Hayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz içildi mi akşam çayı kahvesi Bn makineyi çalıştırdım oğlanı uyutunca kendime kahve yapicam birde şey sorucam @Gastamonlummm dan haberiniz var mı nasıl merak ettim
Haberim yok canim annemlerdeyim kardesim mangal yakti annem patlicaz kozledi hem bana hem kendine bende ayaklarımı uzattim burda takiliyorum
Oh mis afiyet olsun kolay gelsin
Hayırlı akşamlar bacım iyi diyim iyi olayım 🤷🏻♀️
Henüz çay faslına geçmedik biz yemek faslındayız 😄
Hülya bacımla ya dün dü ya bir önceki gündü konuştum iyiydi burdan engel yemiş bebek bakımı bölümünde üyelik açmıştı yazmak için orda aktif şu anlık ☺️
Afiyet olsun oh şükür iyi olsun da biliyorum engel yemişti dha engeli kalmadı mı ki slm söyle 😇
Teşekkürler canım söylerim 🌻
🌼🌼🌼🌼🌼😇😇😇
Hahahahahahaa artık küstüm gelmiyorum engelim kalkti da gelmekte gelmiyor içimden 😂
Valla gözlerim seni arıyor
Buralardaydı sanki gerçi en son 5 gün önce cevap vermiş postlara
En son engel yemişti merak ettim di göremeyince
Niye engel yedi aşko bende merak ediyorum yok kaç gündür. Hep haksız yere geliyor o engeller de
Bnde bilmiyorum ama bnde eminim haksız yere engel yediğine bnde şaşırdım yani
Engeli.kalkti kendisi bir süre girmicek bugün konuştum iyi
İyi olsunda
İyi eğlenceler 😇
Çocukları uyuttum şimdi kalkıp çayımı koyacam ocağa kaynayana kadar yatsı namazımı da kılıp rahat rahat otur içerim
Afiyet olsun
İyi akşamlar
Bi şey mi oldu ona
Afiyet olsun engel yemişti öyle duydum bnde
Noldu hülyaya bişeymi oldu
Engel yemişti bnde merak ettim di
Hülya abla bir süre girmicek
Canimcim 🥰🥰🥰
Canimmm sen bana yazmışsın ama özeli kapattığın için göremedim mesajını 😁
Allah Allah açık gözüküyor
Yok yok kapalı canim
Şimdi acildimi acaba bakarmisn
Afiyet olsun bebise çok çok aminnnnnn🤲🤲🤲🤲🤣
Çorbayı karıştırırken dua edersim geldi🤭
@nur ay oda yok ya inşallah iyilerdir
Çok güzel dua ettin çok amin 🌼😇🤲
Noldu kiz ablama aaa hic haberim yok
Ben napiyim su uzerimizdeki hastalik havasi bi kalksin diye bugun temizlik yaptim cocuk da baya toparlandi zaten hafif burun akintisi ve oksurugu var bi sabah bi aksam atesi cikiyo hafif o da onun disinda iyi şükür esim geldi isten migreni tutmus agri kesici icti kafasina catki yaptim yatiyo simdi bende cocugu uyutuyorum yemekten kalan bulasigi yerlestirir cay isitirim esim iyi olursa iceriz olmazsa nasip degilmis yatariz sabah saglik ocsgina gidecez randevumuz var
Ordada aynı isim mi acaba
2 hesap buldum biri 2 gun once acilmis tek posta cevap vermis digeri zaten eski yok heralde
Bnde bir tane buldum dediğin gibi biri eski
Esma iyi demis neyse ki onu bikiyoruz
Çok şükür
1,491,969 soru
24,379,023 cevap
348,584 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın