Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var artık sütüm yetmiyor devam sütüne başlamam lazım en iyisi hangisi sizce?
Aptamil pahalı ama değer
900 liraya hipp alıyoruz vallahi
Bende hipp alıyordum ama oğlum sıkıldı sanirjmicmeyi birakti sma döndüm sımsıkı onu sevdi
Biz hipp
600 gr lığını 700₺ alıyoruz siz kaç gram aliyorusunuz
800gr alıyorum
Demet ablamiz aptalimi sanirim zincir marketteki mamalara kıyas pahalı dedi. Yoksa eczaneleri kaliteli mamalara gore en uygunu Aptamil
iki çocuk doktoruna da sordum ikisi de aptamil dedi prebiyotiğinin çok klinik çalışması varmış
benim de duyduğum doktorlar hep aptamil öneriyor zaten bende aptamile daha yakınım ondan ama burayada bi sormak istedim :)
ben en iyisi aptamil diye duydum hep ondan aptamille başladım memnunuz şuan
ne zmaandır kullanıyorsunuz
6-7ay sütümle birlikte kullandım son 2aydır sadece mamaya geçtik sütüm artık yetmiyordu
Hip organik kullanıyordum 8 aya geliyoruz içmeyi azalttı bende sma optimal olanai geçti onu güzel iciyor
Hipp organik combo icerigide temiz, aptamil öneren bir tane doktor duymadım seker oranı asiri yüksek
En iyisi hipp sma ama.ikisi de pahali ben hipp kulanyorim suan bemce aptamile alistir enazindan uygun ama tabi durumun iyiyse hipp kulan derim
Merhabalar bende ilk bebeğimde aptamil kullanmıştım hiç problem yaşamadık şimdi ikincide de kullanıyorum hala
kesinlikle aptamil oğlumda birçok mamayı dnedim hiç birinden memnun kalmadım aptamilin mor paketlisi en iyisi gerçekten
mor paketlisi hangisi oluyor? ne farkı var?
pakete baktım şimdi aptamil prosyneo. hem probiyotik hem prebiyotik var içinde
Sma bence aptamil çok gaz yapıyor bebek te
aptamil çok eski ve iyi bir mama. beni bile annem aptamille büyütmüş yani öyle diyim :)
açıkçası benim araştırmalarım sonucunda gönül rahatlığıyla önereceğim mama aptamil. Bebeğimin bağışıklığını destekliyor hem de prebiyotik de içeriyor
biraz çekiniyorum tadından dolayı hiç içmeme problemi yaşar mıyız diye
yok canım hiç sorun olmaz benimki tadını da sevmişti sen de al dene
çok teşekkürler eczanelerde de bulabilir miyim
evet bana eczacım önermişti zaten
Canım ben sma kullandım güzeldi
Aptamil tek kullandım ben
8 aya kadar Aptamil kullandım ek gıda alıyor diye aptamilden Bebelac Gold a geçtim 14 aylık olunca normal Bebelac kullandım 2 yaşına gelince tamamen bıraktım
Doğdugundan beri aptamil kullanıyorum bi ara hipp denedim istemedi aceleye geldi ilk zaman araştırsaydım kesinlikke içinde palm yağı olmayan bi mama alırdım aptamilde var. Ve evet fiyatı uygun bi mama
Benim kızıma hepsi gaz yapıyordu . Sadece bebelac gold yapmadı biz onu kullanmıştık
en iyisi diye bisi yok aslinda bebegin hangisini seviyosa onu alcan sevdigini ogrenmek icin deneme yapman lazim
Kızıma sma optipro kullanıyordum gaz ve kabızlık yaptı sonra sma comfort a geçtik rahatladı 2.5 yaşında hala içiyor sma comfort
Sma comfort tek geçerim boş şişirmiyo diğer mamalar gibi çevrem hepsi onu önerdi kızım çok güzel kilo aldi eğer bebeğinizi seviyorsanız sma alın bütün yararlı şeyler sma da
Keçi sütü. 2 bebeğimde de çok faydasını gördüm.
1,475,013 soru
24,148,041 cevap
334,752 kullanıcı