0 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (1,177 puan) tarafından 2 uyarı

...................

Asagidaki sebeplerle 2 kez uyarildi
  • 🚩 Hakaret,Tahrik
  • 🚩 Diğer

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Günaydınlar efendim 🤓🤓

Uykumu yine alamadım ama neyse . Benim poncikte ayaklarını böyle dayiyor besige 😀 ahsap besik bizimki kenarlarına battaniye örtüyorum acitmasin diye 

(1,177 puan) tarafından

Bende pek anlamadım uykumu :))) benmkide sallanan beşik yakında buraya sığmaz sgsada uyanınca direk kenarlardan tutup ayağa kalkıyor kenarlar demir  bazen bir yerlerimi çarpıyor bir çözüm bulmak lazm benimde :)

tarafından

O beşikten bende kullandım galiba . Oturma odamda öyle  vardı, yatak odamda ahsap büyük sallanan besik var . Diğeri kullanışlı olmuyor 1 yaşından sonra sığmıyor 

(1,177 puan) tarafından

Aynen canm  bizdede ahşap vardı büyük ama ilk çocuğum hiç sevip yatmadindiye attik ensonunda kırılmıştı bazı yerleri bakalm kısa doğru ranza yaptririm belki odaya 

tarafından

İnşallah cnm 

-Reklam-
0 oy
(7,767 puan) tarafından

Günooo

Öğrencim yok ama 6.30 dan beri uyanığım çünkü 5 aylık bir tatlı bela yattığı yerden uuuuu diye sesleniyor 

Şimdiden ellerine sağlık ve afiyet olsun 

(1,177 puan) tarafından

Maşallah canm benmkide uyanınca heyy heeyy diye çağırıyor bebeklere gülmemek imkans, bende ilk kez Veli oldum dwgsik duygular ama iyi oluyor biri okuldayken bebekle tek olmak  biraz kafa dinleniyor

(7,767 puan) tarafından

Darısı başıma inşallah 🙏 

0 oy
(8,252 puan) tarafından

Günaydın cnm ❤️ yerim seni bebek🤣☺️ bizimde kek poğaça akşam yap kahvaltı hazirliyim uynsin oglum

(1,177 puan) tarafından

Sabahcimi bizimki öğlenci yoksa hayatta kalkmaz bu saatte 

(8,252 puan) tarafından

Bizim tam gün 8:50 ders basliyo 14de bitiyo

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,516,326 soru

24,721,347 cevap

370,109 kullanıcı

...