3 çocuğum okula gidince bi boşluğa düştüm hoş 3 ay tatilde alıştım ondan önce de okul vardı zaten 😂
En küçük de 10 30 da uyandı .
Bana bir dizi önersenize kızlar sabahları kkendime vakit ayıram izleyem kahvaltı başında 🤭 ama yaprak dökümü aşkı memnu gibi sinir bozucu stresli diziler değil
Kuzey Güney açtım 1.bölümü zor bittirdim o ne öyle her dk sı stres kavga
Daha neşeli mutlu bir dizi yokmu yaa tavsiye edeceğiniz
Perihan abla
Avrupa yakası
benim yaratik soyundu. giydiremiyorum inat etti. sizmak iyumak uzere.:) o sira firsattan istifade sporumu aradan cikarayim dedim. tek cocuk gibi sabah beri evde sakinlik sessizlik hakim kaos yok. sadece kendi yaramazligi en azindan abla kavgasi yok:) seneye bu sebepekde gidecek anaokuluna bes 6 saat ozgurluk on numero hayat beni bekliyor 12 ay cik kaldi🤣🤣🤣🤣
Derken 3. Cocuk gelirmiş casperiye 🤣🤣🤣🤣🤣
Aman dur kalbine iner Casperiye nn😂 bende 3 numarayı kreşe verdiğim zaman koyup geliyordum ev boştu diğerleride okulda oluyordu
2 küçük çocuğu olan bir komşu vardı ohh hayat sana güzel ne güzel 3de okulda dedi. Hoopp o yıl ben 4.ye hamile kaldım 3 numara 1.sınıfa geçtiğinde doğurdum bile 😂😂
kisirim kip kisirim insallh:)) baglattim.
bende kiİ anasinigina yolladim kendim fellik gellik gezio kafa dinliodum birbucuk ay sonra hamile kaldim iate ikinciye . hayatta ikinciyi dusunmuodum. olan oldu bari dedim ayni seyi bidaha yasamim. oglani dogururken baglattim. suan bagliyim seneye oglanida yollayinca anasinifina ozgurluk benim olacuk
Bağlıyken hamile kalma ihtimali de var coook düşük ama 🤣
Yabancı Damat 😄
Hâlâ arada açar izlerim
Enaa doğru o çıkmış aklımdan
Nazireee 🤭
Ohhh kafanı dinle kız 😃
Ben şu an gençliğim eyvah izliyorum görümcem izliyordu öyle hoşuma gitti bende başladım 17 bölümlük bir dizi
Bakayım bi yeni dizilerdenmi
Yok YouTube den izliyorum 4 yıl önce yayınlanmış
Bir gün bende böyle olacak mıyım acaba 😅😅😅 birini okula yolladım diğeri evde daha küçük zaten .
Dizi izlemeyeli yıllar oldu
Bende eşim izlerse yanında izlerim yoksa özel takip ettiğim dizi yok zaten sarmıyor yeni diziler beni
geniş ailenin ilk zamanları
Ayy evet oda güzeldi
Tutunamayanlar....
Bakayım canım sağol
1 kadın 1 erkek
Yedi numara
Aramızda kalsın
Modern kadın
How i met your mother
Friends
Linkin, sevdiğim tüm dizileri yazmışsın. Sadece aramızda kalsını izlemedim.
May-2boys2girls, inat TV de tüm bölümleri ücretsiz var.
Ek olarak Sıdıka var, harika bence.
Modern kadıni dizipal den izledim ben.
@Yumurtabitmis onu da tavsiye edeim çok samimi bir aile dizisi 😊
Aramızda kalsında baya eski bir dizi TRT dizilerinden
Dizipal ne oluyor canım
Aramızda kalsın Star'da çıkıyor. TRT değil. Belki başka bir diziyle karıştırıyorsun. Yaklaşık 10 yıllık var sanırım
Dizipal sitenin ismi. Google da dizipal yazınca çıkan siteden modern kadın i izleyebilirsin
Aa evet Ayrılsak ta beraberiz le karıştırdım ben o diziyi haklısın
Tmm canım bakayım Google dan
Annem dizisi teve 2 de cikardi eskiden cok severim
Umutsuz ev kadınları. Çok komik ben iki kere izlemiştim
Onuda yayınlandığı zamanlarda izledim sonra bidaha izlemedim unuttum
İzleyebilirim aslında sağolasın
Yedi numara çok güzel
Onu baya baya izledim 😁
Ayrılsak da beraberiz?
Netflix kullaniyomusun bilmiyorum ama orda when life gives you tangerines diye bir kore dizisi var. Ben iki kere izledim oyle guzel, tavsiye ederim. Turk dizisi dersen yabanci damat derim 😃
Yok canım Netflix yok bizde
Yabancı damat evet arkadaşın biri daha dedi aklıma yeni geldi
Ne mutlu sana kafa dinliyorsun 😂😂
Benim biri sabahçi biri öğlenci küçüğü 46 günlük :(
Küçükmüş daha seninki
Ama sabahçı öğlenci olmalarının artısıda var biri diğeri yokken fazla yaramazlık yapamıyor genelde diğeri olunca gürültü çıkıyor
Hoş benimkilerde aynı anda gelince okul yorgunlukları oluyor yine birbirilerine saramıyor 😂
İşte benimki eve geliyo ablası gidiyo sıkılıuo ablası olunca ne kdr kavga olsada arada oyunda oynuyorlar zaman geçiyor
Kadın isterse hülya avsarın dizisi kocası karısını aldatıyodu karısı estetikle güzelleşiodu filan :d
1,493,205 soru
24,398,071 cevap
349,914 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın