0 oy
312 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından
Kızlar merhaba 17 aylık bir oğlum var 10 haftalık hamileyim. İkinci cocugum dogunca oglum 2 yasında olacak cok zorlanır mıyım ikisiyle siz neler yapıyorsunuz merak ediyorum 

15 Cevaplar

0 oy
(20,717 puan) tarafından
Benim ikinci doğduğunda büyük oğlum 3 yaşındaydı zorlanmadım ama sende zorlanmazsın ya
(77 puan) tarafından
İnşallah ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
4.5 yaşında bir kızım 22 aylık da bir kızım var bende şuan 5.5 aylık hamileyim oğlana ") du bakalım neler olacak alıştım aslında çok çocuk idare etmeyede bilmiyorum "d
(77 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım Allah büyük :)
tarafından
Öyle tabi rabbim muhakkak bir kolayını verir ") rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin
0 oy
tarafından
Herkesin karakteri farklı mesela benim oğlum 26 aylık ikinciyi kafam kaldırmaz çok zorlanırım. ama başkası çocuk çok seviyordur bakmaktan keyif alıyordur zorlanmaz bu sana bağlı 
0 oy
tarafından
İnşaAllah Rabbım yardım edecektir sana cnm 
0 oy
tarafından
Canım iki yaş biraz tehlikeli bı dönem bebek bam baska birisine dönüşüyor peşinde çok kosman gerek benim oğlumda 27 aylık 10 haftalık hamileyim doğunca 3 yaşında olcak bı sorun yaşayacağımı düşünmüyorum sadece çiş sorunumuzu cozunce bana bağımlılığı kalmicak 
(77 puan) tarafından
Nasıl yani canım bambaşka birisine nasıl dönüşüyor
tarafından
İki yaş sedromu diye bir gerçek var akıllı uslu çocuğun mızmız sürekli ağlayan kucağından inmeyen bir bebek olabilir gece uyanmadan uyuyorsa uyanıp yanında seni istiyor olabilir birde öğrenim aşamasında olduğu için çok sınırlı olabilir kabul etmeye bilir bazı şeyleri yani bunlara kendini hazırla olada bilir olmayada bilir
0 oy
tarafından
3cunun arası 4buck 5sene
0 oy
(3,548 puan) tarafından
Kızım 23 aylık oglum 4 buçuk tabiri caizse anam ağlıo bide gurbetteyim doğum dahil yardim edenim yoktu
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Benim kızım 19 aylık gelecek ay bebek düşünüyorum hemen olursa aralarında iki buçuk yas oluyor bence ideal arayı çok açmak iyi olmaz zamanla rahata alışıyoruz arkadaş gibi olurlar senelerce sıkıntı çekecek değiliz Allah bilir de.. büyük çocuğun durumuna da bağlı benim kızım ılımlı şükür çok zorlanmam.diye düşünüyorum
0 oy
tarafından
Benimde ikizlerim var 7 aylık bazen cok bunalıyorum ama yapacak yok cokta zor değil bunalma sebebim ikizimin diğeri mama yemiyor zar zor veriyorum o yüzden 
0 oy
(17,674 puan) tarafından
Ben kızım 1 yaşına girmeden 1 gün önce doğum yaptım. Zorlandım ama çok değil 3. Aydan sonra alıştım. Şimdi kızım 2 yaşına oğlum 1 yaşına girdi 
0 oy
(877 puan) tarafından
Ben benn 26 aylık oğlum ve iki aylik küçük oğlum :)
0 oy
tarafından
Aynı durumdayız. Oğlum 19 aylık 5 haftalikta hamileyim. Bakalım Allah yardım etsin inşallah 
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Oğlum 10 aylıkken hamile kaldım şuan 23 haftalık hamileyim herkes b...la oynayacaksın diyor bende biraz korkuyorum yardım edecek kimse de yok yani etmezler daha doğrusu senin varsa korkma derim uyku problemi özellikle yoksa normal geçirirsin
tarafından
O ne terbiyesizlik öyle hadsiz ler
(2,481 puan) tarafından
Kötü bir niyetle söylemiyorlar koz
tarafından
O b.. yazan yer b.okunla değil mi
Bizim burda öyle konuşulan insanı kucumserler beceremezsin yapamazsın der gibi
(2,481 puan) tarafından
Yok kuzum onların başınada aynısı gelmiş o yüzden samimiyetten söylediler :)
0 oy
(2,184 puan) tarafından
11 aylik oğlum 11 haftalık gebeyim kaza eseri. Allah yardim eder inşallah :(
0 oy
(72 puan) tarafından
Benim ikinci doğumunda oğlum 22 aylıktı tabi zorluk oluyor düzen oturtana kadar ilk zaman biri yardım ederse hemen düzenini kurarsin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 120 göst.
0 oy
11 cevap 375 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 343 göst.
0 oy
3 cevap 87 göst.

Kategoriler

1,436,712 soru