahatça süpürüp sileyim dedim iyi oldu mis gibi 🥳

Asko hic supurup silmekle ugrasma bi kova su yap yuzey temizleyici sirke koydum ben bezi suda sık cekpas varya ucuna tak cek yerleri oyle mis gibi oluyo halilar yokken supurmeye gerek kalmiyo cabuk bitiyo hemde 

önce (29,459 puan) tarafından

Eşyalardan zor oluyo öyle ya o yüzden böyle daha kolayıma geliyo aslında 

+1

Sen bilirsin gülüm 

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 432 göst.
25 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,815 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 186 göst.
+2 oy
2 cevap 113 göst.
0 oy
0 cevap 66 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,473 soru

24,139,913 cevap

334,451 kullanıcı

...