Vallahi hayattan sıkıldım bunaldim iki gün önce eltime yani öz ablama gittim evi karsimizda kaynanamla ben alt ust oturuyoruz bilen bilir ben ablamdayken 16 yasindaki görumce aradi bende geleyimmi diye gel dedik bunun bide 13 yasinda kardesi var oda kız rabbim ikisinide düşmanimin basina vermesin bunlar evden cikarken kavga ettiler kucuk olan gorumce buyugun yeni ayakkabisini giymis daha bahce kapisindan bile cikmadilar benle ablamda pencereden baktik niye kavga ediyorlar diye sonra kucuk olan iceri girdi buyukde kosarak yanimiza geldi daha oturmadan kayinbaba aradi bu benim gorumce gitti hic bisey demeden sonra benle ablam kaynanamlara geldik eşlerimizle birlikte cay icmeye benim kaynana bi anda bagirmaya benim daha karnimdaki dogmamis cocuga insallah ölür diye beddua etmeyw basladi ki ablamda hamile onada ayni sekilde cocuguna beddua ediyor sorduk ne oldu diye bu kücük olan iftira atmis demiski beni evden kovdular buyuk olanda demiyor yalan soyluyor hic yengemlere gelmedi diye demiyor allahim bildikleri gibi yapsin eşim sinirlendi görüsmiycen bidaha dedi ikiside iftiraci seytandan farki yok dedi bugun de benim gaynana benim eve gelmis dunki kavgayi tekrar yapiyor her gun sinir stres bana dioki insallah dogumda zorlanirsin bebegi kucagina alamazsin yani ölsun demek istiyor bana akil fikir verin allah icin yaaa
O kaynana doğacak olan onun torunu degilmismi tövbe yarabbi akıl merhamet ver insanlara
Insallah kendi ölür...Pslik sinir oldum şuan
Insallahda geberirsinde torunlarinin yususunu goremezsin fesat seytan Allahtan korkusu olmayan mahluk deseydinnn giii
1,486,832 soru
24,307,099 cevap
344,516 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın