+1 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (3,525 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar moralim bozuldu, bu konuda bilginiz var mı? Ben ayın 4'ünde hamilelik için kan verdim, değerim 26 çikti. Sonra ayın 9'unda dün tekrar kan verdim 32 olmuş. Ebe yavaş yükselmiş dedi. Uygulamaya göre şuanda 5+4 haftalık. Kendi doktoruma ayın 24'ünde gidecektim ama 15 de gitmeye karar verdim. Ama şuanda keyfim bozuldu. Bir sorun olduğu için mi yavaş yükseliyor. 

Doktorla konuştum o da sonuçlara tekrar baktı. 32 değil 325 çikmiş sonucum. Doktor 5 gün için güzel yükselmiş dedi. Ebeyi tekrar arayıp sorunca ben sana başını söyledim dedi. Sanki 10 haneli sayı söyleyecek

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Kimyasal düşük gibi cunku bende yasadim ilk gittim 86ydi sonra 115 olmustu 4 gun sonra bunun ardindan bi kac gun sonra kanamam başladı düşük oldu saglikli bi gebelik 2 gune bir 2 kati artar neredeyse seninki hic artmamis uzgunum ama bence sagliksiz

Tabi Allah buyuk belki seninki bi anda artacak bi yerde okumustum bazi gebelikler gec dollenme ise basta yavas artip sonradan duzelebiliyormus hakkinda hayirlisi

(3,525 puan) tarafından

Bilmiyorum inşallah düşük olmaz. Pazartesi gidicem doktora

-Reklam-
+1 oy
(2,327 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bende de ilk dış gebelikten şüphe ettiler zannımca bu yüzdendi . Ama sağ salim oğlumu büyüttüm karamsar olma 🫶🏻

(3,525 puan) tarafından

İnşallah canım ya

(2,327 puan) tarafından

🤲🏻🤲🏻🤲🏻

(3,525 puan) tarafından

Sonucum 325 çikmiş, ebe hankm hepsini söyleme gereği duymamış

(2,327 puan) tarafından

Tövbe tövbe … neyse canım sağlıklıymış ya şükür 

+1 oy
(1,177 puan) tarafından

Yiyecek rızkı varsa her türlü gelir.... 

(3,525 puan) tarafından

İnşallah hayırlısıyla doğar

+1 oy
(4,496 puan) tarafından

Evet biraz yavaş yükselmiş ama illa bir sorun var demek olmayabilir doktora gitmeden önce 1 kez daha kan verin cok kucuk oldugu icin ultrasonda bir sey görünmez doktor da kan ver diyecek siz hazırlıklı gitmiş olursunuz 

(3,525 puan) tarafından

Yarın tekrar kan vericem, dua edin sorun çıkmasın

0 oy
(969 puan) tarafından

İlk testte 8 çıkmıştı sanırım.yanlış hatırlamıyorsam sizdiniz sanırım. O zaman inşallah kimyasal değildir diye yorum yapmıştım. Bana öyle gibi geldi. Ama her şey gönlünüzce olsun. 

(3,525 puan) tarafından

Evet bendim, ebeyle konuştuktan sonra moralım bozuldu doktırumu aradım. O da sonucuma baktı 32 değil 325 çikmiş, gayet iyi yükselmiş dedi. İçim rahat etti

(969 puan) tarafından

325 i de 32 söylemek de nasıl bir şey öyle. İyi sevindim.Hadi gözün aydın🙂

(3,525 puan) tarafından

Birde öyle bir konuştu ki olumsuz olumsız. Ne yapsam diye şaşırmıştım. 

0 oy
(4,439 puan) tarafından

Seninki kimyasal olmuş 2 3 güne adet olursub

(3,525 puan) tarafından

Kimyasal değilmiş. Ebe hanım sonucu eksik söylemiş

(4,439 puan) tarafından

Kaçmış sonuc

(3,525 puan) tarafından

325, ebe hanım 32 deme gereği duymuş sadece

(4,439 puan) tarafından

O zaman normal gidiyor

(3,525 puan) tarafından

Dkktorumda öyle dedi, 5 gün için gayet iyi yükselmiş dedi. Ama moralim baya bozuldu

0 oy
(7,247 puan) tarafından

E nabizdan baksana bir kac cikmis canim 

(3,525 puan) tarafından

325,44 çikmiş. Zaten oradan bakıyordum çikmayınca arayıp sordum o da 32 dedi, cidden ne yapsam bilemedim o anda

(7,247 puan) tarafından

Aklini almis eben normal canim guzel yukselmis ama istersen ebeni degistir bu ara bende degistirmek istiyorum ne zaman ihtiyacim olsa yerinde yok ayni sekilde aile hekimide hep baska ebeler yada doktor ilgileniyor

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 66 göst.
0 oy
2 cevap 362 göst.
0 oy
6 cevap 872 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde Tugcecenazli (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.

Kategoriler

1,479,023 soru